Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ostravak
    Nekuraci by se neměli příliš radovat ,jelikož příště může být na řadě červené maso,bucek atd.jelikož prý patříme k obeznim národům. Je až nezdravé jak se naše vláda stará o naše zdraví.
  • prošel Němečkův paskvil.Na tom ministrovi bylo jen při pohledu na něj zřejmé,že to nemá v hlavě v pořádku a tak to dopadlo
  • kouření, pak je nutno zakázat topit v kotlech, dále je nutno zakázat dým z výfuků aut a jako bonus je třeba zakázat potraviny způsobující nadýmání.
  • "Výsledek hlasování má Sobotka za vítězství ochrany zdraví lidí nad komerčními zájmy"
    .
    Tak ještě zakažte pane Sobotko alkohol v hospodách a budu vám věřit, že to myslíte vážně.
    A jen abych předběhl pár hlupáků, kteří budou papouškovat, že kouření ohrožuje druhé, kdežto alkohol ne, tak tvrdím, že právě alkohol je převážnou většinou domácího násilí i násilí na veřejnosti (ne tabák), alkohol je i za rušením nočního klidu, vandalstvím, sexuálním obtěžování a v neposlední řadě i ohrožováním účastníků silničního provozu při jízdě v opilosti.
    Takže je jednoznačné, co více ohrožuje ostatní. A že vás kouření ohrožuje v kuřácké hospodě? A tam chodíte dobrovolně? Tak si dojděte k Dr. Chocholouškovi
  • Myslím si, že by nám státní aparát měl také určit, kdy máme jít na záchod. A ještě lepší, evidovat to na finančním úřadu. *14*
    • Myslím si, že by stát měl sluníčkářům, havloidům, kchárlovcům, pražské kavárně a jim podobným individuím určit kdy mají jít na záchod, kdy mají držet hubu a všechny zaevidovat jako mentálně opožděné.
      • Tak to zatím stát nedělá ale přikazuje a zakazuje šmahem. Možná by se mohlo uzákonit i v kterých dnech se může soul..... A tím bychom vlastně nemuseli ani přemýšlet *14*
  • Věřím,že po podzimních volbách,kde konečně zvolíme poslance,kteří budou stát za touto zemi a lidem a tento nesmysl zruší.Nikdo nemá právo zasahovat do soukromí.Tato vláda byl obrovský omyl a je to vidět při její každodenní práci.
  • Je známo že poslanci jsou často ve stavu ožralém takže je třeba přísně dodržovat zda jim obsluha poslaneckého bufetu nenalévá rozporu se zákonem.
    A žádné vyjímky a popelníčky pro politiky a prezidenty na nekuřáckých úřadech.

    Státní šikana a zákazy jako vždy nic nevyřeší.
    V Norsku se nesmí chlastat na veřejnosti . výsledek? Lidé mají sklepy změněné v hospody.

    Nekuřte, nepijte, holky nenoste minisukně protože muslimáky to dráždí radí rakouský starosta. Koukám že islámský stát infiltroval přímo naše vlády. Chce to změnu kurzu. Jinak nám brzy zakážou i bílou kůži, vepřové maso a soutěže krásy v bikinách.
  • Jinak když už nám na cigarety dáváte hororové obrázky plic a vnitřností tak v rámci spravedlnosti dejte na lyže obrázky ochrnutého Schumachera, na letadla obrázky ohořelých mrtvol po havárii a na lopatu obrázky zdeformovaných zad.
    Všechno má pro i proti. Ale je na svobodné vůli každého jedince si zvolit co chce.
    Nenechme si toto právo vzít.
    • Ať si hulič doma hulí jak chce, je to jeho věc když si huntuje zdraví a zkracuje život. Ale ať mě nenutí na veřejnosti dýchat ty jeho jedovaté výpary. To že smrdí už nějako snesu, prostě se mu vyhnu.
      • hmm alias simone ty jdi na ulici zase hulit brka straníkům a nezapomeň dorazit až v lednu
      • A o tom to je. Nechme kuřácké i nekuřácké podniky a lidé ať si zvolí do kterého půjdou
        Ale stát do toho nemá co zasahovat. To je omezování podnikání.
        Jenže nekuřácká lobby je tak netolerantní že nechce kuřácké i nekuřácké podniky. Chce zrušit všechny kuřácké a to je protiprávní diskriminace druhých.

        Zrušil se kuřácký vagon ve vlaku. Myslíte že se ve vlacích přestalo kouřit? Ne. Kouří se dál ale na WC. Co přinesla prohibice v USA? Kvetlo pašování alkoholu a kdo se rád napije tak pil dál. Stát nemá co zakazovat lidem jejich hobby. A hlavně je to vždy neučinná snaha.
        • Ty jsi úplný mimoň.
  • Já jen nechápu jak jsem se mohl dožít 70tky bez těch všech zákazů.Ještě by měly zakázat v hospodách chlastat.
  • I vy můžete pomoci dětem z Prahy 6 v rámci tradičního Vánočního Bazáááru.

    Nemůžu moje peníze jdou na čmoudy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit