Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč je tady zase ta fotka s tím odporným zeleným netáhlem?!!

    *11* *11* *11*
  • Jenom vidím toho z*m*e*t*k*a* mladýho Stropnickýho na obrázku, to chronický netáhlo, který v životě nehráblo na práci, a v jedný kapse se mi otvírá kudla a v druhý natahuje pistole... Zelení jsou jako meloun: navrch zelení a uvnitř RUDÍ!
  • U liberálního voliče se předpokládá, že je vzdělaný. A že bude patrně volit taky vzdělané lidí. Tím pádem ale nemůže volit Matěje Stropnického a jeho stranu. Matěj Stropnický je totiž naprosto nevzdělaný, a to i v oboru, který by měl být alfou i omegou strany, jejímž je předsedou. Jen totální nevzdělanec totiž netuší, jaký je (aspoň přibližně) podíl spotřeby energie z obnovitelných zdrojů z celkové právě spotřebovávané energie v Německu když mrzne, je bezvětří a nesvítí slunko (nebo je dokonce noc). V tom jsou si zřejmě vrcholní představitelé strany zelených podobní - kdysi přece Kateřina Jacques rovněž v televizi krásně předvedla jak ani náhodou netuší co je to biomasa...
    • Ať je vzdělaný jak chce... ale pohled na dlouhodobý program zelených je varovný:
      - " podporovat všechna dostupná opatření, která vedou ke zvýšení podílu žen v politických i jiných vedoucích funkcích (včetně zavádění tzv. kvót)." TEDY společnost kde není pro práci vedoucího důležitá kvalifikace, ale pohlaví.

      - "zkvalitnění sexuální a rodinné výchovy." - no comment...
      - "Strana zelených prosazuje úpravu občanského zákoníku tak, aby umožňoval stejnopohlavní manželství" - no comment
      - "Bydlení není jen zásluhou, ale i právem a základní podmínkou lidské existence." - uf uf.

      A těch podivností o vzdělávání... ve své podstatě podle nich není úkolem školy vzdělávat, ale vychovávat. Úkol rodiče je dle nich nejspíš živit občana vychovávaného státem. Chtějí rušit segregaci nadanějších žáků, ale zároveň "maximalizovat vzdělávací potenciál každého dítěte"... by mě zajímalo jakýpak revoluční systém to mají na mysli, že jsem si nevšiml, že by někde na světě úspěšně někdo vzdělával bok po boku člověka s IQ 80 a IQ 150, vědce a hokejistu (ps: ne všichni chtějí studovat humanitní obory kde není třeba umět nic).

      Klobouk dolů těm co je volí.
      • Samozřejmě s tebou i v dalších bodech souhlasím, jen jsem chtěl stručně poukázat na ten nesmiřitelný rozpor mezi liberálem a zeleným (a nevzdělaným) fanatikem.
  • nevím proč tady pořád vycházejí články o těch čtyřprocentních nevolitelných pirátech, ti ať jedou do somálska
  • Tohle se nedá číst... prej
    "liberálně"
    ... než autor začne vytvářet článek ať se nejprve podívá na definici slova liberální... k slově liberální nějak nepasuje byrokracie ať už EU nebo státní... a jestli i tak budete nadále tvrdit, že liberálům a svobodomyslným se líbí na lisabonské smlouvě postavená EU tak to už opravdu nevím... chtělo by to nějaké oficiální stanovisko "ministerstva pravdy".

    Komu se EU líbí jsou samozřejmě sociálisti... čím větší je centralizace moci a čím více pravomocí a přelévání peněz tím lépe.

    Apropo LGBT jako skupina opravdu chce "svobodu" nebo "sociální spravedlnost"?
    • no jistě, svobodu obcovat do análního otvoru, potažmo připínacím údem! *2*
      • Pokud odhlédnu od vulgarity, pak svobodu již mají. Za tu bojovat nemusí, horší je pokud například v tomto začnou chtít sociální spravedlnost. Nebo pokud by vybojovali, že když odmítnete se vyspat s homosexuálnem pak jste homofob a sexista a .... protože diskriminujete sexuální partnery na základě pohlaví.... za což by hrozila pokuta... jak se říká potom by to byl docela voj...
        • tak pokud budou chtít jen takové věci, jako že registrovaný partner má před zákonem a úředníky stejná práva jako manžel/manželka, pak nejsem proti. Nemám nic proti homosexuálům, jen mi vadí ten humbuk a to okázalé demonstrování " já jsem homosexuál a jsem na to hrdý!" - já jsem heterosexuál a nijak hrdý na to nejsem - je to normální věc. Bejt homosexuálem by mělo být bráno taky jako normální věc - tak chápu rovnoprávnost... s tou diskriminací je to zajímavá myšlenka... a dost děsivá. Aby nás nakonec nemohla žalovat i každá šeredná šedesátiletá bába, že jsme se s ní odmítli vyspat
          *8* *1* *1* *1*
  • nevím jak to mají těžké liberálové v Čechách, zda si mají zvolit malou stranu či velkou stranu (dost záleží na stravovacím cyklu a pitném režimu)

    vím ovšem jak těžké to mají SVOBODNÍ SAMOSTATNÍ MYSLÍCÍ DEMOKRATÉ kteří nemají co volit poněvadž nepotřebují ke svému životu žádnou stranu sektu či soukromý zájmový spolek. MY DEMOKRATÉ DOKÁŽEME O SVÉM ŽIVOTĚ A MAJETKU ROZHODOVAT SAMI a nepotřebujeme aby o nás a za nás vše nekontrolovaně s imunitou rozkrádala jakási malá zájmová skupinka nám vnucovaných samozvanců. http://obcanskyparlament.webnode.cz/u-nas-v-kocourkove/

    samozřejmě kdokoli má potřebu, nechť odevzdá svůj majetek a svou svobodu třeba svědkům božím spolku zahrádkářů nebo straně modré straky či komukoli jinému. To je v pořádku a my respektujeme že se někdo dobrovolně vzdá svéprávnosti. Avšak ať nikdo nevnucuje své fantasmagorie nám SVOBODNÝM SVÉPRÁVNÝM MYSLÍCÍM LIDEM. My žádný spolek samozvaných drábů a zlodějů nad sebou k ničemu nepotřebujeme....
    • S podivem konstatuji, že Tě ještě tiscaláci nevymazali. Chválím.
      • je to jen otázka času. Ve vedlejším článku o daních a ODS v příspěvku "franta somrák" nebezpečně přibývají hlasy. Až jich bude neůnosně moc, abrakadabra simsalabim příspěvek jistě záhadně zmizí *3*
  • Domnívám se, že pisatel článku p. Bican tentokrát neodhadl správně městské vzdělané voliče / a proč jenom městské vzdělance? /. Naopak, ti ponejvíce, kromě skupiny pravdolaskařů ví, jak je EU zrádná a nebezpečná tím kdo a jak ji řídí. Ti dobře ví, že EU není jenom to, co o ni proklamují právě ti, co ji vedou do záhuby, ale že to je dnes naopak riziková seskupení národů, kterým velí nekompetentní lidé posedlí ztrátou sebereflexe, pocitem neskonalé moci rozhodovat. Jak může vzdělaný volič přijímat fakta o EU, jejich orgánech a rozhodnutích, když EU prakticky řídí a za ni vystupuje většinou jenom Merkelová, která ale není v žádném orgánu EU jako funkcionář? Proto názor strany, která hlásá: "Svobodní chtějí, aby Česko bylo suverénní zemí a zároveň bylo součástí evropské zóny volného obchodu. Evropskou unii, která nás podle Svobodných nutí zavádět "euronesmysly", by zřejmě nejraději rozpustili." je často i tou vzdělanou skupinou voličů přijímána proto, že si tézi může ověřit a také ověřuje fakty o fungování EU. Nedomnívám se proto, že vzdělaní voliči, vyjma malé skupiny vyhraněných TOPkařů, bude volit tak, jak se domnívá pisatel článku Jaroslav Bican.
  • Nechápu, nač ti vzdělaní vlastně študovali, když je jim to ve finále k ničemu a nevědí nakonec ani koho volit. Já třeba dostanu od někoho úplně zadarmo koblihu a mám tak záruku, že to se mnou myslí dobře, takže mu ten hlas ve volbách samozřejmě dám, no ne? Na to nemusím mít žádné školy!!!
  • já mám jasno SPD
  • Vzdělaný městský volič... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit