Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amerika chce prostě rozpoutat válku a Evropa to má za ní od..s.rat, to je celý. Lidi, otevřete konečně oči !
  • Čerstvý americký vtip pro zasmání:
    "Americký prezident Barack Obama na závěr summitu NATO Ve Velké Británii řekl, že dojednané příměří na východě Ukrajiny je důkazem, že sankce vůči Rusku zabraly."
    *1* *1* *1*
    Tak nevím, snahu politiků překroutit všechno ke svému prospěchu beru jako folklór. Je jim asi jedno že z nich lidi mají prču. Ale když takto zaboduje prezident júvesej, řekl bych že trapnost na nejvyšší úrovni. Asi dostal od Porošenka nějaký virus. *15*
    Příměří není nic jiného než přiznání totální porážky Kyjeva. Donedávna veškeré nabídky k jednání i příměří odmítal. Nebude přece jednat s "teroristy". Teď už jde Porošenkovi jenom o to, aby mu do voleb vůbec nějaká armáda zbyla, aby měl koho použít až Pravý Sektor spustí fašistický puč. Zdá se vám to jako blábol? Počkejte si. *3*
    • Bude to presne tak, valka se stehuje do Kijeva.
  • Tak už to začalo i v Praze, vývoz barevné revoluce v podání CIA ,
    pokud Češi nezasáhnout hned, dojde to tam, kam to došlo v Kijevě. Nikdo neví, kolik zde CIA má svých agentů mezi občany v Čechách, první, kdo se projevil, že pracuje na americkou zakázku jsou Ukrajinci, a Židi budou vždy na straně USA proti Čechům (viz. Štětina). Šel jsem minulý týden 2 x po Vodičkové ulici v Praze a potkal jsem tu 2x mladé krávy, které dělají nábor do "Člověka v tísni", co to je za organizaci, to snad každý ví, stojí za ní Źid Soros, který sponzoroval Kijevský Majdan, takže nepodceńovat nebezpečí a pojd´me do ulic chránit svoji zem před svoločí z Ukrajiny.
    • Kdy ? A kde se sejdeme ? Kdo to organizuje ?
      • Tak co ? Jen ctyri vlastenci? A kde jsou ostatni ? Zamyslite se nad sebou!
  • Příměří se asi domlouvá z toho důvodu, že hrozí, že se armáda UA úplně složí a separatisti by získali celou Ukrajinu. Ukrajina v podstatě nemá žádnou armádu.
  • Popravdě řečeno tomu příměří nevěřím. Ony zdivočelé fašistické bojůvky se již dávno vymkly veškeré kontrole a jelikož zabíjejí rády a to nejraději bezbranné civilisty, tak na nějaký Porošenkův rozkaz zvysoka kašlou. Ukrajinští vojáci by příměří přivítali, stejně se jim nechce střílet do vlastních a tak se raději vzdávají nebo přímo přecházejí na druhou stranu. Na ty fašouny by ale stejně platila jenom ruská armáda, ta by je rozprášila za dva dny. To je historicky dané.
  • A takto to provádí tito USSá Ma-ráči všude po světě i v Jugoslávii Kosovu a nyní i na té Ukrajině, v Kyjevě na majdanu to začalo a v Číně se o to pokoušeli v r. 89 na náměstí Nebeského klidu. POřád stejný scénář a stejnío aktéři - BIlderberg.

    Pryč z NATA, suverenitu.
  • Fašistická banda padne!!
  • Příměří? Přelud!

    Vlastenci mají odevzdat zbraně ještě před jednáním o uspořádání země. na to nikdy
    nepřistoupí. Jejich pozice při vyjednávání by totiž byla nulová.
    Požadují samostatný Doněck. Po všech těch Kyjevských zvěrstvech a měsících
    utrpení žádné smíření pod jednou vlajkou nastat prostě nemůže.

    Jinak zaniklo že NATO bude na Ukrajině pořádat cvičení. Kyjev není členem aliance
    a tak se to dá označit za agresi NATO.
  • Porošenko si snaží zachránit prdeu a funkci. Škoda, že se po tak mohutném nástupu odpůrci Kyjeva museli zastavit kvůli přeskupení sil a logistiky. Mít 2-3dny k dobru, padl by Mariupol a s ním i celá Porošenkova banda! Je to škoda, pak by dostalo právo a spravedlnost prostor a mohli jsme se brzy dozvědět, jak to vlastně všechno bylo! *5*
  • Prořeknutí? McCain říká: „Národně bezpečnostní tým doporučil vyzbrojovat ISIS“
    Arizonský senátor John McCain ve středu večer, když se objevil na Fox News, pronesl ohledně politiky federální vlády vůči teroristické skupině ISIS zajímavý komentář.

    Na značce 1:00 krátkého klipu s Gretou Van Susteran zmínil McCain schůzi, kterou uspořádal president s národně bezpečnostním týmem, na níž údajně všichni členové „doporučovali vyzbrojovat ISIS.“ „Hillary Clinton tuto schůzi v Bílém domě popsala už před více než dvěma lety…, všichni v národně bezpečnostním týmu doporučovali vyzbrojovat ISIS a president to sám od sebe zamítl,“ řekl McCain.

    Tento komentář přišel po otázce Susteran týkající se vyzbrojování „Svobodné syrské armády“, takže to vypadá, jako by McCainovo prohlášení bylo prostě Freudovským prořeknutím, i přes určité zprávy, které tuto poznámku vytrhávají z kontextu. I když tomu tak může být, tak McCainovy mimoděk pronesené poznámky o ISIS zůstávají naprosto faktické.

    I přes McCainovo nesprávné tvrzení, že president odmítl tuto skupinu vyzbrojovat, přímé zapojení této dvojice do vzestupu ISIS, o němž jednoduše ale mluvili jako o Al Kaiídě v Iráku, je nepopiratelné.

    McCain v posledních několika letech s Obamovou administrativou na vyzbrojování radikálních džihádistů v celém regionu horečně spolupracoval v rámci přiznaného na desítky let rozvrženého plánu na svržení vlád v několika zemích včetně Iráku, Libyie a Sýrie.
    • Už v březnu 2011 byl McCain roztleskávačem plánů CIA na poskytnutí o podpoře pro „Libyjské rebely“, i když vůdce libyjských rebelů Abdel-Hakim al-Hasidi přiznával, že pracuje u Al Kaiídy. Jen o pár měsíců později ti samí „rebelové“ vyvěsili vlajku Al Kaiídy na střeše soudu v Benghází.

      Jen před rokem cestoval McCain do Sýrie, aby se tu setkal s vůdčími členy brigády Asifat al-Shamal stejně jako Svobodné syrské armády, kdy i obě tyto skupiny už přiznaly, že „vyhlásili loajalitu k Al Kaiídě.“ Širokou kontroverzi spustilo, když bylo na tajné schůzce zjištěno, že několik z těchto mužů byli radikální džihádisté obvinění z nedávného únosu 11 libanonských poutníků.

      přes neustále opakovaná tvrzení McCaina a Obamy, že podporují pouze „umírněné rebely,“ tak velitel Svobodné syrské armády Jamal Maarouf v roce 2014 přiznal, že jeho bojovníci běžně bojují po boku Al Kaiídy, a ta samá Al Kaiída teď na syrsko-irácké hranici „fúzuje“ s ISIS.

      Podle jistého jordánského činitele byly také americké instruktory na tajné základně v sousedním Jordánsku vycvičeny tisíce džihádistů, než přešli do Iráku, aby se přidali k ISIS. Podobně i nedávná zpráva PBS News líčí džihádisty, kteří přiznávají, že je vycvičily síly Kataru a USA.
      • Odpor proti McCainově bezuzdné podpoře radikálně džihádistických teroristů vyvrcholil v roce 2013, kdy se na McCaina při shromáždění na radnici v Arizoně obořil americký mariňák, a obvinil tohoto senátora ze zrady.

        Pouhé hodiny před prohlášením McCaina na Fox News konstatoval penzionovaný generálporučík Letectva Spojených států Thomas McInerney během podobného interview s touto sítí, že „ISIS jsme pomohli vybudovat my.“

        „V některých případech jsme, jak věřím, podporovali špatné lidi a ne v té správné části Svobodné syrské armády, a to je pro lidi trochu matoucí, tak jsem vždy trval na tom, že podporujeme ty nesprávné typy,“ řekl McInerney.

        Teď, když ISIS získává půdu pod nohama i nové bojovníky, tak jak McCain, tak president Obama zůstávají fixovaní na bombardování Sýrie údajně proto, aby zastavili ISIS, kterou pomohli vytvořit, místo ohlášené ISIS hrozby na hranici USA-Mexiko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit