Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaderná ponorka, je natolik složité zařízení, že je velice složité udržet jí a všechno v bezchybném stavu.
    Takové události se stávali vždycky a stávat budou Rusům i třeba USA. Ty mají ostatně taky pár jaderných ponorek na dně oceánů.
    • ty chytroliiine!!!!! si debiiil a ses v piiiici!!!!!!!
      • Dementa !!!
  • A největší sranda je ta že lidé živějí státní panáčky z vlastních daní a ti jim tají pravdu.
    Všechna pro stát nepohodlná fakta se jednoduše založí do archivu s tvrzením že je
    to v zájmu národní bezpečnosti - krásný pojem za který se schová každý zločin.

    Pak jsme svědky absurdit - odměny úředníků jsou tajné a některé dokumenty z 2. světové
    války jsou drženy v tajnosti i po 60 letech - třeba případ Hess který chtěl mír s Britama.
    Vezl mírové návrhy a měl jednat s tamní smetánkou. Podrobnosti jsou však utajené.
  • US ponorka Threshler stovka mrtvých a ani ji nenašli.Ponorka s trupovým označením SSN-593, nesoucí jako druhá v historii námořnictva USA jméno USS Thresher, byla prvním plavidlem stejnojmenné třídy nukleárních útočných ponorek. Byla ve své době nejmodernějším podmořským plavidlem, ale její kariéra netrvala dlouho. Po jejím potopení se celá třída přejmenovala na Permit a dostala i jiné číselné označení.
    • Pro USA není problém ani shodit 2 mrakodrapy 3000 mrtvých.
      • A ty tomu blábolu věříš? Sundej si ruské brýle.
        • Nestarej se o druhé, já tomu věřím stoprocentně, čemu věříš ty je mi putna!
          • mě do toho netahejte ! *2*
      • Usáci jsou schopni pro své zájmy zabít i milion lidí, bez mrknutí oka"
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Zřejmě si myslel, že tím lépe prosadí své žvásty. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba, takže vlastně píchájí sami sebe (hrozná představa). Pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou...
    Výrazným znakem tohoto imbecila Tečky jsou hlavně patologická rusofobie a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" nebo "zahnat zpátky do stepí" atp. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité výkřiky, vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát. Jako poslední výkřik svého zoufalství nadává do komunistů a rusofilů a nakonec použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité tři plusy nebo mínusy u několika příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Herman, Alenka, Magda, Petr, Milan, Anna T., Elsa, Karel, střelec, Not CSSD, Putin, Lenin, Sergej, IIdigó, Kočičák, Komunista atd. Rád použije místo nicku část textu. V poslední době si velmi oblíbil nick "Hmm (inkognito)".
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas.
    • to jsou strašné blitky
  • Nekomentujte záležitost z důvodu, že pravda není obecně známa, neboť je jen pro vyvolené a toto je obecně platné pravidlo . Češi mají rádi lež a dohady, proto exustují televizní zprávy atd. Proč tento fenomén zkoumá obyčejný občan, když jej v běžném životě nepotřebuje. V r. 1989 také věřili medializaci, lezli na návsi. Věřím jenom tomu co jsem sám ..., nebo doplňuji prožil. Kde jsem se to narodil, když okolí je tak naivní a následně nevzdělané.
  • Skurvyzjeb bývalý tečka zase otravuje pod kradenými nicky má jich zase asi 5 zabte už toho imbeci*a!!
    • tečka je starý 80 letý chuj a negramota, jednou ho někdo vyfacká a vypráší mu kožich pak dá pokoj!!
  • Na světě jsou jen dvě supervelmoci Rusko a Komunistická Čína, před časem se k nim řadily i USA, ty jsou ale už na úpadku a propadají se mezi země třetího světa, jejich postavení ve světě rychle klesá, a pokud padne i dolar jako směnné mezinárodní platidlo, bude to jejich úplný konec! Rusko a Čína už pracuji na jiném systému kdy se bude platit zlatem a ne jejich papírky které už jsou kryty jen dluhy u komunistické Číny!
    • Trochu se obávám, že ty uváděné změny nelze "jen tak" jednoduše zavést (tedy USD za zlato). Ale nemám nic proti tomu, platit např. zlatem nejen v mezinárodním obchodu, protože to je tzv. jistota, která účelově nelze dotisknout anebo jinak převekslovat. Podívejte, už prakticky 60 let trvá ve většině zemí cílené (jiné vysvětlení nemám !) ožebračení lidí formou tzv. peněz (měny). Dříve mohl občan "mít v kapse" měděné, stříbrné anebo i zlaté platidlo (paralelně s papírovou tzv.bankocetlí). Toto v případě stříbra skončilo - zcela - cca v 60.letech minulého století (zlaté oběživo ještě dříve, již po 1. sv. válce), poslední státy vyřadily (stáhly z oběhu) skutečně hodnotná platidla koncem 60. let (např. USA, Švýcarsko). Tzn., drahé kovy (ve formě peněz) v naší kapse se časem změnily v "papírky" (bankovky, poukázky, šeky, bony) a později v plastovou platební kartu (debetní, kreditní), které ovšem ze dne na den nemusí mít žádnou hodnotu, tedy kromě ceny papíru a plastu. A obecně se staneme žebráky, peníze - nepeníze. Nijak by mi osobně nevadilo nosit v peněžence mince z drahých kovů, popř. v kombinaci s kartou. Např. ekvivalent 5.000,--Kč bankovky by cca byla max.10 g zlatá mince, což není žádný problém. Je načase se vrátit k tradičním, osvědčeným a normálním věcem, jinak hořce zapláčeme.
  • ruský šlendrián... a co taková jedna ponorka a stovka mrtvých, nas mnogo...
    • KIMCID
      co vím tak cccp šlendrian co se pohnojil až když byl ruskej
  • Prolhaní rusáci - lhát,lhát,lhát a zatloukat, tím se řídí už od vraha Lenina
    • KIMCID
      že by západní škola?přikaldy té doby FR ,Výmarská rep.,USA,VB?
      • KIMCID
        a hlavně a převážně VB.
        • se vůbec nepřu. Ale neskutečné lhaní ve stylu bolševika, který nakonec musel mít samozřejmě "pravdu", je nepřekonatelné. Lhát a cokoliv přísně utajovat = státní politika SSSR, která pokračuje dodnes. Proč jsou v RFskutečnosti týkající se např. 2.světové války (a hlavně období krátce před ní), revoluce, období do r. 1941 DODNES nedostupné ? Státní tajemství ! Archivy s dokumentací střeží ozbrojená vojenská stráž (MV) se psy. Co to tam tak hlídají ?
  • Po přečtení několika příspěvků musím prohlásit, že jde o zábavu spíše smutnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit