Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go
    ... problém je v samotném nastavení systému i jeho dílčích nástrojích...
    A kdo asi schvaloval zákony, které tyto podvody umožňují?
    Kvalita zákonů našich zkorumpovaných zákonodárců je mizerná.
    Vrcholem je možnost "přílepků", které v rámci projednávání zákona mění úplně jiný, zcela nesouvisející zákon.
  • se jmenuje státem financovaná akce. Chuďoučkým rodinám co nemají ani na obědy - bídným cikánkům stát přispívá na obědy ve školní jídelně.Asi tak pětina to tak opravdu má. Zbytek? Extra vyčuránci i se svýma familiema. Nejdražší mobilní telefony, pořád čerstvé dobíjecí kupony ..... to je panečku život v chudobě. Sociální pracovnice , alespoň na úřadě v Havířově jsou líní zvednout tlustý zadek a vyjít na místní šetření.
  • Nejsou kontroloři,kteří by zkontrolovali zneužívání sociálních dávek,včetně příspěvku na bydleni? Prosímvás,jen to ne,ať to stát ani nenapadne,zvýšení kontrolorů okamžitě kritizují pravicoví ekonomové,včetně Skopečka. A přitom je jasné,že by se kontroloři zaplatili deseteronásobně za ušetřené peníze státu.Přeci podnikatelům s byty a bydlením nebude stát házet klacky pod nohy,vlastně nesmí,vždyť budou volby.A tak se podvádí.......vesele dál.
  • To se zas nabalíkovali ti, kteří si koupili staré baráky a ubytovali tam za ohromné nájmy sociálně slabé, kterým to pak doplácela sociálka.
    Náš stát je dojná "partnerka od býka" (jinak to cenzura nepustí) a to se asi v brzké době nezmění.
    Mimochodem je genderově vyvážené, aby býk prošel, kdežto kr....a, ne? Aby za to jednou Tiscali nebylo popotahováno nebo nedej bože, pokutováno!
    • Admsap
      Víte ony ty staré budovy na stržení koupili kamarádi politiků a ti jim schválili sociální zákony na bydlení. Jak může někdo v místě, kde obvyklý nájem za 2+kk nepřesahuje 3000 chtít za jednu místnost třeba 15000? Proč by ne, když ten nájem tomu kamarádovi politika sociálka zaplatí. Vlastně to platíme my, ale ne těm sociálně slabým, ale vyžírkům z ubytoven.
  • Naprosto vyhozene penize...
  • Kolik by byl postaveno bytu za 60 miliard korun? stacilo by zrusit davky nemakacenkum avyplacet podporu nezamestnanym jen podle odpracovanych let aby ten co nahodou prijde o praci, ale leta platil pojisteni, mel dostatek casu najit praci novou a ten co nikd ynepracoval ok stat tu stavi byty budes pracovat u te firmy tak dlouho jak dloho budes vyuzivat socialni bydleni ve statnim kdyz odmitnes pracovat jsi na ulici bez naroku na cokoliv... hotove vyrizene navic diky masivni vystavbe statnich bytu pozitivni vliv na ceny najmu v soukromem sektoru taktez snizeni ceny novych bytu!!!
    • A kolik za ty prachy co stojí vykoupení prasečáku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit