Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V našem státě je tolik potřebnějších věcí, akcí a potřeb pro lidi, kteří státu odvádí poctivě vše, jako řádní občané, než těžké miliony na skupinu lidí a jejich pietu, kteří státu nic nedávají, jenom berou. A ještě navíc dělají ve světě ostudu. Jen se podívejme do naších vězení, jak se to tam těmi "občany" hemží. Slepá EU a naivní pravdolaskaři hledají slova, kterými by "omluvili" tuto hanebnou transakci. Proč hanebnou? Proto, že se na ni ani jeden Rom / nebo chcete-li nepřizpůsobivý, sociálně potřebný, a každý má strach vyslovit to správné slovo cikán, jak se sami označují / nezúčastní, leda na výkopech, nepřispěje ani korunu, a když nějaká neziskovka, stejně ze státních peněz. Vše jenom "bilí gadžové". Potom vážně nemocné děti a jejich rodičové musí hradit náklady na léčbu, protože prý není dost peněz ve státní pokladně. Bodejť jo, když se takto nazdařbůh vyhazují. Tato akce a vyhozených do vzduchu několik stovek milionů je dílem lidovců a ministra Hermana za spolupráce soudruhů socialistů na čele se Sobotkou. Měli bychom si to pamatovat opět do příštích voleb. Stojí za to srovnat si akce, kdy si soukromé skupiny občanů z USA, Německa, Izraele a pod. vlastními náklady upravují pietní místa svých blízkých, kteří zahynuli za druhé světové války. A naši Romové opět jenom kritizuji a stěžují si u všech evropských institucí, aniž by přiložili ruku k dílu. Každý má možnost si tyto věci ověřit sám a v duchu popravdě si odpovědět, zda jsem xenofob, rasista, nebo co jiného, když mám takovou zkušenost a takový názor.
  • Stalingrad
    pro mě jsou prasata užitečnější než horda dajtě dafky či multikulty
    • prasata jsou pro nás důležité, už jenom proto, že se jich slimáci bojí jak čert kříže
      • Tzv. Vyspělý západ je úplně v ).(

        http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/islamizace-danska-postupuje-mesity-rostou-jako-houby-po-desti/

        *16* *16* *16*
  • Stalingrad
    Nechapu proč z mojich daní se má platit něco co nechci. Je to stejné jako by se stavěl pomník Ádovi z našich daní !!!! To by taky mohlo holobrádka či hermana napadnout !! Nebo třebáá neochvějným zbraním a vojákům ss......Pokud to naši milovaní dájtě dafky chtějí,ať si to zaplatí ze svýho !!! Z dafek !!! Jak odkup vepřína,tak pomník !!! Mají dafky vyšší než naši staříčci kteří celý život dřeli a platili daně !!! Na sanitku naši důchodci ,bo pacoenti nemají nárok !!! To jim pražáci řeknou,ať si dopravu zajistí jak chcou !!!! Již začíná kotel tlakovat a hrozí to destrukcí !!! Skoro 30let vlády s podporou poslanců,senátorů a dalších vykrádají platícím daní sociální,důchodoví a zdravotní pojištění k nadstandartním ůhradám těch,kteří nikdy neodvedli do společného ani korunu a čerpají jako by si to tam sami naspořili !!!! Skoro 30let se tu mají jak *12* *12* *12* ve rži,bez práce mají koláče a pečení holuby jim lítají do huby !!! Jen stačí slůvko ste rasýsty !!! Dokud se nebudou věci nazývat pravým jménem-zloděj zlodějem a né tunelářem bo lostou,lhář lhářem a ne mystifikátorem atd....a ti kteří jsou zvoleni aby spravovali naše daně,pojištění, zem to budou rozkrádat a dávat jiným povalečům-do té doby tu bude nenávist ,zloba a tlak co se jednou obrátí škaredě proti nim !!!!!
  • Ubytovat tam "jisté" etnikum.
  • doufám, že tam postaví památník všem mrtvým prasatům
    • *1* *1* *1*
  • Strhnout jim to z dávek! Ať na to dlouho vzpomínaj! *16* *16* *16*
    • aby měli důvod chodit tam plakat
  • ...tak pokud tam skutečně ten tábor obnoví (funkční!!!), tak je to dobrá a jistě i návratná investice. *2* *2* *2*
  • ......a uprostřed plochy po zlikvidovaném vepřínu, bude stát, na piedestalu z kubánského mramoru a alabastru, v nadživotní velikosti, socha cikánského partizána, v nadživotní velikosti , za ním pak žena se srpem, znázorňující alegorii cikánské rolnice, dělník s kladivem, zedník a nakonec cikánský nositel nobelovy ceny za výzkum v oblasti farmacie a lékařských věd...............
    • *1* *1* *1* *1* Jo.
  • Předchozí vláda dala velké peníze církvím, tato vláda = odcházející, spěchala a dala naše peníze na památník. Zapomínají na žijící naše občany jak důchodce, tak i bohužel na bezdomovce. Lépe je asi odpouštět půjčky, které putují do kasím a jiných heren! Snad nová vláda bude lepší. Děkujeme.. *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • Vláda církvím nic nedala, pouze jim vrátila část toho, co jí komunisti uloupili.
      • zeMANE, když je jak říkáš, kdy potom církev vrátí vše lidu, o co lidi oškubala? Nebo si to církevní hodnostáři sami vybudovali? Pole obdělávali? Lesy káceli? Kde na to nabrali peníze? Z milodarů.? Jsi kecal, mluvíš o něčem, a jenom to papouškuješ.
  • Jen blbý národ se nechá vydířat menšinou, která je nejvíc známá jen svojí kriminalitou, chronickou leností a nízkým IQ. Už od dob Karla IV. to byla škodná a nežádoucí populace.
    Vypráskat to zpátky do Indie a tam ať si dělají, co umí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit