Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vypadá opravdu moc zajímavě! My s mým manželem oba dva moc rádi chodíme do muzeí a na nejrůznější výstavy. Teď jsme sehnali opravdu moc výhodné vstupné do muzea Louvre. Do Paříže totiž letíme na konci října a oba se strašně moc těšíme a tak už vymýšlíme program. Máte někdo nějaké zajímavé typy?

  • TheGGG

    sjeli se tam i naši eurohujerší sluníčkový kolaboranti?

    • Ja se tam chystam v nedeli. Jenom aby se sem nedostala ta hruza z Cech a nezavreli nam musea jako tam na vychode. Tam si to uzivejte sami . Izolace neni nikdy dost. 

    • Herman tam určitě je

      • No bodejť zasloužilý henleinovec Herman si jede pro další křížový metál. Nepo...... se z celého jejich Landsmanschaftu, ale lézt jim do zadních tělesných otvorů fakt nemusíme.

        Platí dekrety prezidenta Beneše a basta! 

  • Tady je zase navlastenčeno :D

    • to není o vlasti ale o kroucení dějin

  • Raději bych přijímal v ČR sudetské Němce než takové migrační nájezdníky, kteří prosazují agresi, neúctu k naší kultuře, intoleranci a destrukci civilizačních hodnot. 

    • proč přijímat někoho kdo nechce ? oběma skupinám jde dnes o peníze a spíš mezi těmi ekonomickými uprchlíky najdeš někoho kdo tu bude žít , tak to je.

  • A vzkaz Čechům ?  My jsme vám ublížili trochu, ale vy nám stokrát víc.   

    • můžeš být klidný,povraždili jsme jich víc než oni nás a jak jsme je mučili-to bylo radosti !  nikdo se jich nezastal a ještě jsme je pěkně okradli,na to nezapomeň.A teď se k tomu hrdě hlásíme,je to vlastenecké!

      • To je jako z toho hloupého vtipu.

        Chlap zavraždí své rodiče a u soudu se obhajuje tím, že je sirotek. 

        Chudáci sudeťáci. 

      • TheGGG

        proč tu lžeš? Jsi němec, nebo sluníčkový liberál co nesnáší vlastní národ? Fric zabil mnohem víc čechů, než my jich. Oboje bylo špatné, ale němci si začali a mají na svědomí mnohem více životů. Pátá kolona sudeťáků nás zradila při první příležitosti a kdyby mohli, vyženou čechy za ural... současné snahy přepisovat historii jsou odporné ato ani nemluvím o tom, že němci, opět a zas rozvracejí a likvidují evropu. Velice nebezpečný a nepřátelský národ. Pro nás horší jak rusko.

        • citát:               "  němci, opět a zas rozvracejí a likvidují evropu".

          Jestli tím myslíš Merkelovou a její migranty, tak Merkelová (Kaczmirczaková)není Němka a do r. 2018 na ni Němci podali 5 tisíc trestních oznámení,ze kterých si samozřejmě nic nedělá.Ani Helmut Kohl (Kohn) nebyl Němec.Německý národ má ústa ucpaná koláčem a tak trpělivě snáší,že je už řadu let neúnosně ponižován a že prohraná válka dnes zatěžuje generace,které s ní nijak nesouvisely.To se stává nejen nesnesitelné ale i absurdní.Německý národ je ovšem veliký a jestli nebude mít ucpanou hubu koláčem, postaví se na vlastní nohy.

          • koukám že zase vidíš "starý zákon všude"ty holt z toho nevyrosteš 

        • Nelžu,spočítal jsem si to- Němci zabili 350 tisíc občanů tehdejšího Československa,ale jen 30 tisíc z toho bylo Čechů jakožto příslušníků Českého národa. Spočítej si to sám a uvidíš. 

      • raxxíku ale kdo seje vítr sklízí bouři, to už tak na světě chodí.Málo moc málo jsme jim vyprášili kožich.Pokud nám takto zarazili nůž do zad, byla to ta nejsprávnější odplata.Nejsprávnější!

        • v principu máš pravdu-vrazili nám nůž do zad,to se stalo.Pak se stalo taky to,že sudetskými Němci byly obsazené úřady na nižším i středním stupni,takže docházelo k úkorným skutkům,tehdy se říkalo: ...víte,on XY je Němec,ale on není Sudeťák,takže vina tu byla.Trestání té viny se však dělo lynčem a to je moment který nelze přijmout ani mlčky natož s ním souhlasit.Takže odplata to nebyla správná ani nejsprávnější. 

      • za tohle by se mělo zavřít , schvalování genocidy vlastního národa a šíření lží , ještě jednou kde jsou ty ostatky toho čtvrt milonu .Mam pro tebe a ostatní slušné vysvětlení došli do Německa a Rakouska  či se započetnou ztráty z války a uvedou se jako poválečné oběti odsunu , no a ostatky leží u Stalingradu a pod.

        • kdo schvaluje genocidu národa,tak jako ty schvaluješ genocidu sudetských Němců-,ten patří za katr a ne do lidské společnosti !

          jinak bych s tebou Martinko souhlasil,že je i ta možnost,že mohli dojít za hranice,kde je ostatní Němci či bývalí Němci a novopečení Rakušané pozabíjeli.Rozhodně je známo,že sudetští Němci tam nebyli dobře přijati a trvalo desítky let než se tam včlenili.

          Tvoje otázka kde jsou ti nezvěstní ať už jako živí či jako ty tvoje kopací míče,tím ovšem odpovězena není.U nás je vyváželi do kafilerie,třeba Topolánek když byl ve funkci premiéra hrozil,že tam vyveze ostatky padlých německých vojáků.

          Je to jen další trpká kapitola v osudu sudetoněmeckého národa.


          • jinak to vystěhovánEvropy!!!takový Polsko je o 200km na západ a nikdo nemudruje o odsunu a pod.

            Stačí jediné dokážeš si představit co by se dělo v 89 kdy chtěli sjednocení NDR a SRN , co myslíš že by se tu dělo s 2 -3 mil Němců v Československu ? Tady by začala třetí světová  ,ani nevíte jakou zásluhu má ten pán s doutníkem a sklenkou Armaňaku z poza kanálu na míru v Evropě .Pak si ještě polož otázku kde by byla dnešní populace protektorátu pokud by ten desátník z Rakous zvítězil na Východě i na Západě , populace snížená tak o 60 procent vyvražděním a ostatní někde u Norilska v pracovních táborech  , ale to je kdyby , a pokud někdo hlásá sudetoněmecký národ tak ten opravdu nebyl neb Němec ze Šumavy skutečně nebyl Němec z Brna či Ostravy ,ale pouze občané státu kteří se hlásili k německé národnosti ,aine folk aine rajch tak nějak křičeli a s nima i ten tvůj oblíbenec 88.

             jinak opět s tou kafilérií počitej ty ostatky 250 000 na jeden nákladák a kolik by se toho muselo svézt to není o míči či ložné ploše nákladáku , kudy jezdili ,kde se vzali řidiči a nakladáky , bohužel jste zase usvědčeni ze lži a prospěchářství či pouze z vlastní hlouposti , na rozdíl od protektorátu tě dnes za tyhle kecy nikdo nepopraví s rodinou či nevyhladí vesnici kde bydlíš , to nedělali Sověti ani jejich zdivočelí Asiaté ale nejvzdělanější národ světa jak rádi tvrdí! 

            • Martinko,dokud si neprostuduješ Plan Ost,tak nemůžeš psát o tom,ce se tu plánovalo.

              Co se těch tvých vývodů o objemu mrtvol týká tak v tom kopíruješ popírače holokaustu.

              To co píšeš o Sovětech že nevyhlazovali vesnice tak to dokazuje,že jsi zcela neinformovaný.Dnes ty informace máš ale k dispozici,takže to je neomluvitelná chyba.

              Jestli mají mít tvoje příspěvky hodnotu,pak musíš číst !

              • Reakce na příspěvek:

                kolik vyhladili vesnic v Německu?nebo Sověti v Itálii či Francii , podle tebe za všechno mužou bud sovětští komunisté  nebo židé , tak čti ale ten Muj boj nemůžeš číst do nekonečna🙂 a už to ukončíme , do tebe je vidět jak do hladové kozy ale spíš si průhlednej jak silikonový implantát.............

                • Reakce na příspěvek:

                  Sověti vybíjeli polské vesnice v domnění,že jde o Němce,ale to se tobě líbí,to ty schvaluješ.


          • gaheris

            ˇZe by někdo z předků byl setsakrafýrer u SS, takhle může mluvit a psát jen vlastizrádce nebo potomek spravedlivě odsunutých odsouhlaseným vítěznými mocnostmi! Stěžuj si u mezinárodního soudu na nezákonnost tribunálu který odsoudil valnou většinu německých vrahů k oprátce!

  • Vrazi a násilníci si staví museum své činnosti?

    • Vidíte, to je novinka. Měl jsem za to že muzeum komoušských vrahů a jejich přisluhovačů bylo již v Praze konečně vymeteno na hnůj.

      No ale je možné že už rusácko-čiňanský vlastizrádce zeMAN nařídil jeho obnovení.

      V zdejším absurdistánu, kde si českého premiéra hraje STB-cký komoušský imigrantský přivandrovalecý kokta Bureš-babiš je snad už vše možné. 

    • sudetští Němci bojovali za svá práva (to asi myslíš těmi vrahy a násilníky), byli zneužiti říší pro německou válku(250 tisíc padlých),která je pro jejich sudetskou rasu zavrhla (určeni k vystěhování z Říše),zradili přitom republiku a nakonec byli vyhnáni a vražděni námi Čechy.(40 tisíc vražd,200 tisíc nezvěstných).

      Když to podtrhneme a sečteme,tak jsou to lidé na které dopadla jak první tak druhá světová válka,přitom měli vlastní historii,jazyk i území a byli i hospodářsky úspěšní,takže se mohlo nebo může jednat o národ.

      Dost důvodů pro vlastní muzeum.

      • gaheris

        Geblsovská argumetace, udělej to jako on, sáhni si na život, nebudeme truchlit, neboj!

      • počítej mrtvé na straně Československa od 10.9.38 , z tebe by měl Konrád radost

      • Vážený pane thraxx a přesně na tomto bude obsah muzea vystavěn. Avšak pokud je někdo "zneužit" tak, že podporuje vraždění v jiných zemích,  rozděluje společnost  na lidi a podlidi a strpí genocidu,  tak si nezaslouží omluvu ani slitování. Ale podle tebe za to nemohou, byli totiž zneužiti.  Divný pohled na historii. 

        • Tohle není o omluvě a slitování,tohle je o krutém osudu jednoho z malých evropských národů.Osud je mimo dobro a zlo(-jenseits gut und böse)Pokud píšeš o lidech a podlidech,tak sudetští Němci byli zařazeni Heydrichem v "Ostpolitik" mezi podlidi-rasa sudetská.

          Jestli za něco mohou? Ale jistěže mohou, ale lidskými dějinami hýbou síly na které má jedinec pramalý vliv .Je však třeba vidět i jejich význam-např. sklářství,,české sklo je vlastně sklo sudetských sklářů atd.Samozřejmě je můžeš zavrhovat,do bezmocných se přece kopat smí,ale není důstojné dovolávat se krajanství jejich úspěšných lidí,když jsme je vyhnali.

          • gaheris

            To je národ jak stehno, ale hajlování jim šlo jedna radost, chtěli domů do říše, tak jim bylo vyhověno! Odstěhuj se za nima zmetku!

          • ajne rajch ajne folk křičel Heydrich ????????, jo hochu tak ty v tom máš maglajs o kterém se ani náckům nesnilo


            • Martinko,mohu ti jen závidět co všechno máš dosud před sebou.Víš ty vůbec co to byla Heydrichova Ostpolitik ? Dej si tu práci než začneš psát.

              Jen pro jistotu popíšu,co je to rasa sudetská-jedná se o mongoloidní míšence s Avary,popsáno tuším Güntherem ve 20. létech a rozpracováno až po válce.Popis:

              oči úzké šikmé,lícní kosti široké výrazné,brada špičatá,nos výrazně prohnutý sedlovitý,čelo vysoké vypouklé.

              Těchto rasově cizích elementů bylo v Sudetech na 25%,mnohokrát víc než u Čechů.

              Tyto údaje byly pořízeny kolosálním antropologickým výzkumem všech občanů Protektorátu ,tedy i dětí.Gigantický soubor mnoha milionů dat zpracoval v Hlavním říšském úřadu pro rasu a osídlení Dr.Walther Koenig-Bayer a ten z toho vytvořil memorandum,ze kterého Heydrich vytvořil Plan Ost,tedy Ostpolitik.

              Takže jsem ti pomohl do začátku a teď si nastuduj Ostpolitik,,,a nebo dál setrvávej se svými primitivními názory v blažené nevědomosti .

              • Reakce na příspěvek:

                no von ten modrooký urostlý blondák 88 byl taky k pohledání a to ty hlupáci jezdili do Tibetu hledat  svojí rasu

      • Němci nám vvraždili 350tis lidí, vypálili vesnice a Sudetáci u toho zvedali nadšeně pravici. Němec nikdy nebude spojenec, Němec je záruka konfliktu a když tě tak inponujou tak se k těm náckům nastěhuj

        • Němec býval spojenec tisíc let-"Svatá říše Římská národa Německého",Přemyslovci jako říšští kurfiřti.Karel IV jako císař atd.A je spojencem zase.

           

          • TheGGG

            německo byl po tisíce let náš nepřítel, utlačovatel, se kterým mnozí u nás kolaborovali, ale nic se nemění na tom, že jsme pod jejich útlakem trpěli mnohokrát. Válkychtivý nebezpečný národ, pro který i nyní nejsme víc, než primitivní slovanská kolonie a montovna. NIKDY TO NEBYL NÁŠ SPOJENEC. A nyní opět rozvracejí evropu a komandují ostatním národům, pomatení novou vítací a eko ideologií....

            • no ale čemu říkáš "My"  a čemu "útlak" a čemu "Němci"?

              První státní útvar na našem území byla Marobudova říše.Potom několik set let tu máme Germány.Byl to útlak?

              Po Germánech Sámova říše,Sámo byl Frank,tedy Germán.Byl to útlak?

              Po Sámově říši Velká Morava,součást Svaté říše římské.-to byl útlak?

              Po Velké Moravě Přemyslovci,kurfiřti Svaté říše římské-to byl útlak?

              Císař Barbarosa dává nedědičnou korunu,císař Fidrich II.Štaufský korunu dědičnou-toto byl útlak?

              Král Karel IV Lucemburk stává se císařem Svaté říše římské národa Německého-to byl taky útlak?

              Nemám tu už další odstavce,ale uvědom si,že můžu pokračovat dál až k Masarykovi,který si ten útlak vyfabuloval a ty teď opakuješ,co tě ve škole učili.

              • Reakce na příspěvek:

                něco tě tam chybí 

      • ukaž jedinou kostičku z těch "vražd" , kde jsou ? Němci i sudečtí zaseli bouři a sklidili mírný vánek za své činy .Ty vraždy a nezvěstní spíš pochází z východní fronty , tak si to muzeum nastrkejte mezi půlky , bohužel je přáno a slyšet jen kolaboranty a hlupáky jako jsi ty.Spočítej kolik je 40 000 fotbalových míčů a jaký  prostor to je , furt se nic nenašlo nebo jsme je spálili v Osvětimi ?Chápeš tu matematiku spojenou s realitou?(Představa 1 lebka = 1 míč.)Jo oni jsou dnes bohatší a jejich "pravda"  je silnější , bohužel. 

        Ležáky , Lidice a jiné jako by nebyly.




        • V Česko-Německé deklaraci česká strana přiznala 40 tisíc vražd.Oficiální
          dokument,podepsán českými historiky.Jinak ty kosti se vyvážely na
          kafilerii,nebyly řádně pohřbeny.To je veliká ostuda,ale vraždy nejsou to
          nejhorší,to naprosto neomluvitelné je mučení,kterého se Češi na Němcích masově
          dopouštěli.Byly to odporné skutky,jako zakopávání za živa atd.Zkus si o tom něco přečíst třeba
          tady:https://www.reflex.cz/clanek/zpetne-zrcatko/103363/vladimir-mertlik-benesovy-lzi-aneb-co-spolecneho-ma-historie-s-dneskem.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=deE38x3bHmu-202010121616&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box



          https://cs.wikipedia.org/wiki/Masakry_N%C4%9Bmc%C5%AF_na_ja%C5%99e_a_v_l%C3%A9t%C4%9B_1945



          https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/odsun-nemcu-z-pohranici.A150415_123325_domaci_jw



          https://hedvicek.blog.sme.sk/c/59561/Vzpominky-na-odsun.html


          • nemá cenu ,

             podívej na oběti od 10.9.1938 do 12.5.1945 a spočítej , kdo platil ty historiky?Kde se vzalo to Havlovo omlouvání?Bohužel komanči si na tomhle udělali body po válce i 89 , ale ty čísla z války o popravených hovoří sami za sebe .Ten čtvrt míč slouží k tomu že jsme si fiftyfifty a není to pravda , ještě v budoucnu půjde o peníze.Zatímco Němcům byly reparace prominuty tak nároky těch sudetskejch ne i když se ta deklarace tak tváří.Jestli pak sis všim že těch pamětníků ze sudet je mnoho a pamětníci protektorátu nějak chybí ?A víš která národnost v Říši byla nejvíc popravovaná - německá  , o tom se nemluví neb se jim nehodí že se chovali k vlastním jak .ovada a pokud někdo soudí zvěrstva Rudé armády v Německu , podívej co oni dělali na okupovaných uzemí a to nejen Polsko , SSSR , ale i Francie a Itálie , Holandsko , Norsko , bohužel vše se v rámci toho že se Stalin nezastaví a Evropa bude komunistická kroutí již od konce 1944.Bohužel i to je boj o názor a za to se platí , vítězí ne pravda ale kdo má více prostředků.Skoda že se dobře neučí ta matematika která dává prostor pro vlastní analýzu.Dějepis - o tom že komanči blábolili ještě neznamená že se ve všem lhalo.

  • KIMCID

    V Sudetech zůstali jen přisluhovači nacistů a ti byly po právu vyhnáni.

    Ale i tak muzeum by mělo stát hlavně v Sudetech.

    https://g.denik.cz/63/1f/praha-masarykovo-nadrazi-pametni-deska-vyhnani-pohranici-historie-1_galerie-980.jpg

    • V Sudetech v roce 1945 se všechni muži ve věku branné povinnosti nacházeli na frontě.Proto ty věci,které Češi v Sudetech dělali děly se civilům-starcům,ženám a dětem.

      Vyhnání samo se po právu nedělo,v Postupimi pouze vzali na vědomí,že se tak děje.Rozhodně to nebylo z rozhodnutí vítězných mocností.Protesty vzneslo OSN a USA.Američané tehdy řekli: "Nebojovali jsme tuto válku proto,aby si Češi stavěli nové Buchenwaldy!"(byla to reakce na tisíc sto jedenáct českých koncentračních táborů pro Němce,kde potraviny,pokud vůbec jaké byly nebyly ani na poloviční úrovni přídělů v nacistických koncentrácích.)

      Jinak s tebou souhlasím-to muzeum by mělo stát v Sudetech.

      • KIMCID

        mě je fuk že se to dělo jejich rodinám oni taky žádné rodiny nešetřili. A zatím co na východě bylo vypáleno 9tis. měst, vesnic, osad oni hajlovali

  • Hmmm, maják německo-českých a sudetoněmecko-českých vztahů, přátelství, usmíření, bla bla bla. Zapomeňte na to, že sudetským náckům jde o nějaké přátelství a usmíření s námi. Jim jde furt o zrušení Benešových dekretů, vracení majetku a odškodňování. S nadějí čekají na vhodnou (kolaborantskou) politickou reprezentaci Česka, která sama zrušení Benešových dekretů iniciuje. Moc nechybělo a měli u nás u moci své kolaboranty už při posledních prezidentských a parlamentních volbách. Vězte, že kdyby se prezidentem stal Drahoš a vládu sestavil bývalý Posseltův pucflek Fiala z ODS samozřejmě s další bandou kolaborantů z KDUČSL, TOP09, STAN, tak dnes už jsou z naší strany Benešovy dekrety zrušeny a sudetským náckům bychom těžce platili.

  • kolik místa asi bude věnováno napadání Čech ů v českém pohraničí, přepadení a vraždění četníků a vyhánění Čechů z pohraničí?

    • Ukradené hranice , a to nejen Němci ale i Poláky a Maďary no a po válce to v rámci pomoci dokonal SSSR s podkarpatskou Rusí.To jen tak mimochodem jak kráčí dějiny.

  • Ctyri roky od polozeni zakladniho kamene museum otevreno. 

    Dva roky po padu mostu v Italii ( Genua ) , zprovoznen nahradni plnohodnotny most . 

    Tri roky ( v prosinci to budou ) , po padu Trojske lavky ( Praha ) , ani prdnuti po nejakem reseni . 

    Skoda  preskoda , ze se Sudetska iniciativa nenachazi v Praze . Urcite by se terminy staveb a nejen jich pohnuly dopredu . Nestalo by za to poslat jim nejaky zdvorily Zvaci dopis aby prijeli vypomoci ?! 



    • No když vzpomenu na to nic stavení a opravování za vlády ODS a Čssd

    • za jak dlouho po vyhlášení záměru stojí Kerčský most? za jak dlouho druhá dálnice Moskva - Petrohrad??


      škoda přeškoda, že si naši stavitelé neberou mustr na východě.

      • jo a za Uralem se mezinárodní silnice ztrácí v neoraném poli , byls tam někdy , na dovču tam nejezdi ale jako pracovník nějaké firmy a ne do Petrohradu nebo Moskvy ale trochu dál a uvidíš ten mustr.

      • jo 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit