Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Porošenko Waltzman první , z vůle USSá a CIA i NATA prezidentem UK

    jsem dovedl Ukrajinu se všemi,co jsme společnými silami , my voři v zakoně Porošenko, Achmetov, Kolomojský a komsomolci a soudruzi z bývalého SSSR
    Tymošenková, Jaceňuk, Janukovyč, Juščenko,Kučma a další rozkradli tuto zemi až k bankrotu a prodali jednu osminu země - černozemě komunistické Číně a nyní budem v potu tváře rozkrádat EU, protože u nás už není co. a k tomu nám pomáhej Eu, USSá. a doufáme, že v EU je dosti zdrojů, aby jsme se nedožili dalšího bankrotu, protože kam bychom šli krást dál? Kam , kam kam?
  • Bravo! Ukrina splnila všechny kriteria Eunuchů jako např. hromady mrtvých a zmrzačených, rozmlácený průmysl a města, ekonomika ve sračkách..někteří se nedožijí jara, to vše byly podmínky,které vyžadovalo eu. Vítáme tě Ukrino, tys nám tady ještě chyběla!
    • Posledni veta ZCELA VYSTIHUJE, co si 90% Evropanu v EU o prijeti Ukrajiny do EU mysli! *3*
  • jak může samozvaný parlament nikým nevolený schvalovat proti vůli lidí na ukrajině něco takvého jako je vstup do bruselské žumpy *16* *16*
  • http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1698-americky-velvyslanec-na-ukrajine-pristizen-pri-zverejnovani-falesnych-fotografii-na-twitteru

    Co Američan, to lhář a potencionální zloděj a vrah.
    • Vaše bolševická propaganda jede na plné obrátky.
      • Kdy te uvolnili z te lodni dopravy po Volze?
        Ty by ses mel tesit z pokroku: diky ni jsi nezamestnanej. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Zajímavý případ,Turecko jako napůl muslimský stát už velmi dlouho usiluje o vstup do EU a Německo,které má ve své zemi nejvíce Turků,to stále vetuje.Ukrajinci,ačkoliv byl v této zemi proveden puč a do vlády naskákali fašisté,tak Euparlament ve stoje a velkým potleskem přivítal předběžnou přístupovou dohodu s Ukrajinou.Jaký paradox.To,co zpackala EU nyní společně s USA dotáhli do falešného konce.Ale budiž,mír je přednější,ale na tu zhovadilost Rusko nikdy nezapomene.
    • Turecko už do EU nechce, protože si uvědomilo, že mimo je na tom vlastně lépe. Nic jim nechybí, jinak by museli skákat jak ta j-elita bruselská jim budou stále diktovat a přikazovat a to Turek nakonec pochopil , že jim hrozí diktát a na to Turek není ani zvyklý ani zvědavý. Pochopili prohnilost tohoto molochu na hliněných nohách. .
  • Ukrajinský parlament nemá legitimitu k přijímání a změnám zákonů !
    Levicoví poslanci jsou tam fašistickou verbeží zastrašováni a fyzicky napadáni ! Jedině proto , že prozápadní fašistická banda jde na ruku západním hitlerčíkům , tak vše je " vše v pořádku" !
  • Velký krok k zániku tohoto neživotaschopného slepence.!
    • Možná že to bude ten poslední,rozhodující krok.
  • Ukrajina prý přstává být postsovětským státem - řekl Ropušenko vor v zakoně, co tento stát rozkradli s Kolomojským a Achmetovem až k bankrotu a nyní chce, abychom se na jejich bankrot skládali. Nás se snad někdo ptal, zda je v EU chceme. -tak já je nechci. fašisty bandrovce, co vraždí svoje spoluobčany na východě. jako bychom my vraždili Slováky. Odporní šmejdi, co v parlamentu volí všemi deseti, pod kalašnikovem, vydírají, nacionalističní fanatici co i u nás si na mnohých místech vyvěšují jejich modro-žlutou vlajku, ale používají na manifestacích i červeno-černou s trojzubcem - fašistů banderovců.


    VOLÍM OKAMUROVCE MÁM TOHO DOST. EU JE IMPOTENTNÍ A NESCHOPNÁ A TO NÁS ČEKÁ PŘÍLIV MUSLIMŮ

    z Blízkého východu a to ve velkém jak nám dnes oznámil generál Šedivý, protože USSá to právě kvůli tomu rozes-ali tak, aby je do té EU dostali a způsobili EU problémy a pak budou ještě bombardovat nás, tak jako na BLízkém východě. Vyhodit všechna j-elita bruselská a obsadit to novými a USSá Bilderbergem nezkorumpovani osobnostmi a zabezpečit evropskou armádu a bezpečnost a vykopnout NATO, stojí to za to. , kašlat na to jejich USSá NATO.
    • Velmi vazne uvazuji o temz. *8*
  • Sláva , už tu budou, bezva parta , zejména jejich vrchnost. To Kárlovi z toho zvlhnou pleny
  • Ukrajina má tak o krok blíže k EU...a proto z důvodu současné, hospodářské situace bylo světlo na konci tunelu vypnuto, aby občané netušili do jakých sraček nás sama EU vede....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit