Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příští volby volím komunisty. Chci se mít zase "špatně".
    • Pokud nebude nová strana mladé tvrdé levice,tak volím komunisty také.Ti alespoň nezadlužovali tuto zemi.A uměli znárodňovat,zavírat zloděje a dělat měnovou reformu.To je pro budoucí vládnutí v této zemi ,ta nejlepší kvalifikace.ČSSD bych nevolil.To není levicová strana.To je strana lumpácká.Ta se umí pouze dlužit,s tím,že to jednou budoucí generace zaplatí.Takto vládnout dokáže každý blb.Ale pouze do doby kdy mu nebude nikdo už půjčovat.
      • Máte naprostou pravdu. A myslí že by to by "nová strana mladé tvrdé levice", protože starý komunisti jsou v současných pravicových stranách.
    • Přeju vám plat 1.500,- Kč měsíčně. *1* Ceny samo, zůstanou, ani za sociálizmu se nezlevňovalo a když tak buldozery. *1*
      • Mám takový dojem že vám uniklo o čem je tento článek. Ono to totiž není jenom o mzdě.
        Ona vám asi unikla celá realita.
    • Ano! Udělám to taky tak a žádné pravičácké kydy za dvacet let milionkrát stupidně omílané stále dokola mě od toho neodradí !!! Škoda že v osmašedesátým nás přijeli bratři znormalizovat, kdyby toho nebylo měli bychom se dnes neporovnatelně líp než je dnešní smutná realita a ta zlodělská rádoby pravicová lůza by se k lizu neměla šanci dostat. Takhle i z toho mála dobrého co ještě zbylo z doby před sametovou taškařicí je totálně rozbořeno, zdevastováno a rozkradeno.. a někomu to přesně tak vyhovuje.
  • Během padesáti let bude tato země bez čechů a možná muslimská.Tomu všemu nahrává vláda tím,že nepodporuje porodnost a zabývá se takovými prkotinami jako je diskutovaný odchod do důchodu v 70 letech.Už jenom za to,že na tento blbý nápad někdo přišel,patří toho pitomce postavit ke zdi a nebo ho mlátit hlava nehlava.Stát nemá peníze,ale hazard ani prostituci zdanit nechce.Podle KDU-Čsl,ve které byl i Kalousek by to bylo nemorální.Ale,že jsou tisíce žen vykořisťovány novodobými kapitalisty mu nikdy nevadilo.Dříve,když člověk dosáhl 25 let tak musel platit tak zvanou volskou daň.Dnes platí daň každý stejnou,ať má děti nebo nemá.Proto dnes vstupuje do manželství tak málo párů a i když spolu mladí lidé žijí a mají děti je pro ně výhodnější žít na tak zvanou psí knížku.Protože,když se vezmou, okamžitě jsou na tom finančně hůř,protože tento stát a konkrétně tato vláda nepodporuje rodiny s dětmi.A rodina je základ státu.
    • Během 50 let tu budou vládnout jarabáci a cikáni. Množí se oboje skoro geometrickou řadou a jednoho dne jim doroste volební generace. Pak v řádných demokratických volbách uchopí politickou moc a Alláh s námi... :-(
    • Azákladem rodiny je velká pr......l *2*
  • Co chcete po těch vládních ukurvencoch , všichni ve vládě a na hradu mají duté hlavy , je nutné provést DEFENESTRACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Jaký je rozdíl mezi Přemyslem Oráčem a Wencou wod Haflů? *9* Přemysl Oráč nechal voly pod Hradem... *1*
  • Já bych to nazval ekonomickou genocidou. Netýká se to pouze důchodů,ale také kupní síly většiny
    obyvatelstva.
  • Je zajímavé, že o reformách žvaní vždycky lidé, kteří mají nejméně 50000.- na ruku měsíčně ( i B. Dufek ). Žádný z chytrolínů v TV ještě nepřišel s návrhem pozvat na besedu o jednotlivých následcích reforem nějakou matku samoživitelku, osamělou důchodkyni, případně venkovské důchodce s částkami pod 8500.-Kč/ měsíčně. Teprve s takovými lidmi může politické hovado, jakým je skoro každý ministr osvědčit o čem skutečně hovoří a co těmto lidem připravuje.
  • moc dobre si vzpominam jak po revoluci presli nejvetsi komousove do OF a dodnes vesele krici o demokracii v ODS nebo v TOP09 *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • Co se stane, když ODSák spadne do pračky? *7*
      Nejdříve vyplave fůra špinavýcvh peněz a pak ve finále vyndáš fungl čistýho komunistu. *5*
    • Velice oblbuješ.Nejvíce politických lumpů se rekrutovalo z těch,kteří sice v KSČ nebyli,ale za jejich vlády,jim dělali vše co jim na očích viděli.Za to byli odměńováni menšími korýtky.Takže se zle neměli.To byl ten nejhorší dobytek.Po údajné revoluci,protože nebyli v KSČ,hned hurá do OF.A hned byla i ta největší politická koryta na dosah.Pokud ještě neumřeli,tak se drží těchto koryt dodnes.
  • Na to by se dalo říct : ano máte co jste chtěli - poučte se z toho napříště a volte jinak! Jenže, tento národ je tak blbý že nějakého ponaučení není schopen, takže vlastně dobře vám tak *1* *3*
  • ..TY seš taky takový id,iot jako ta ZLODĚJSKÁ VLÁDA. Lidé si platí nemalé peníze na svůj důchod a pak dostanou HOV, NO. Je spočítané při PRŮMĚRNÉM PLATU 20 000 KČ A 40 LET ODPRAC. NASKLÁDÁ TAM (ON+ZAMĚSTNAVATEL) PŘES 3 500 000 KČ. a ZA TO JE NĚKDO STRAŠÍ, ŽE NEDOSTANOU NIC? cO JE TO ZA SYSTÉM? tO JE ZKUR,VENÝ KAPITALISMUS. lIDÉ JDOU DO DŮCHODU, PROTOŽE JSOU SEDŘENÍ.- nE VŠICHNI SE VÁLÍ PO ŽIDLÍCH JAKO TA ZK,URVENÁ VLÁDA A SPOL.
    • Měl jsi se lepší učit. *5*
      • Kočičáku, toto je poslední moje reakce na tvoje neuvěřitelné plky. V každé skupině lidí, tedy i v každém národě, najdeš chytré a schopné, chytré a neschopné, prostředně ....- - - a nakonec i lidi, kteří prostě
        nepřežijí bez pomoci druhých. Je přirozené, že ti chytří a schopní využívají svých schopností mimo jiné
        k oblbování, nebo chceš-li k využívání těch méně schopných.
        NESCHOPNÍ A VŠEHO SCHOPNÍ GRÁZLOVÉ ovládli správu věcí veřejných a pokoší se uvrhnout 2/3 národa do bezvýchodné situace. Je upr ele, jak se kdo učil. Záleží pouze a jenom na stranických hrátkách a politicko-justičně-podnikatelských švindlech. Kdo je zapojen, ten jede. Okrádání nezapojených dosáhlo a přkonalo hranici únosnosti. Nastává čas odplaty.
        Nejsme ani lepší, ani horší, ani chytřejší, ani hloupější, ani línější, ani pracovitější, než okolní národy. Za dvacet let mezi roky 1918 a 1938 dokázali naši dědové pod dobrým vedením, že patříme spíše k těm lepším.
        Srovnej si to s posledními dvaceti léty a udělej si závěr.
        Ovšem. Tebe se to netýká. Nejsi zapojen a pravděpodobně máš dobře placené místo - typoval bych vymahače, nebo nahaněče půjček v bance-neznamená, že jsi něco extra. Kdykoliv nějaký kmotr bude potřebovat teplé místečko pro svou sestřenici z patnáctého kolene, jdeš od válu a rozšíříš naše řady. Potom se ti možná rozsvítí.
  • Proboha pochopte, že modrá lůza musí 22. rok někde něco krást. MŽP jim zatím nevyšlo, tak jim prosím nechte ty důchody a zdravotnictví, poitu a letiště ať to prosím v klidu dorozkradou. Mějte trochu trpělivosti dělám všechno pro, slizoun. křivohubka,schoř, judr.B a drobil taky.
  • Třeba jde někomu pouze o naše území a ne o národ.Tak to naši političtí přisluhovači plní.To už tady jednou bylo-nebo snad pan Hitler neměl takové plány.??????
    • A tak, co navrhuješ, jak budeme živit důchodce od 60 do 90 let věku... Na to návod nemáš, co... Je to problém, na který nikdo nezná pořádnou odpověď, ale kecalů je tu spousta.
      • Jak to řešit?Svrhnout vládu dacanů a grázlů.Sestavit vládu novou která od národa dostane prvotní úkol-dá do rukou prokurátora všechny vládní a další činitele od r.1993 kteří rozkradli majetky a peníze, zničili zajeté fabriky, vrhli čechy do područí evropy aby byli nuceni kupovat zboží Německa,Francie a dalších-tím se stali závislí. Přivést k odpovědnosti pana Havla, který zaslepen touhou po Lucerně nechal řádit Čalfu,Salzmanna a další bolševický kádry.Tady všechno zlo začíná.A soudit je v USA kde jsou soudy opravdu nezávislý. Spočítejme majetek který rozkradli, podělme částku na všechny členy a úředníčky vlády od r.1993 a nechejme je to zaplatit do haléře!Hned bude na důchody a ještě se budeme divit na co všechno zůstane.
    • ... copak je asi EU, s obrovskými budovami, centrálním nařizováním a prostudujte si doklady z II. světové války (Německo a Francie). Naše děti to nepostihne a děti našich dětí přece mají otevřený celý svět, ty to přece nezajímá ... takže, spálit ... rozsypat a s bohem ... jó, a opište kód z obrázku dvakrát, budete lépe sledováni *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit