Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímnou soustrast rodině a přátelům , odcházejí ti nejlepší z nejlepších, ještě, že jejich díla zůstávají. Děkujeme pane Otto Zelenko............
  • Pánové podemnou,SOUHLAS !! *3*
  • Tento dramaturg a scénárista vytvořil společně s rež. Filipem za totáče nádherný seriál Cirkus Humberto, ale zplodil syna Petra, neuvěřitelného zmetka, toho, co natočil proti levicovým voličům a hlavně starším lidem a lidem z vesnice odporný předvolební klip , známý pod názvem - přemluv bábu, přemluv dědka s Issovou a Mádlem, ve kterém . opovrhoval 50ti % občanů této země, urážel je a povyšoval se nad ně. Nabádal neustále k volbě zlodějské pravice pod vedením ODS a TOP, která tu téměř čtvrt století rozkrádala co se dalo a pak strašil, že nebude na důchody. To nebude tak jako tak, protože pravice nás zadlužila 2 biliony, nic nám tu nepatří, průmysl není ze 75% náš, kdo nevyrábí , ten neprosperuje, dluhy se bez výroby nedají splácet , služby to neřeší a jeho rádoby umění, už vůbec ne, protože je placeno ze státního a sponzoři mu dávají dary z vytunelovaného stát. rozpočtu, tak jako to dělal Drobil apod. A tento dojič kapitalismu ze státního vemene a žrout grantů pro kulturu nás bude poučovat , koho máme volit. Drzost nevídaná.Navíc ta dvě embrya Issová a Mádl hovoří zasvěceně za velké peníze pravice, která si to zaplatila a přitom v době sametovky bylo Issové 8 let a Mádlovi 3roky. Byl rád že už nečůral do plínek a stačil to na nočníček. A bude tu trousit rádoby moudra, jak to v tom socíku bylo strašné, přitom matka Issové hrála kde se dalo a ve všech seriálech - Nemocnice na kraji města, Žena za pultem - ovšem za malé peníze, dnes jsou to miliony z našich daní. Tak je nejvyšší čas, realizovat staré dobré - mít hlad jako herec. Plně si to tito zmetci zaslouží, aby pochopili život lidí na venkově a starších občanů vůbec. .
    • Taky nevím, čím ten Mádl koho zaujmul. Asi hodně strejčků a tetiček v branži. Issová by mohla hrát tak v Hulywoodu špatnou štětku. Tady ti hérci a hérečky maj na růžích ustláno!!!???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit