Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavne ze v reklamach ukazuji pouze castku s premii a ne samotny jackpot. To vse jen proto, aby lide vidili tu spoustu nul a sazeli jako blazni, ale na premii nikdo nikdy v zyvote nesahne!!!
  • Že to hlídá nějaký notář? Koupit se dá vše, záleží na ceně. *8*
    Nápad s lehčími - těžšími míčky je reálný.
    Pokud mezi uzávěrkou a slosováním bude byť minutová prodleva, je možné slosování zmanipulovat. Jakmile bude uzávěrka v 1800 hod a ihned nato slosování, je to nadějně dobré.
  • Jak jsem psal, je to švindl!

    M5H
  • Jo, jacpot roste - podvodníci v sázkových kancelářích "čuchají" špatné časy, kdy lidé už nebudou mít na sázení, tak ženou jackpot k miliardě a pak si ji rozdají mezi sebou... To se dělá tak - do losovacího zařízení se kromě pravých, těžkých míčků vloží 6 falešných míčků, sice stejně velkých a bílých, ale odlehčených s čísly, které nám online systém vybral jako nevsazenou kombinaci a pak se jde losovat. Seřízený podtlak losovacího stroje nemůže náhodně vybrat těžší míček, nemá na to dostatečný podtlak, a musí vytáhnout pouze odlehčené nevyhrávající míčky. Samozřejmě někdo může vyhrát 2. pořadí a pak 3,4 a 5 pořadí už se nedá ohlídat, malé výhry spoustě výherců jsou vyplaceny. Důležité ale je, že nikdo nemohl vyhrát jackpot a ten se opět navýší o čásku, která by připadala na 1. pořadí... A hlupáčkové sází a sází v hloupé naději... No a až tam bude majlant, tak někdo zaplacený dostane echo, která čísla vsadit, vyhraje jackpot, nechá zi z něho dohodnutých deset milionků a zbytek rozešle po účtech pořadatelů losování...A může na to losování čumět deset notářů...Ale v TV už to nikdo neukazuje, až "ex post"... Jo, když se za komunistů sázela sotva desetina počtu sázek, ale losovalo se ručně, tak bývávalo do roka kolem 15 šťastlivců, kteří to první pořadí vyhráli. Dnes při desetinásobném počtu vsazených tiketů za rok nevyhraje první pořadí nikdo, až tak na vánoce je jeden výherce anonym - což je ten dohodnutý spolupracovník...
    • Vámi popsaný systém falšování s míčky je naprostý nesmysl. Tady jde o matematickou pravděpodobnost. Řekněme, že je pravděpodobnost výhry 1 pořadí 1: 100 000. Vsadíli jeden je tato pravděpodobnost právě 1:100 000. Vsadíli dva, nezmění se pravděpodobnost na 1: 50 000 ale pouze třeba jen na 1:99 999 nejsou-li vsazeni stejná čísla. Počtem sázejících se pravděpodobnost padnutí 1 pořadí sice snižuje ale ne nějak výrazně. Pravděpodobnost u sportky je na první pořadí 1: 69 000 000. Druhé 1: 6 000 000. Páté pořadí 1:28 .
      http://www.sazka.cz/cz/loterie-a-hry/sportka/jak-hrat/charakteristika/
  • Tak já mám takový dojem, že ve sportce se snad ani vyhrát nedá, je to prostě podvod!

    Není možné, aby několik týdnů nikdo nevyhrál a pak vyhraje někdo moc miliónů! Děte do pr de le, nesázím, nevěřím jim!
    • Ten dojem nemáš sám. Bylo lepší, když se táhlo šest čísel, žádné prémie, žádná dodatková čísla. Jenže to by Sportka takhle asi nenahrabala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit