Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Navalnyj svými kroky úspěšně likviduje poslední zbytky své důvěryhodnosti. 

    • u koho ? u vás českých kolaborantů, nebo ruských bezmozků ?

  • TheGGG

    strašný to klaun... když někdo potřebuje ze sebe udělat celebritku, tak se "přiotráví" na zakázku "novičokem" a hned je kolem něj velké halo... EU si bude kopat proti rusku, zatímco ji pod nosem vzniká afrikánské ghetto...

    • Nemektej ty bolševická bačkoro, afričana jsi viděl tak akorát v americkym filmu. Zalez pod slamník a sousedy na vsi varuj před blížícími migranty, jo v každé vesnické prdeli je místní připosránek.


      • A ty zmetku si myslíš, že ti tvoji milování afričani se protáhnou na vesnici? Blbost, první obsadí Prahu a to vám bude vesnice dobrá. 

      • ANTIQUE, ty jsi ještě větší blbec než jsme doufali....ha.....ha....Nejsi ty dvojče pitomce, který má nick Obcan.

        • Kulihrach15 je zjevně komunistický "intelektuál" jak o tom svědčí jeho "vznešené" vyjadřování v duchu marxismu-leninismu. 😀😉

          • josef.chmela

            Pravicoví intelektuálové zde, jsou na tom se "vznešeným"  vyjadřováním podstatně hůř.

      • galerie-nikol

        😠

      • KIMCID

        Doufám že dostaneš ban

        • Ale nedostane. Pan Antique (nebo paní) odvedlo svůj tradiční výkon. když mu názor nevoní - šup sem s bolševikem nebo jinou nadávkou a je to. 

          Mají to tihle jedinci jednoduché. 

  •  Nezapomínejme, že naši dnešní spojenci jsou ti, kdo podepsali Mnichov. Nezapomínejme ani na to, že našim letcům, kteří bojovali třeba na straně Británie, Angličané započítali k úhradě i tkaničky do bot… 

    • Naši předkové přispěli k rozbití Rakousko-Uherska a pod vlivem slavjanofilských blábolů z 19.století prohlásili ČSR za jakýsi prý "národní stát" jakéhosi prý "československého národa" a tím se třetina původních obyvatel zemí Koruny České, kteří se "provinili" tím, že mluvili německy stali nežádoucími "cizinci". Führer Hitler budující v Německu "hnědý socialismus" toho za přitakání voždě Stálina (Džugašvilli) budujícího na východě "rudý socialismus" využil a prosadil si Mnichovsku dohodu. To bylo menší zlo než bojovat proti Hitlerovi, protože v tom případě zápětí by nám Stálin "poskytl bratrskou pomoc" ve formě východostepních nájezdníků a ti z Čechů a Slováků, kteří by to přežili, by by skončili na Sibiři. Takže ta Mnichovská dohoda byla menší zlo.

      • Hitler nás chtěl vyhladit v lepším případě vysídlit nebo zotročit a podle Vá byla Mnichovská dohoda menší zlo???Co berete za matroš? Nějak jste zapoměl na ty vypálené vesnice a 350tisíc zvražděných a umučených Čechů Německým okupntem, Vy zřejmě budete volič Demožumpy


      • Ano, Masaryk byl podleVás "blábolil" a Hitlerův přisluhovač, když prosadil vznik ČSR jako národnostní stát Čechů, Moravanů a Slováků a podílel se na snaze o vznik národa československého a zanedbal při tom 3 miliony německy mluvících československých občanů. Byl to vlastně zločinec, ten Masaryk, podle toho oného, co si říká "Občan". Jenže, Velcí kamarádi, co rozbili Rakousko-Uhersko "a pod vlivem slavjanofilských blábolů z 19.století prohlásili ČSR za jakýsi prý "národní stát" jakéhosi prý "československého národa"spolu s Masarykem a přistrčili mu do státu i ty Němce v pohraničí, se pak před Hitlerem podělali a napravili svou chybu při vytyčování hranice dílů rozbitého Rakousko-Uherska na úkor Československa Mnichovskou dohodu 29. září 1938. A tak nás předhodili Hitlerovi a doufali že, místo na ně, vyrazí na SSSR s cílem získat území Ruska, podle dávného germánského záměru zvaného Drang nach Osten. Hitler po získání šeského pohraniči a odtržení Slovenska, 15.března 1939 obsadil bez boje zbytek ČSR a Němci začali plánovatvystěhování Čechů na Sibiř,až ji dobudou (Heydrich). Z ČSR to měl Hitler kousek přes Rumunsko k hranicím SSSR. Hitler jim ovšem trochu zkřížil plány, protože si všiml, že z Polska, se mu do toho Ruska bude pochodovat velmi podstatně snáz, než přes Podkarpatí a Rumunsko a tak skočil na Polsko a Angličani s Francouzi museli do války proti Německu, Sověti si z východní němci neobsazené části Polska vytvořili nárazník.Během roku 1940 už Německo mělo obsazenéu Dánsko a Norsko, Belgii, Holandsko a Francii.  Německo, po upevnení své moci na západě, pak začalo konečně realizovat plán Brabarosa, moderní podobu Drang nach Osten, 22.června 1941.Tehdy začal Hitlerův konec, který vyústil v jeho definitivní porážku na jaře 1945.

        • Nevím proč sem pisatel plete TGM, to byla skutečně osobnost, které si vážil civilisovaný svět. I dnes stojí jeho spisy za přečtení. Samozřejmě z dnešního pohledu se v lecčems mohl mýlit.

          Pisatel mne ve svém obsáhlém "poučení" napadá, ale nevyvrací mé závěry.

          Opakuji, že  definovat národ a budovat "národní stát" podle jazyka, jím obyvatelé mluví, je nesmysl. Ve Švýcarsku mluví občané čtyřmi jazyky (německy, francouzsky, italsky, rétorománsky) a všichni jsou Švýcaři, v Belgii se mluví francouzsky a vlámsky a všichni jsou Belgičané, ve Velké Británii...

  • hajzl člověk, tak jako všichni opozičníci, prolhaný jako kalousek s havlem dohromady


    • nejhorší jsou vyznavači organizace podle zákona zločinné a opovrženíhodné, což by uvedené osoby rozhodně nejsou. 😉

  • By mě zajímalo, jestli pan redaktor, který sesmolil tento článek sám věří tak očividnému nesmyslu s otravou novičokem (což je jinak jistá smrt) ať už se jednalo o Skripalovy nebo Navalného. Putin logicky je ten poslední, komu by to prospělo. Za ten řev západu, hromady dalších sankcí by mu to nestálo za to. V případě nuly Navalného už vůbec ne. Mainstream s jeho presstituty nás musí mít za nemyslící blbce, že se už ani nesnaží podat informace věrohodněji a hned nám servíruje fakáčské nesmysly. Je tu ještě jedna možnost, že jsou sami nemyslící blbci, neschopní používat zdravý rozum a logické myšlení, píšící články jako bezduché stroje. Opravdu se divím, proč v naší malé zemičce máme tolik médií, když v podstatě všechny nás zavalují jednostrannými informacemi (mnohdy zavádějícími až lživými) a stejnou propagandou. Tolik zbytečně placených presstitutů, kopírujících jeden od druhého jedno a to samé a skutečnou pravdu se stejně nedozvíte, tedy až na tu povolenou, schválenou Bruselem nebo vládou, US ambasádou anebo majitelem média nebo sponzory.       

  • josef.chmela

    Poze účelové tvrzení proti tvrzení. Ale zparchantělé západní společnosti to stačí. Ta totiž běžně měří dvojím metrem, zrovna tak, jak se jí to hodí. Není totiž o nic lepší než Rusko nebo Čína.

    • Jistě, ruští budovatelé "rudého" socialismu alias komunismu své odpůrce nemučili a nevraždili, ale naopak je zvali na boršč a vodku. Od koho se asi učili Hitlerovi budovatelé "hnědého" socialismu? Jen se divím, že se do té stále ještě "rudé" nebo "žluté" říše neodstěhuješ.

      • Občan, víš ,co je to objektivita? Ty jí máš asi jako medu v prdeli.

      • josef.chmela

        Ubohé argumenty. No, když jiné nejsou, kdejaký omletý canc dobrý.

        • Opičáčku, za komunismu byly banány pouze na vánoce a to ještě v omezeném množství. Dnes jsou ke koupi po celý rok v jakémkoli množství. 😀

          • josef.chmela

            Tak si kup banán a nepiš tu neustále ty své, stále stejné, hlouposti.

            • Opičáčku, já mám banány rád a kupuji si je. A pokud vím, tak i opičky mají banány rády a proto jsem Tě zval, až půjdeš kolem, stav se a dostaneš banán. 😀

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Já bych si ho od tebe stejně nevzal, protože bych se bál, že se od tebe nakazím nějakým tím tvojim "demokratickým" virem.

                • Reakce na příspěvek:

                  Já bych Ti nabídl nejen banán, ale pozval bych Tě i na kafe nebo něco ostřejšího, i když se v mnoha názorech lišíme a nebál bych se, že se od Tebe nakazím komunistickým virem. Proti této "rudé viróze" jsem imunní. 😉

  • Při vší úctě, téhle báchorce na dobrou noc nemůže uvěřit žádný člověk s IQ vyšším než 100 a občas zvažuju že i jedinci lehce pod 100 u toho musí dostávat záchvaty smíchu. 😀 Prostá logika to totiž vylučuje.....i když říšský ministr propagandy tvrdil "stokrát opakovaná lež se stává pravdou" a západní režim se touhle poučkou evidentně řídí od rána do večera.

  • KIMCID

    Smrtelné jedovatá látka a on přežije .Tak a teď tu o Karkulce.

  • No, už vidím, jak se pan Putin plíží mlhavou nocí, aby otrávil panu Navalnému kafe. Konspiračních teorií není nikdy dost.

    Osobně si myslím,  (a to není žádná obhajoba státního násilí kdekoliv) že kdyby pan Putin vydal rozkaz k likvidaci dotyčného, tak po něm dnes nezbude nic.

    Nevěřím, že by Ruské tajné služby byly amatéři. To by z nich svět prostě neměl takový vítr. 

    Ale tohle je prostě politika a každý použije to, co se mu hodí. 

    • No nevím, kde se pan Putin plíží mlhavou nocí, ale na otrávení kafe  svému kritikovi má svoich tovariščej. A vydat rozkaz k likvidaci dotyčného by sice mohl by sice mohl, ale to by si to v tom svém samoděržaví i vo vsjom mire podělal ještě víc než to má.

  • Navalnij je v Německu a už tam zůstane, protože i v Rusku je křivé obvinění trestný čin, na rozdíl od ČR, kde můžeš beztrestně vyhrožovat preziedentovi oběšením, pomlouvání a dehonestování hlavy státu je podporováno opozicí. Je tu prostě demokracie, co se jí dřív říkalo cochcárna obecná.

    • Naprostý souhlas, i když máme za prezidenta soudem uznaného lháře,  který systematicky se svou bolševickou hradní partou plundruje peníze daňových poplatníků tak bychom mu vyhrožovat oběšením neměli, co jsme si zvolili to máme.

      • KIMCID

        Jaký národ taková hlav států a koukám dle vašeho slovniku na vás to sedí.

        • Ano, co si ovce zvolily za svůj "symbol", to máme, stačilo jim pár přitroublých rádoby "bonmotů"...

          • KIMCID

            Je zajímavé že ovce druhé strany ,nebyly schopni porazit oponenta.

            • KIMCIDE - do které třídy ZŠ chodíš...?

              Co věta - to hrubka, nebo jiná chyba...


              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                To je druhotné. Hlavní je, že má pravdu a ty nemáš žádné argumenty.

                • Reakce na příspěvek:

                  Já se nevyjadřuji k tomu, jestli má pravdu, nebo ne...

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                A co ti je po tom?

                • Reakce na příspěvek:

                  No - v podstatě nic...🙂

                  Jen si nemohu pomoci  - vadí mi to...

                  Stejně tak mi vadí " lidové" vyjadřování některých rádoby " moderátorů"- to mi rve uši...

                  Myslím si, že v médiích by se mělo hovořit spisovně...

                  • KIMCID

                    Reakce na příspěvek:

                    Tak to máš blbé tak si ušetří ruce bude se pokračovat

                    • Reakce na příspěvek:

                      Bývaly doby, kdy se jedinec za blbost styděl. Pokud ovšem ta blbost nedosáhla takové úrovně, že byl schopen tu svou úroveň  pochopit. 😉

                      • KIMCID

                        Reakce na příspěvek:

                        No když ty žiješ v 19stoleti😁

                      • Reakce na příspěvek:

                        No právě - a to KIMCID nemůže nikdy pochopit...🙂

                        • KIMCID

                          Reakce na příspěvek:

                          Nesuď lidi s chápánim podle sebe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit