Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čemu se zde prosím někteří diví???

    Jestliže se někdo dokáže spřáhnout s něčím tak odporným jako je megazlodějský komoušský konfident kobnlihář babiš a navíc si to nechá posvětit hradním roztékajícím se vředem rusofickou zemanem - co to tak asi může být za existenci.

  • Jaký národ taková vláda, co jste zvolili to máte...

    • anna.tvaruzkova.58

      Na zvolení té nejhorší vlády v dějinách země stačilo 18 % oprávněných voličů. Dokud si občané neuvědomí, že mají tu zadel zvednout a jít volit, budou pořád vyhrávat ti nejhorší.

      • Pokud by byla jakákoli komunistická měna byla kryta zlatem, zcela logicky by byla volně směnitelná a tudíž akceptována všude na světě. Protože tomu tak nebylo smělili jsme bony před Tuzexem , aby bylo na džíny.
  • Sociální demokraté mi vadí čím dál více. Jde o evidentní podporu odněkud zvenčí. Jinak si nedokážu představit, že strana, která se téměř nedostala do parlamentu, najednou bude diktovat dění ve státě. Na této ministryni vidíme, že studovala někde v zahraničí. Co tam studovala, to přesně nikdo neví. Že studovala cizí univerzitu ještě neznamená, že trávila v zahraničí dobu studia. Dnes jsou takových rádoby zahraničních škol po Praze desítky. Tak, jak se někdo snažil předešlé ministry nachytat na nějakém opisování, měl by tu Maláčovou někdo prověřit ze skutečných znalostí. Asi bychom se hodně divili. Důležité ale je, že ji podporuje někdo ze zahraničí, aby zde prosadila věci, nad kterými nám bude za pár měsíců ouzko!!!

    • V dopise prezidentovi (Identifikátor HRADXPPU9LNV,  datum zaevidování 28.5.2018 10:25:27), jsem mimo jiné napsal: Souhlasím s Vámi, pane prezidente, co se týká vysokých nároků na odbornost ministrů. Proto mám pro Vás jako tip tři otázky pro kandidáta na ministra práce v budoucí vládě. 1. Mají pravdu ekonomové V. Bezděk, D. Münich, J. Procházka, P. Zahradník a M. Zámečník, když tvrdí, cituji: „Zlepšeme vztah mezi tím, co člověk celoživotně do povinného důchodového systému zaplatí a co ze systému celoživotně získá“ (nemají, jedná se o peníze kdysi vydělané, zdaněné a použité na důchody našich rodičů; naše důchody financují až naše děti ze svého odvodu sociálního „pojištění“). 2. Co je to starobní důchod (starobní důchod z I. důchodového pilíře jsou dividendy z investic do výchovy dětí). 3. Je I. důchodový pilíř fondový, nebo průběžně financovaný (jedná se o chyták, jde o průběžně financovaný pilíř, se kterým je v okamžiku výpočtu výše důchodu zacházeno jako s pilířem fondovým; proto se o něm mluví jako o pyramidové hře).         

  • No vybral jmenoval ji Babiš se Zemanem to jste si zvolili játra z moravy zloděje STBáka a tuneláře

  • Blbá jak pumpa na sáně!

    • Popiš své vzdělání, postavení v zaměstnání a podobně, moulo.

      • Vdělani ještě neni patent na rozum,inženýre!

        • Ale já netvrdil, že vdělání je patentem na rozum, to bys ty musela študýrovat 200 let.

  • To je snad nějaká nemoc stále přidávat hlavně státním zaměstnancům, kteří do systému nic neodvádějí a někteří dokonce svými špatnými rozhodnutími rozsáhlé finanční ztráty způsobují. Jen tak dál.

    Mimochodem, na uvedených universitách asi nekladou nějaký důraz na slovní projev. Poslouchal jsem její "vystoupení" a bylo to samé "á-á". 

  • A koho si tak asi Bureš může vybrat z toho odpadu ? Jenom troubu a navrch ještě morální zrůdu, které nevadí minulost jejího šéfa.  To je jako chtít na Al Caponovi, aby měl veškerý personál z absolventů Oxfordu.
  • Nikdy jsem nevěřil, že budeme vzpomínat na ropuchu Marxovou jako na poslední rozumnou ministryni. Tituly současné ministryně mi připomínají pohádku Jak poslal sedlák vola na študia. Inu komu není shůry dáno, na Sorboně nekoupí. 

    Ještě k těm penězům, co kdyby se nově vytištěné nejmenovaly koruny ale madury?

    • M. Marksovou jako na rozumnou ministryni? Byl to vysoce aktivní Neználek, tj. nejhorší varianta ministra. Navíc ani M. M. nevěděla kým je (http://sociologie.netstranky.cz/12-cast-ministryne-a-dite.html). Tím neříkám, že paní J. Maláčová bude lepší: Čím víc peněz ze státního rozpočtu budou dostávat státní zaměstnanci, tím víc odvedou na sociální pojištění. Díky tomu budu moci vesele, protože z více peněz, rozhazovat ve svém rezortu. Je to sice nápad malého dítěte, ale nechte maličkých přijíti ke mně a já z nich udělám ministry.    
    • lépe bych to nenapsal ...😉

  • No comment! Co můžeme čekat od všeználka Jégla. Jenom samé hlouposti, protože na víc nemá. Vždy, když vidím napsánu nějakou hloupost, tak se většinou trefím, že to psal on. Ale taková je dnešní doba. Jeho chlebodárci jsou zřejmě stejní šmudlové jako on. Ale to mi nepřísluší hodnotit. Je zvláštní, čím se dnes dokáží hlupáci živit.
  • Jediní v české kotlině, kdo mají dobré nápady, jsou Pája Jéglů a srovnatelný trouba KIMCID.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit