Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach Bože, to je zase trollů, co píše nesmysly a neví o čem. Občane, pokud ti za to platí, je to OK. Pokud tohle děláš zadarmo, měl by sis říct o nějakou tu pětku, takových jako ty je málo. Ať je Zeman jaký je, pořád je lepší, než onuce EU a vítač migrantů Kníže, nebo pan Nikdo. Můj názor, nemusíš s ním souhlasit. Pokud si přeješ být světový a myslíš si, že bez islámu a černochů to nejde, máš k dispozici celou Afriku a kus Asie, kde se můžeš multikulturně obohacovat od rána až do večera. Ale netahej prosím islám a Afriku sem, pokud to není žirafa do ZOO.

  • Paní Kalendová, opět velmi zajímavý článek, alespoň pro mne a pro mnoho jiných soudných čtenářů. Toto jsou hodnoty a jejich nositelé a tvůrci, které bychom měli světu presentovat a připomínat.


  • vanhorne

    "barvoslepost dovedla až na Pražský hrad"

    Co asi dovedlo Zemana az na Hrad?

    • zeMANa dovedlo na Pražský hrad stádo ovcí, které se mu poslední den před volbami, kdy už se nemá agitovat podařilo "oblbnout" a přesvědčit, že ON je ten pravý, který bude důstojně representovat zemi, zatímco jeho konkurent má nečisté úmysly.

      A po zvolení si přitáhl na hrad komunistu Ovčáka a další proruské kolaborantské týpky jako Mynáře bez prověrky a další. A od té doby plní příkazy z Kremlu, což musí, mají prý tam kopie jeho hlášení pro StB, jejichž originály nechal prozíravě zničit ještě v listopadu 1989.

      • KIMCID

        Nejlepší je že netáhla jako vy nic nedělají a krom kritiky nic neprodukují.Zeman má své chyby ale proti vám  dělá pro stát.

        • vanhorne

          "ale proti vám  dělá pro stát"

          Co tak udelal pro ten stat uzitecneho? Ze rozhazuje statni vyznamenani mezi jeho uctivace a patolizaly? Pro stat nedela nic krome toho, ze po svete dela ostudu ne sobe, ale celemu narodu. Civilizovany svet ho vidi jako propiteho alkoholika a nesoudneho vulgarniho burana. Tak vidi i ten narod ktery on representuje.I ten alkoholik Boris Yeltzin mel vice rozumu nez to co vam trci na Hrade.

        • A co, prosím, udělal Zeman pro stát jiného než ostudu? Vykřikuje v televizi "uundy sem a uundy tam", novináři jsou prý sv.ně a měli by se střílet, na mezinárodním fóru vykládá, že si dal k jídlu řízek a ten prý vypadal a chutnal jako "bubble bum" (bublinková p.del). Sestavením vlády pověřil jedince trestně stíhaného !!! Ke slavným korunovačním klenotům přišel z ruské ambasády namotaný, že byla obava, aby klenoty nepozvracel. Kolaboruje s pokračovatelkou  ruské KGB, jíž je údajně vydírán pomocí kopií svých hlášení agenta StB MANa, jejichž originály nechal (prozíravě) zničit hned v Listopadu. Chová se jako mstivý nesvéprávný stařec, snažící si tvrdohlavě prosazovat svou vůli, přestože je ze zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný, pouhý symbol, nebo spíš "symbol", který naší zemi dělá ve světě ostudu.

          Ten hulvát se chová jak v hospodě IV. cenové a dělá Zemím Koruny České po celém světě jen ostudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit