Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by to byla jen vnitrostátní potyčka, ale urážet i německého prezidenta, to bylo Schapiro přespříliš. I když paní Merkelovou taky nemáte rád. Ale on už to pan Trump srovná.
    A soud, který toho vrhače vajec a který mohl někoho i zranit, osvobodil, je nesoudný. Ale je to pilíř státu, tak se nesmí kritizovat.
  • Jelikož házel vejce svá a tím ublížil hlavně sobě...byl Zemanem omilostněn
  • Škoda že ho nějaký borec z ochranky nesejmul .To by bylo keců což kavárno?
    • Myslíte Zemana? No po tom opilci bych určitě netruchlila.
      • Jano, vy jste nikdy neměla virózu? *1*
      • Ne toho troubu co házel vejce *1*
  • giacobraza23
    Jen za prestupek chci taky *4*
  • Ten pán, který chtěl zasáhnout Zemana, měl asi oko z knoflíku, dostali všichni nevinní i německý prezident, jen ten náš rusák zůstal nezasažen.
  • Situace opuštěných dětí v Putinově říši zla je tristní, žijí na ulicích a nikdo se o ně nestará. Často se nabízejí k prostituci, aby se uživily a neumřely hlady. Důsledkem je strmý vzestup AIDS.

    To není žádná novinka. Peníze na opuštěné děti, kterých je v ulicích ruských měst více než dost, stát nemá. Za to utrácí miliardy dolarů na armádu, a nehorázně předražené olympiádu a mistrovství světa ve fotbale v roce 2018. Nový fotbalový stadion v Sankt-Petěrburgu pro 69 tisíc diváků bude stát v přepočtu více než 25 miliard korun, přitom srovnatelná Allianz aréna v Mnichově přišla zhruba na třetinu.

    Krutý osud bezprizorních dětí v Rusku dokazuje spousta materiálů, jedním z nejpůsobivějších je dokument o jejich přežívání v moskevské stanici metra Leningradská. Ovšem i situace těch nejmenších v mnoha rodinách je hodně špatná. Mnozí mají jenom matku, protože v Rusku je umírají mužové relativně brzy (průměrný věk dožití činí 60 let a mnozí zemřou daleko dříve) nebo chlap chlastá a na děti pak chybí peníze. Dokonce mnohé Rusky prosí odvodní komise, aby už konečně toho jejich syna vzaly na vojnu, protože ony mu doma nemohou dát najíst.

    Špatná je i situace dětí v ruských dětských domovech, které jsou podfinancované, mnohé zchátralé a jejich klienti často nedostanou kvůli krizi zdejšího zdravotnictví ani potřebné léky. Rusko se na jednu stranu snaží oslnit okolní svět pořádáním velkolepých akcí, ale na straně druhé se není schopno postarat o potřebné děti, které nechává na pospas ulici a nejrůznějším lumpům, jež je sexuálně zneužívají. Tolerance zla na maličkých je ovšem neodpustitelná.
  • Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát. Takový mimořádně stupidní výrok

    Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích.
    • Rybanno, i kdyby se velká města zmrcla, stále je tady venkov, který bohatě stojí za Milošem Zemanem. Stačí se podívat na výsledek voleb. A jestli pan Zeman půjde do další kandidatury, nemusí se ani snažit a určitě bude zvolen. I kdyby se pražská kavárna postavila na hlavu. Zvlášť teď, když odpadne Schapiro s červenými kartičkami a neustálým podrýváním autority Hradu. Zaplať pánbu za Trumpa. *14*
  • Tak ve středu bude další protest proti prezidentu Zemanovi, tentokrát přímo na Hradčanském náměstí, tedy skoro u něj doma, jak upozorňuje časopis Reflex. Asi takhle, ano, Miloš Zeman byl demokraticky zvoleným prezidentem, ale to neznamená, že lidé pak mají dalších pět let jeho mandátu jenom držet ústa. Žijeme v demokracii a k té demonstrace, stávky apod. patří.
    Odboráři kdysi svolali velikou manifestaci proti vládě Petra Nečase a vyzývali ji k demisi. Já si o nich myslel svoje, ale říkal, jsem si, nechme je vyřvat se, oni sní řízky z domova, zapijí to pár štamprlaty nějakého šnapsu, protože ta žebrota nemá ani na hospodu, a pojedou domu. Koneckonců žijeme v demokracii a i takoví lidé mají právo shromažďovací.

    A kdybych byl jako Zemanovci, tak bych řekl, co si to ta lůza, která umí akorát dělat kravál v ulicích, dovoluje. Nečasův kabinet, ať se nám to líbí nebo ne, vládne na základě výsledku svobodných demokratických voleb, a proto póvle drž ústa. Při této pochybné akci se dokonce někteří demonstranti pokusili napadnout tehdejšího ministra financí Miroslava Kalouska a ti, co dnes křičí cosi o slušném chování vůči hlavě státu, tenkrát mlčeli.
    Chápu, že mnoha lidem se nelíbí chování Miloše Zemana, který proti duchu ústavy udržoval u moci nikým nezvolenou vládu Jiřího Rusnoka, která nedostala důvěru Poslanecké sněmovny, její ministři byli ve volbách vypráskáni, stihli nadělat miliardové škody a někteří jako například jeden z nejhorších polistopadových ministrů dopravy Zdeněk Žák, pouštěli státní pokladně pořádně žilou na soukromé účely.

    Rozumím tomu, že některým lidem se nelíbí Zemanovo servilní chování k Rusku a Číně. Ano, obchodujeme s nimi, ale nelezme, však všichni víme kam. Navíc základem naší zahraničně politické orientace musí být Západ, protože jedině ta nás povede k prosperitě. Jednou v našich dějinách jsme se zaměřili opačně a do roku 1989 jsme se stali prakticky rozvojovou zemí.
    Studenti a všichni ti, co nechtějí Zemana na Hradě, mají právo proti němu protestovat a chtít jeho demisi. To zkrátka k demokracii patří.
  • Je teploušek Gayínkovic nějaký pomalý, nezdá se vám?
    • Se slzičkama vzteku se mu blbě píše, hi
  • Prezident by měl být nadstranický, jenomže Miloš Zeman se tak nechoval a v předvolební kampani evidentně hrál v barvách za SPOZ. Volebními lídry této party byli ministři v jim jmenované Rusnokově vládě, která vládne bez důvěry Poslanecké sněmovny a kteří ve volbách totálně vyhořeli.

    Nedávno jsem seděl v jisté pražské hospodě. A nějaký host byl poněkud hlasitější a dožadoval se toho, aby ten "Ovar I. z Hradu zmizel dřív, než se začne "veřejně pomočovat“ (proti originálu používám slušnější výraz).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit