Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by přidat mladému ministru, protože si nechal zaplatit 1/3 nákladů na studium.  Získal tím prestižní titul HMV. (Nebo tak nějak-možná to také znamená "His Master´s Voice", což by vlastně vysvětlovalo celý ten český mechanismus vlády, Senátu, Poslanecké sněmovny).

    (Fšetký kradnú, len ministri si pridávajů).

  • co chcete? rekl vam to jasne VSECI kradnu takze i ANO a jeho ministri na co si tedy stezujete vetsina si ho zvolila kor na Ostravsku si to uzijte koblihari😀

  • Jo panečku když tam šéfoval Sváťa Němeček, to byly zlaté časy. To se nám to přikrádalo, přímo kradlo - a ještě se u toho mlaskalo. Třeba laboratoř nemocnice pracovala tak nějak neviditeně pro soukromé lékaře. Ale ve finanční  režii státu. Komu by se to nelíbilo?Propletenec vedení ve správní budově si posílal různé "malé domů". Nejlépe přes mrtvé duše. Ovšem majstrštyk byl když Němeček odprodal ozdravovnu na Čeladné.Měl ji tak nějak ve správě.Ale prý chátrala tak ji za jeden roční nájem přenechal kamarádíčkovi. Před tím ji stát z gruntu opravil.Tomu šejdíři zas jiní kamarádíčkové posílají děcka na ozdravné pobyty. Hradí pojišťovna.A šejdíř na někdejším majetku státu vydělává ročně miliony.Pěkně šlo v Ostravě od huby. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit