Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klinika? z té vznikli Primáti a zhulenci je volili...co bude za pár desítek let v parlamentu??Teplouši a fetáci
  • To je ukázka nefunčnosti práva v naší republice. No není to jen u nás. Když v Katalánsku střílela policie do demonstrantů zakázanými gumovými projektily, tak se evropské "elity" taky neozvaly s protesty a nechává se to "vyhnít".

    Chtělo by to jinou skupinu, která by dnes obsadila dům nějakého politika nebo soudce a pak sledovat, zda by se situace vyvíjela podobně jako v případě Kliniky. Pokud ne, tak by se měla média důrazně ptát, proč je postup jiný.
    Ale ptala by se média? Vždyť jsou dnes součástí levicového neomarxismu a len levicový mor prorůstá vším. Plno řvaní o právech a svobodách, ale pouze o těch, které se momentálně hodí jim samým. Práva druhých stejně neuznají. Vždyť kdo jsou ti druzí?
    No přeci samej xenofob, rasista a nácek :-(
  • Ať táhne ten svrab a smrad,co si to dovolují!? Běžte do sněmovny za Bartošem nebo na lavičku V.H.
  • Piráti budou po volbách v balíku, tak svým kámošům snad něco koupí.
  • To jsem fakt zvědavej, jak to dopadne. Pochybuji, že ti feťáci odejdou dobrovolně (tedy pokud nedostanou od města zdarma jinou budovu k provozování squattu). Pokud do kliniky vlítnou těžkooděnci, začne zaručeně řev neziskovek, levicově orientovaných novinářů, umělců, intelektuálů atd. Umíte si představit, že by tu budovu obsadili třeba bezdomovci? Ještě ten den by je policie hnala z budovy svinským krokem. Na to můžete vzít jed.
  • Na některé lidi prostě metr neexistuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit