Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuze je o výměně názorů, nikoliv o vytrubování nesmyslů a propagandy, jak zde činí osoba pod nickem packali. Stačí, že máme jednoho takového na Hradě.

    • Dovolil jsem si sdělit můj názor. Nemám zapotřebí něco propagovat. Jsem pozorovatel, nejsem aktivista skrývající se pod "jménem" wallo. Není zapotřebí při každé příležitosti útočit na prezidenta republiky. Jen v nutném případě. 

  • Aby se tak nestalo i "našemu" premiérovi/ministrovi, který je nezvěstný. Nikdo nic neví a gangy zlodějů mají pré!

  • Čest a sláva panu Helferovi, snad zůstane zachován jeho odkaz v materiální i duchovní hodnotě ! Je dobré připomínat naše předky, kteří odolávali a odolali germanizačním nebo jiným tlakům a snažili se realizovat podle svých bohulibých představ, protože současný bruselský establishment vytváří tlaky, které existenčně ohrožují naši středoevropskou civilizaci, a to zejména uplatňováním zvrácené teorie o multikulturním obohacování. V nedávné minulosti byla prosazována a uváděna do praxe teorie arizace a pangermánství, nyní je prosazována islamizace a teorie multikulturního spasení Evropské unie. Zatím vždy nabyly svrchu zvrácené teorie a jen pokusy naplnit do poslední litery nové ideologické katechismy těchto zavrženíhodných teorií otevřely lidem oči - a tito občané se zdravým pudem sebezáchovy se pak dokázali vzepřít zlovůli hlasatelů nových pořádků a ubránili tradiční hodnoty. I my nyní jsme povinni bránit hodnoty evropské civilizace a odolat vábení merkelovsko-eurohujerských sirén, které nás chtějí obohatit totální islamizací a afrikanizací Evropy. 

    • Jo jasně. Byl to Čech, vzal si Francouzku. Studoval v Čechách a Itálii. Cestoval s Angličany v muslimských zemích i v Africe...

      Ten by Vás s vašimi názory poslal asi pěkně do háje zeleného. :) 

         

      • Primárně nejde o národnost, nýbrž o zachování osobní svobody, resp. svobody ducha. Současný režim špiček EU prosazuje politickou korektnost, tedy pokrytectví, přičemž v rámci budování bruselské diktatury stále víc oklešťuje práva jednotlivce a naopak práva migračních nájezdníků staví nade vše. Jedni jsou vystaveni brutálnosti příkaznického režimu a druzí jsou pasováni na kastu privilegovaných nadlidí, kterým jsme my Evropané povinni zajišťovat maximální komfort a prostor k páchání ničemností směřujících k likvidaci naší kultury a naší civilizace. 

  • mun.go

    An American man has been killed by an endangered tribe in India's Andaman and Nicobar islands.

    • 21 November 2018


    Contact with the endangered Andaman tribes living in isolation from the
    world is illegal because of the risks to them from outside disease.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit