Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to asi nejak spatne zmrazili, kdyz se z toho dalo neco nekam odklanet. Po televizi nova dalsi slusny kanal kudy se daji Cechy podojit. Takovy jisty zpusob podnikani po ceskem zpusobu. 

    Nejak tem zkazkam o tajnych sluzbach a podobne neverim. Ale kdyby si tenhle "podnikatel" stava nekde cichl k nejakemu novacku , nebo neco tak podobne , zadna skoda by to nebyla. 

    Jak prisel k Bechyni by take stalo mozna za trochu pozornosti . Njn , zase ale v Cechach... Asi problem...


    • Kupodivu právně jednoznačně je Šťáva v právu. Prostě naše milovaná ODS se kdysi rozhodla, že mu ten již dojednaný a v podstatě připravený kšeft nedá, neboť odmítl zaplatit výpalné do stranické pokladny. A to je jaksi pozadí, o kterém se nemluví. Ale můžete se zeptat Mirdy Kalouska, byl u toho.

      • Tedy nevim , ale ten Kalousek prece raboval v jine bande nez u Klauze ?! Jinak souhlas. Ta Bechyne dost napovida o spojeni techto osobnosti. A ten jiz zde take zminovany lzidoktor Kalvoda - tak to je karakter ten nejcistsi , jak jinak. Proste sami ferovy kuci v tom jedou. A kdyz se tam tedy tenkrat angazovala i ta ods , tak to klidne verim ze to cele bylo uz pred lety takhle jako podvod pripravene. Tam se to kristalem jenom hemzi, v te ods tlupe. Tim nechci zahanbit jine partaje - xindl jako xindl tady i tam. 

        Vsude tomu Stavovi ten jeho blabol zamitli , jenom Lucembursko ne. Neni se cemu divit , vztahy CZ LUC jsou ponekud nestandartni uz od r 1918. 

        Trochu to cele pripomina jednoho ceskeho " vyrobce super energetickych napoju ". Nejak mu ty opici chcanky nejdou na odbyt. Tak za to muzou hospody , ze to predrazene nic neprodavaji , lidi ze to nekupuji , pruvodci ve vlacich protoze ... Zatim se jeste k zalobe neodhodlal , ale co neni muze byt. Tahle stava mu muze byt inspiraci ... 

  • KIMCID

    Odbočíme Fr je nejzadluženějším státem eurozóny předběhly i Italii

  • Tak v tom případě se všichni moc stydíme.A navíc tuto zprávu tady naprášil právní zástupce DH nějaký zdejší JUDR Kalvoda.To se nám to našlo v jednom spolku panečku špinavců.On nám totiž tady tento "JUDR" je tak zvaný lžidoktor.Bylo po revoluci a ministrem se nám stává nějaký Kalvoda. A protože kdysi čichnul k právu tak si dal na svoje dveře titul JUDR.Chvíli to trvalo než se věc provalila.Mrskal sebou jako že si to dodělá a tak.Vyfičel.Nyní se opět "honosí" titulem. Podstatné je, že rozhodně je králem špinavců. Takový zavedený drzý a neomalený hnůj všech hnojů. Sám vyhlášený křivák si nyní hraje na posledního spravedlivého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit