Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, a co svaz sovětských teroristických reservací? 😯

  • americké teroristické státy to dělají pořád stejně, jejich vedoucí teroristi v pentagonu mají jednoduché mozky a nic jiného nevymyslí, zaútočit na své spojence pod falešnou vlajkou a pak tvrdě trestat jakože pachatele a tak třeba z Asada udělají plynového řezníka, přitom ten plyn tam přivezli oni, nebo ty dva činžáky v NY podminované od CIA obětovali 3000 vlastních lidí, jen aby měli záminku k vraždění po celém světě

  • Doporučuji Vaší ctěné pozornosti milý Občane následující článek. Pokud tedy oficiální stránky europortál nepovažujete za mstivého agenta Moskvy

    https://www.euportal.cz/Articles/19152-banky-velke-britanie-a-usa-financovaly-nastup-hitlera-k-moci-rockefeller-morgan-ford-sokujici-fakta.aspx?fb_comment_id=1661051917335216_1661752070598534

  • S mexickýma vyžírkama těžko. Mexičané v USA nepobírají "dafki", ale pracují. To je výrazný rozdíl. A pracovat mohou, protože je američtí podnikatelé zaměstnávají, víte?

    Ostatně, i z ČR je v USA několik lidí zaměstnáno právě tak.

  • Myslím prostě odborníka. Na to, či ono. Naposledy kupříkladu na komunismus.

    Jistě přijde brzy "výživné" téma na dnešní srocení frustrovaných lidí z Prahy. To si užijeme.

    Budou lítat bolševici, rudokožci - to bude opět paráda. 😛

  • Proč se vede diskuze o něčem jiném?

    USA je největší zlo současného světa. Je to arogance sama. 

    Dělají si, co chtějí a nikoho se neptají. Ta neskuečná drzost vyplynula už z toho, že obvinili Írán z napadení lodí. Při tak zásadním konfliktu vůbec Amíci nepotřebují prověření. Video není vůbec průkazné. Copak je v tak závažném případu možné postupovat tak, jak Amíci? Vlastně ano - oni si mohou dělat, co chtějí. 

    Je to jako u nás v 50.letech. Stačí obvinění a hned je vše jasné. 

    A vůbec se neprověří, zda ten americký dron náhodou neporušil bezpečný přelet, zda nebyl náhodou už tam, kde nesmí. A v tom vidím další zákeřnost USA. Jde o provokaci, kterou sami potřebovali vyvolat konflikt. 

    Je to pořád stejné.

  • Máte zřejmě na mysli toho pisatele s nickem co provádí defekaci na Tiscali. 😍

  • Vážený Občane, pokud jste tak sečtělý, jak se jevíte a tak objektivní - potom očekávám, že také uvedete strukturu a výši zbrojních dodávek, které U.S.A. poskytovaly fašistickému Německu a jeho spojencům.

    Najít to můžete snadno. A že toho nebylo málo.

    Nebo se Vám tato čísla už tolik nehodí? 

  • Kdepak, jakmile začne hovořit odborník, hned je to znát. 😛

  • KIMCID

    Jinak tu pomoc Občane nikdo ze začátku obratu války, nikde tady (na tiscali)nezpochybnil.Ta ale jen pomohla rozpumpovat obra.Který se zastavil až v Berlíně.

  • josef.chmela

    Zase jen kecy. Byly to asi 4% potřeb Rudé armády.

  • josef.chmela

    Že tě stále baví tady opakovat ty tvoje blbosti. Frustrace z toho, že jsi póvl, je strašná, že?

  • Když se nacismus nabarví na červeno, přidá se k tomu trochu machorky a vodky, tak je z toho komunismus. 😍

  • KIMCID

    Co přesně je z toho ta pomoc jmenuj.(možná tak letadla?)

    Do bitvy šla Rudá armáda s impozantní silou. 1. pobaltský, 3. 2. a 1. běloruský front měly 2,5 miliónu mužů, 22 000 děl a minometů, 2 000 kaťuší, 4 080 tanků a samohybných děl a 6 000 letadel.[2] Bojů se též účastnilo dálkové letectvo a Dněperská válečná flotila, významnou složku tvořilo zhruba 150 000 partyzánů na území Běloruska a Litvy. Koordinované partyzánské akce začaly již dne 20. června 1944.

  • Nacismus byl poražen ale bohužel nebyl zničen. Američané v rámci operace "Kancelářská sponka" převedli tisíce Nacistů k sobě do USA. Na nich de fakto vznikla proslulá CIA a Nacisté posléze získali nad USA kontrolní vliv. Proto poslední půlstoletí pozorujeme u Ameriky agresivní a zrůdné praktiky jak napadají jeden stát za druhým, mučí lidi, terorizují kdeco a kdekoho a pokrytecky u toho žvaní o jakési fiktivní demogracyjy. To co se poslední roky v USA děje, je právě pokus, kdy se Trump s pomocí amerického lidu snaží vzepřít nacistické hydře a vzít si svou zemi zpátky. 

  • Kdyby tvoji chlebodárci a nadřízení z FEDu nesponzorovali Nacisty a nepostavili jejich průmysl na nohy, nemuseli na revanš pomáhat hasit požár, který sami založili a posílat pomoc Sovětům. Tvé argumenty mají logiku žháře, který podpálí vesnici a pak se chlubí jak pomáhal vyčerpaným hasičům  nosit kyblíky vody.

  • Nacismus 30. let nebyl návratem do středověku. Historik Whitman dokládá, že norimberské zákony nebyly barbarskou anomálií, nýbrž že šlo o právní normy opsané z tehdejší rasových zákonů v USA. “Nacističtí právníci považovali Ameriku – a nikoli bezdůvodně – za inspirativního světového vůdce v oblasti rasové legislativy,“ píše Whitman. Ve 30. letech minulého století představovaly americký Jih a nacistické Německo dva nejotevřeněji rasistické režimy na světě. Jejich elity i značná část občanů byli hrdí na to, jak dokázali připravit černochy, respektive Židy o jejich občanská práva.
  • Realisto, nebýt všestranné materiální pomoci, kterou USA poskytly CCCP během WW2, tak by se dnes v Moskvě mluvilo německy a místo fýrera Putlera by uctívali Führera Hitlera.😉




  • To bylo to, jak se hrdinná anglo-americká vojska vylodila v Normandii, a při svém vítězném postupu zachránila nejen trpící Evropu, nýbrž také obsazený Sovětský Svaz a při svém vítězném postupu na východ napadla a zničila japonská vojska  v Mandžusku? 😀

  • KIMCID

    Dnes slavíme operaci Bagration

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit