Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi nejzajímavější je to, že pokud máte legální zbraň, tak k vám může policie vrazit bez vašeho souhlasu. Pokud ovšem tu zbraň vlastníte nelegálně, tak k prohlídce vašeho bytu musí mít policie souhlas od soudu. Takže co je vlastně lepší? Jinak je pravda, že Brusel chce aby lidé v Evropě byli bez zbraní a nekladli odpor muslimským agresorům a kriminálníkům. Jak mohou kriminálníci pracovat, když je kde kdo ohrožuje zbraněmi. Takže z toho vyplývá, že jedna skupina kriminálníků pomáhá druhé skupině kriminálníků.
  • Tento článek má nulovou hodnotu....Jsou to stejný sr.čky a bláboly jak na Seznam.cz
  • děsí je hloupost našich politiků
  • Nejlepší zbraň je ta neregistrovaná. Nejlépe z "dědictví" po dědovi *5*
  • Ten článek měl být nadepsán - vystrašení čeští politici. Moje máma říkávala před 50 lety, že lež má krátké nohy. A ono to dnes platí dvojnásob. Naši současní političtí hujeři a vlastizrádci se začínají bát vlastních občanů, proto chtějí docílit jejich bezbrannosti. Místo toho, aby Bohuš a jeho šapitovo ansábl apeloval na vlastenctví národa, uzavření státní hranice před nepřítelem včetně letišt, ve školství místo tzv, inkluze byla vyučována bojová příprava, tak jen jako loutka dál národ zaprodává osmanovi. Národ musí procitnout a vlastizrádce stihnout trest.
    • souhlas, Zemana do katovské mučírny
      • Souhlas, pan Zeman je po mém soudu populista, bez ohledu na " povedenou" privatizaci IPB a křišťálového Standu. Ale přece lepší než khárl von sajrajt. Vona ta smrt pro národ není tak rychlá, mohli bychom hovořit o kykině, najednou jsou všichni vlastenci. Beru.
  • Za komunistického režimu do nás vtloukaly političtí agitátoři, škola a především hlasatelé TV, že jsme stále ohrožování kapitalistickýma státama hlavně Německem. Propaganda byla nepředstavitelná jak nás vykořisťují, jak zbrojí a chtějí napadnout východní státy, přitom vše bylo naopak. Komunistický režim v nás vychoval nenávist vůči Německým občanům. Pokud někdo by potkal Němce, tak bylo nejlépe ho hned zabít a nic by se Vám nestalo.
    Dneska je to naprosto stejné, ale nepřítel je poněkud jiný. Opět mají vše na svědomí média a hlavně TV. Opět v nás vyvolávají nenávist, zlobu a nepřítel je tentokrát jasný jsou to především Muslimové. Každý režim si hledá nějakého nepřítele, ale ve skutečnosti žádný není. Je to jenom pro to aby ty nahoře vyvolávali strach v lidech a tím si upevňovali svou moc a pozici, že jsou pro lid nepostradatelní a oni jsou ti ochránci národa. Opět je vše jenom klam jak ovládnout vědomí lidí a tím vyvolat strach, napětí a uspět v dalších volbách. Těmto lidem nenávisti jde jenom o moc a vlastní prospěch. S těmito lidmi by se měl národ vypořádat a ne je volit, ale naopak toto zlo zničit.
    • Žádné nebezpečí nehrozí?Asi,dle vás,ne.Žádný IS není,islám je přátelský a pod.To je váš názor,takže naaco mít zbraně,že?Imigranti nejsou,to je jen strašení,nikdo v Paříži nezabíjel,to je jen výmysl apod.,v Belgii na letišti ti bylo jenom škádlení Prostě takový vypatlanci jako vy tady udělají čase pěknej bordel.
      • Komu dochází argument, tak si pořídí zbraň. Ty píšeš, že je islám přátelský, já to nepíši. Islámský stát žádný není, můžeš mi ho ukázat někde na mapě kde-že tento stát je? Nežiji ve Francii ani v Belgii já žiji v Č.R. Kdo se bojí ať nechodí ve tmě do lesa. Ty se bojíš jako malé dítě, které ještě pije mléko od maminky. Přijď za mnou a já ti ukáži kdo je vypatlanec. Zmaluju ti hubu, že tě máma nepozná.
  • Cop1
    Opravdu hodně hloupý, povrchní a tendenční výplod. Žádná znalost, žádná snaha o objektivitu, nulová informační hodnota. Co si třeba najít relevantní zdroje, nebo někoho, kdo o problematice něco ví? A to nemluvím o podstatě. Vůbec nejde o pár "pistolníků", ale o neustálé postupné omezování občanských svobod. Ale to asi není tak čtivé, jako tisíce zbraní poschovávaných po půdách.
    • stačilo to napsat pod jedním nickem ty trumpeto *3*
  • anti
    Bože múj ,ochraňuj nás od novinářú co píší o něčem o čem nemají páru....názvosloví alespoň to si naštudujte ...prohlédněte si alespoň náš zákon o zbraních aspoň ho otevřete než začnete něco psát ....jsou to jen dojmy nedospělého člověka všechno co vypadá jko zbraň je fuj....přitom nejvíce vražd je obyčejným nářadím....zakažeme je také ?soused vlastní motorovou pilu cítím se ohrožen páč v jednom filmu jsem viděl že se tím daj rozřezat lidi...:-)
  • drmilano.hlavina
    Doporucuji vsem obcanum Ceske republiky, aby v pristich volbach sli volit pouze ty z nas, kteri prosadi do nasi ustavy stejny text, beze vsich uprav a v plnem zneni. Druhý dodatek je nejkratším a také nejsrozumitelnějším dodatkem ústavy Spojených států. Říká že lidé mají právo vlastnit zbraně a vytvářet milice. Toto právo nesmí být omezováno na státní ani federální úrovni. Byl sepsán, aby v případě, že by nastoupila tyranská vláda, která by se pokusila omezovat základní práva lidu a kterou by se nepodařilo odvolat skrze politický proces, ji mohli občané svrhnout za použití zbraní. Zbraně v rukou spořádaných občanů současně slouží jako jakási protiváha státní a federální ozbrojené moci.
    • je to tak
  • ideální je občanská neposlušnost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit