Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To,co bylo pro Evropu to nejcennější, Evropská Unie neustále ničí! Různorodost a pestrost, kdy každý
    jednotlivý stát i národ mohl obohacovat ty ostatní.Obchodování s tím co druhý nemá je mnohem přínosnější pro všechny.Místo toho dnes máme Unií dotované jen to "správné" zboží a služby a to vede k likvidaci tech ostatních a to nejen v EU. Jak obchodovat s něčím,co mají všichni?To stejné putuje v kamionech z jednoho "státu" do druhého, u nich je jejich zboží neprodejné, tak se to vyveze jinam a přiveze se to samé z jiného státu? Jak dlouho může taková Evropa prosperovat? Svoboda pohybu lidí, zboží a služeb po EU je skvělá, ale Svaz Evropských Socialistických Republik řízený bez pětiletých plánů pomocí naprosto nesmyslných dotací asi nebyl cílem většiny Evropanů.Dobře fungující podnikání nepotřebuje žádnou dotaci,pokud nedostane dotaci jeho špatně fungující konkurent s horším zbožím či službou. Evropskou Unii nikdo nemusí rozvracet.Ta se ničí sama. Jen to odnáší ti nejprostší lidé,kteří věřili v lepší časy.EU má šanci jedině pokud se vrátí k základům:svoboda podnikání a pohybu lidí, zboží a služeb po EU,ale bez dotací ,a celní ochrana vnitřního trhu pouze před zbožím,které bylo paděláno nebo dotováno jiným státem. Jedině to nastartuje vnitřní trh,který postupně zlepší a vyrovná životní úroveň všech států unie.Řecko není ten problém,Řecko je jen důsledek.
    • Naprostý souhlas a zároveň z 90% zrušit úřednický moloch EU, který stále bobtná, odčerpává finance a vnáší všem do života nesmyslné omezení
  • Pro náš národ začala katastrofa už před jednadvaceti léty,když národ přihloupě jásal nad pohádkami Havla a Klause.Nyní budeme pociťovat pouze důsledek katastrofy,k jaké dojde,když nějaký národ nechá vládnout lumpy.
    • ale proč, vždyť se podívejte jak se Klusovi dobře daří. Furt v cizině, nyní v Karlsbad a Dlouhý určitě nesuší hubu
  • Tento p.Dlouhý velkohubě prorokuje co bude ,ale zapomíná,ýe on svou zrádnou politikou k tomu v 90.letech přispěl.Chlubil se ano,jak rozbil Kladno ,RVHP atd.a nyní jakop člen nervu chce radit ?
    Inu ,muž mnoha převleků a tzváří,proto se raději uklidil tam ,kde to "je v pořádku" .Falešný hráč!!!!!!!!
    • velmi rozumný názor, s kterým se ztotožňuji
  • Pětiletka se u nás zrušila a nastoupilo plánování EU?! A máme, co jsme chtěli! A bude hůř, lide český a moravský!
  • Pan Dlouhý by se měl za ta to, jak přispěl k likvidaci průmyslu, ožebračení starých lidí a přispění k zátěži mladých se pokorně národu omluvit a ne radit politikům, kteří zatím mají vyspělejší ekonomiku a dovedenou sanovat jiné země. Jsme zadlužení, v zemědělství nesoběstační, prezident jezdí vykládat o klimatu a bere pera, starým babkám zbývá tisícovka na jídlo po zaplacení nájmu, inkasa a léků, fakt hnusná země.
    • Až na ty staré babky. Moje babička měla za komunistů 300 kč důchod až do smrti.Oinkasu a lécích si mohla nechat zdát. Byla to fakt hnusná země a nemá cenu si lhát.
      • Si děláš legraci, to musela umřít hned po válce v r. 1945.

        Přestaň balamutit a projdi si v Národním archívu zákonem a ministerskými vyhláškami stanovený základ důchodu a zjištíš, že i před rokem 1989 byl nejnižší důchod vyšší než 300,- Kčs.

        Ovšem Koruna československá byla jiná měna než současná Kč, znehodnocená Klausovou 51% inflací v r. 1991 a další inflací až dodnes.
  • Pan Dlouhý a pan Klaus, to byla ale dvojka, dodnes se z toho nemůžeme vymotat, pěkně nám to pánové zprivatizovali. Jistě na ně bude národ dlouho vzpomínat
  • l.vetly
    Společna mněna hlavně ohrožuje samou podstatu EU.Nove staty EU vyčerpane finančni krizi co nyni vstoupily do Eurozony musi přispět nemalymi častkami na zachranu statu,ktery si doposud falšovaly ročni učetnictvyi rozhazovaly s kopytka žily nad poměry.Naši lidi maji diky těmto statum nesmyslně platit 19 procent DPH na potraviny jen proto,aby jsme měli na pujčku na jejich zachranu.Pamatuji se na to,když jsem kritizoval,že kvuli EU jsme museli zavřit spoustu tovaren,včetně cukrovarů.Tehdy jsem nebyl bran važně.Nyni však snad lide prokoukli a došlo jim,že budoucnost ČR neni v EU,ale v samostatnosti a dusledné neutralitě ČR.Každy rok navic v EU je akorat rokem vydojenych peněz z naši republiky.Navrhuji v připadě prosazeni všelidoveho referenda hlasovat pro vystoupeni ČR z EU,protože EU absolutně nesplnila očekavani občanu ČR a zapory členstvi v EU jsou vysoko nad kladnou strankou členstvi v EU.. *11*
  • ZE VŠECH PŘÍSPĚVKŮ JE TENTO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ HLAVNĚ V PASAŽI CO SE STANE S KORUNOU, PROTO JE DOBRÉ VĚDĚT CO SE S NÁMI STANE, POPSANÉ ŘEŠENÍ JE ZATÍM NEREALNÉ A DOJDE K K TOMU AŽ BUDEME ÚPLNĚ NA DNĚ, ALE MŮŽEME ASPOŇ VĚDĚT CO SE STANE S NAŠIMI ÚSPORAMI I V PENZIJNÍM PŘIPOJIŠTĚNÍ: "Ke státnímu bankrotu se je možno dostat stejně lehce s eurem,jako s korunou.Řecko se ke státnímu bankrotu dostává s eurem,nás to samé čeká s korunou.Pokud nedojde včas ke tvrdému znárodňování,měnové reformě a zavírání politických lumpů.Náš stát je bez státního majetku,bez měnového zlata a astronomicky zadlužen.Takže hodnota naší koruny je reálně skoro nulová.Vyšší hodnotu naší koruny zatím drží zahraniční finanční spekulanti,dokud děláme další dluhy.Tak dostane občan při směně méně korun.Jak začnem splácet dluhy pak spekulanti srazí směnnou hodnotu koruny na její hodnotu reálnou.Tedy,skoro nulovou".
    • Ano, zachraň se kdo můžeš, ale jak ?
      • V době jakéhokoliv peněžního krachu jsou na tom nejlíp ti, kteří jsou nejvíce zadlužení, protože jejich dluhy nemají žádnou hodnotu, stejně jako naspořené peníze rovněž, nemají žádnou hodnotu a po krachu všichni začínaji od nuly. Tak si můžete vybrat, jakou cestu zvolíte, jestli budete šetřit, anebo budete se zadlužovat. Ale na druhé sraně, lidé z Prvni republiky říkali: Hlavně né žádné dluhy. No a teď Bábo raď.
  • Měl by pan Dlouhý ( předseda ZOKSČ ne prognostickém ústavu ) ještě zaplatit dluh jeho strany ODA(52 milionů korun) , za to že si půjčili a dostali peníze na volební kampaň v r.90 za podvodný posudek na podnikatelský záměr MARKLAB . Jinak by se tato partaj, kterou taky vedl Kalvoda (tehdy známý jako JUDr. bez diplomu a nyní ten, co chce republiku připravit o miliardy pro Kalouskova přítele Šťávu = Diag Human) Takže úvahy tohoto synka někdejšího ředitele odboru těžkého průmyslu na federálním miniterstvu budeme moci uznávat, až splatí se svými kumpány dluhy bance!! S úroky to již představuje pěknou sumu. Kdyby to převzali exekutoři, tak se hoši asi dnes nedoplatí.
    • pro pametnika - není pravdou, že byl reditelem odboru tezkeho prumyslu na fedralnim ministerstvu. Na jakem federalnim ministerstvu ? každe melo svuj nazev. Osvez si pamet (SPK,FMHTS,MPO) *3*
    • Jenomže, to jsou velké ryby pro exekutory, ty se hojí jen na postivých lidech co něco mají. Aby náhodou neměli víc.
  • Zlatá česká koruna.
    euro je tak dobré pro podniky,né pro lidi,těm se to nevyplatí.
    zkurvená EU.Klause moc nemusím,ale v tomhle má pravdu.Jako národ ztrácíme identitu a do všeho nám kecaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit