Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parkinson "každý další úředník přidělává práci ostatním úředníkům, navíc hierarchická struktura se v tomto případě projevuje tak, že člověk je tím mocnější, čím více podřízených má pod sebou. A tak rostoucí množství úředníků uměle zvyšuje množství práce, již je potřeba vykonat, k čemuž je potřeba zaměstnat další úředníky... a tak dále. Přitom reálné práce je zhruba stále stejně!"

  • Kettling, když chceš někoho kritizovat, tak se vrať do páté třídy, aby si nepsal takové bludy v té "skvělé češtině". Už tady byl jeden blb, který měl bojlery..

    • Proboha jak ty , takový buran máš vůbec tu odvahu psát , nebo si nechat napsat od někoho o něčem , o čem nemáš ani ponětí !?  Ty , taková podřadná ani ne snad lidská existence v hodnotě prvoka.  Sedláku už jednou pochop ze jsi stejná zbytečnost a špína planety jako tvůj směšný soupotrat  okoun. Vy dva neprijit na svět , je civilizace o galaxii dál. 

  • Burešova organizace čelí daňovému podvodu , trestnímu stíhání .... Stačí opravit jména , jinak pořád to samé. Výsledek amerického snažení si odhadnout netroufnu. Výsledek té české šaškárny určím naprosto jistě. 

    • Taky sis toho všiml.....? Je zajímavé jak zločinci z Deep state používají po světě stále stejné nástroje na odstranění svých politických protivníků a hrozeb. Falšují volby v USA, ale přitom obviňují z falšování voleb Bělorusko, Rusko, Venezuelu, kde nebodují jejich kašpárci....diskreditují protivníky lžemi a pomluvamí, fiktivními obviněními....neštítí se vražd, teroru, atentátů, převratů, vydírání, vyhrožování, uplácení....Trump tu chátru měl dávno rozprášit, zavřít a jejich nakradený majetek získaný zločinem zabavit ve prospěch USA....ještě se od té verbeže dočkáme mnoha problémů...

      • Technika zlocinu je v podstate vzdy velmi jednoducha a jeho efektivita se odrazi jenom podle poctu stejne se opakujicich ukonu ktere pachatel vykona , nez je dopaden. tedy , pokud je dopaden a ma li  nekdo zajem na jeho dopadeni. Coz , minimalne v pripade slovenskeho fizla burese v soucasnosti chybi. Falsovani voleb v USA bych si tvrdit nedovolil . Je to stylem stara negramotna Okounova zvanila neco v mlikarne na rohu. Stejne tak by se dalo mluvit o falsovani voleb v CZ treba. Na podobna tvrzeni musi byt dukazy . V CZ sice nejake velmi chabe dukazy byly , nejak nesouhlasil pocet odevzdanych hlasu s poctem potencilanich volicu , uz vazne nevim kde se to prihodilo. Ale diky dalsi demokratickym mechanizmum doslo k celkove skartaci volebnich listu drive nez se mohlo neco zacit vysetrovat , takze se nic nestalo a stat ani nesmelo. A tvrdit tohle prave bez dukazu nelze . Dobre vymyslene to v podstate ty demokraticky zvoleni maji na celem svete . 

        • No ony ty důkazy jaksi jsou, víme, ale kde mafie kontroluje soudní systém a média, důkazy jsou celkem k ničemu. Za Socialismu v ČSSR to fungovalo podobně jako to funguje v USA pod Deep state.....teror a diktatura, má vždy stejné kontrolní mechanismy všude po světě. 

    • No to je nám Keťák zas převeliký mudrc. Ale leží ti pan ministerský předseda v žaludku, co? A nic s tím nemůžeš dělat, co? Jen tady dokola zlostně a bezmocně prskat. To je na tom to nejkrásnější. Naprostá bezmoc žalovníčků a holými zadky. A tak to budou mít až do konce svého zpackaného života.

      • Vokokoune ty chudero , ty uz opisujes moje texty ? Uz se ani nezmuzes na vlastni argumenty ? Zkus misto tvych ubohosti znova zopakovat cestinu pro 2 tridu. Vzdycky se pise zaloBnicek , ne zalovnicek. Podel takovych detailu se vzdycky pozna zarucene uroven pisatele. Ne podle preklepu , ty dokazi rozeznat a sam se jich dopoustim. Ale podle gramatickych chyb , viz zalovnicek , ktere spolehlive urci intelekt pisatele. Cili bezcenne nuly jako jsi ty . Pises dost podobne jako ten nedavno zatceny dedek Dvorak , ktery chtel vystrilet svet. Kdo ublizil tobe , ze se takhle ventilujes ? Ale radsi pis tady , nez aby jsi sel opravdu nekomu vazne ublizit. Ty tvoje cancy tady se jen splachnou jako ty do kafilerky a tim to konci hlupaku. 

        • To je tady zas nastříkáno unikátního moudra Keťáku. Prostě ty jsi ten původní pionýrský žalovníček. Nic s tím neuděláš. Viz zde poučka proč žalovali pionýři. No a právě ty jsi jen takový recyklovaný.

          Příčiny:


          • Žalování se velmi často vztahuje k věkové zvláštnosti předškolního věku a malých školáků.
          • Hledání ochrany a podpory dospělých, snaha se zalíbit, zavděčit.
          • Touha upozornit na sebe a prosadit své zájmy.
          • Strach ze selhání.


          Bezcenná nula? A kafilerka? To přeci nemáš z vlastní hlavy. Rozhodně už tě takto někdo a právem definoval.

          • Vokoune ty jsi jen obycejny ubohy wa.nker. Bez vlastniho napadu , bez niceho jsi proste Untermensch . Skoda ingoustu a casu na takovou spinu z kanalu jako ty ses. 


            Ta tecka je tam kvuli cenzure. Vis co to je ty zebraku ? To se nezere ani nedostava v okne armady spasy kam chodis zebrat o zbytky ty potkane. 

            • CHACHACHACHA tak to se povedlo. Drban v radiovce a gumákách tady máchá cizími slovy.A to tam v živočišné výrobě jste všichni takoví mudrci?To si jako myslíš, že tobě zavedenému vidlákovi, přidají cizí slova na vážnosti?A už chodíš sám i na velkou?

              • Reakce na příspěvek:

                Vokoune věř mi že tě ta tvoje zamilovaná živočišná výroba přijde jednou draho. Někdo kdo se v ni pohybuje a živí ho ti nutné tipec . To se stává dost často. Není to jenom ty chudáku nějaká dehonestace vesničanů v tom se pohybujících. 

                Mimochodem cizí slova. Cizí jsou možná pro socku tvého ražení. Pro mě to nic cizího není. Je to součást jazyků které poměrně plynule ovládám. To ty sice nemůžeš nikdy pochopit ale mě je rozsah chápání primitiva jako jsi ty lhostejný. Já jsem te. Co přikazuje a rozhoduje  , ty to lehce nahraditelné zbytečně nic tam dole. Neboj , budete mít za chvilku zase ty jakoby volby. Tak ti zase jednou za pět le na par minut naroste ego jak jsi důležitý. Sice budeš zbytečný Untermensch jako celý tvůj zpackany život , ale ten pocit mít na chvilicku budeš. 

  • tobro

    Poslechněte si o čem hovoří bývalý poradce prezidenta a nezapomeňte sledovat banner, který se táhne přes spodní část obrazovky až do KONCE.. ;-)

    https://t.me/cabaldeepdives/5435

  • Opakuju to stále dokola.....V OKAMŽIKU, KDY SE UKÁZALO, ŽE VOLBY JSOU FALŠOVANÉ, MĚL TRUMP S PODPOROU ARMÁDY OKAMŽITĚ VYHLÁSIT VYJÍMEČNÝ STAV A USPOŘÁDAT NOVÉ ČISTÉ VOLBY POD DOHLEDEM MEZINÁRODNÍCH POZOROVATELŮ Z CELÉHO SVĚTA. Trump zaváhal, pustil zločineckou chobotnici Deep state k moci a ta teď nedá pokoj, dokud ho nezlikviduje, poněvadž už v jedněch volbách prohrála, stále se bude Trumpem cítit ohrožena. Je to stále stejná hra jako u nás s Babišem nebo pomlouvání Putina, Lukašenka, Zemana a všech dalších na světě, které Deep state nemá pevně pod kontrolou a cítí od nich své ohrožení......

  • KIMCID

    organisace není Trump

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit