Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když Václav Havel běhal ožralej v uniformě vojáka Hradní stráže po Hradě, bylo to roztomilé. Když se Miloš Zeman občas někde napije, hned je ochlasta (v tom lepším případě).

    Když měl Václav Havel zdravotní potíže, byl to chudinka a držely se div ne noční vigílie. Když je nemocný Miloš Zeman, může si za to sám, protože má nemožnou životosprávu a zaslouží si to a měl by hlavně odstoupit.

    Když Havel vyzýval k bombardování států a lidí, do kterých mu nic nebylo, tleskali mu vestoje. Když navrhne Zeman cestu na mírové urovnání sporu, tak po něm plivou.

    Letošní strejda Brady se už našel. Jmenuje se Krym a sankce. Jak dlouho jim ta hysterie zase vydrží?
  • bylo by dobré vidět jak z Chrchlovo zdechliny lezou poblitý červi, jak byl nacucanej chlastem a demencí, tak se i červi poblili.
  • 有志者事竟成 Kde je vůle, tam je cesta.
    Krym je ruský,rozhodl o tom Krymský parlament.
  • Někomu v Bruselu musí strašit v hlavě
    Bruselský zákaz vývozu českých pastiček do RuskaChudáci Rusové, ta EU jim tedy zavařila ... Pozor: není to ke smíchu, ale k zamyšlení!Jak bruselský zákaz vývozu českých pastiček do Ruska položil Rusko na kolena.Miliony kusů pastiček na myši, vyráběných v KOVO DRUŽSTVU Olomouc, byly zařazeny do seznamu zakázaného dovozu do Ruska.Vedle letadel sankce i na pastičky na myši.Jistě je všichni známe, ani po letech se nezměnily.Tedy několik cm plochého dřívka nebo i plíšku, pérko a potom jen připíchnout kousek sýra, či tvrdého chleba.Přiběhne nebohá myška,… pérko cvakne a myška je chycena.Díval jsem se nevěřícně na zprávy ČT 24, kde nešťastný předseda tohoto družstva, divákům sdělil, že na vývoz pastiček do Ruska, se vztahují přísné protiruské sankce.Sdělil také, že ještě předloni vývoz tohoto zboží do Ruska, dosáhl 2,5 milionu korun.Zákaz dovozu pastiček na myši, tedy musel otřást Ruskem přímo v základech.Dle vyjádření předsedy družstva, ruský trh pro toto zboží byl velice zajímavý.Tedy řečeno, Rusko je velká země a jistě má i hodně myší,i v samotné Moskvě, se zboží dobře prodávalo.Provozovna družstva se sídlem v Hlubočkách u Olomouce dobře vydělávala.
    Všichni byli spokojeni.Odbyt byl zajištěn na dlouhá léta.
    Lidi nestáli na „pracáku“, měli práci.
    Po této zprávě v ČT jsem nabyl dojmu, že:1. „Bruselský úředník“ se nejspíš zbláznil
    2. Druhá možnost je, že je to nová, supertajná zbraň NATO.Myšky měly sežrat pšenici na ruských polích a tak dostat Rusko na kolena.
    Je úsměvné, že tyto vydařené bruselské sankce, mají trestat Rusko.
    A tak ruské myšky se přiřadily k těm, co tancují a tleskají Bruselu.
    A v koutku tohoto dění stojí nešťastný předseda KOVO DRUŽSTVA, který hledá náhradní trhy pro české pastičky na myši.I ten náš „hokynář“ z poslední vesničky v Pošumaví ví, co se stane.Ruský nenasytný trh obsadí konkurence.Již v této chvíli se do Ruska vezou stejné pastičky a je jedno, odkud jsou, zda z Číny, Indie nebo z Turecka.A tak ty ruské myšky se dlouho radovat nebudou.Místo české pastičky, je chytí ta čínská.To je jen jeden příklad za všechny.
    I tento příběh je poučením pro naivní,či zaslepené.Bruselské sankce nakonec dopadnou na samotnou EU.
    • Řekl bych,že se pastičky Rusové už vyrábějí sami.A nejen pastičky.Jednou EU poděkují za to,že je sankcemi donutila pohnout zadkem a dovozy nahradit vlastní výrobou.
  • Sajmon říká ústavu v Bohnicích hotel v NY a cikánům černoši!
  • Hezky to řekl náš Pan Prezident Zeman a tím vytřel zrak všem eu pojebaným debílkům!
    • jo, řekl jsem to moc hezky, ale nevím už co, musím si dát bechera, jinak se nerozeydu
      • Sajmone Křenku z redakce Tiscali, že jsi pračurák...ha...ha..
  • Takže Zenan se nehodlá omlovat,je to jeho soukromný názor,a ať řekne cokoliv !!! Je to namyšlený .......!!! Naše politická scéna si tedy může říkat co se ji zlíbí a stejně to přejde !!!To jsme dopadli !!!
    • Kohopa jste volil na Hrad?
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/451860-polsti-houbari-zastavili-americkou-tankovou-jednotku.html
  • Pan prezident Zeman se nechová podle emocí, ale čistě racionálně. Celý projev vedl ryze pragmatickým, racionalistickým motivem nezhoršovat situaci, která je už tak dost špatná a hlavně nikomu v tuto chvíli není k ničemu dobrá, protože ty sankce opravdu nepomohly ničemu. Demonstruje to na příkladu Kuby. To je samozřejmě hezký příklad, protože Fidel Castro vydržel u moci půl století navzdory snahám ze Spojených států, přes sankce ekonomické i jiné.
  • Pravo jsem ja a nase zbrane. To mi pripomina Lenina, Stalina,Erdogana, Gottwalda,Mao, Kima, Brezneva, Kastra, Hitlera, Musolliniho ,Franka atd.....Poradte co to byly za rezimy. Kolik bylo ubohych objeti a kam to doslo .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit