Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Té je úplně jedno co bude dělat. Hlavně že zůstane členkou vlády.
  • Předsedou vlády je představitel strany, která volby nevyhrála, Peak je představitelkou t.zv. strany ( je to spíše sešlost rodinných příslušníků a korupčníků ), kterou nikdo nevolil, Peak představitelka tété pidistrany je místopředsedkyni vlády, Peak asi vzhledem ke svému původu nechodila z žádným vojákem ani na rande, přesto si troufá řídit rezort armády ( i když to je již jen torzo a imitace skutečné armády ) vláda, která tlačí své zájmy ( nebo zájmy kmotrů ) i většinou jednoho poslance, ( adepta na šestiletý trest odnětí svobody) a navíc reálně hrozí, že budeme dlouho i bez prezidenta. Svaz Českých včelařů je lépe organizovaný a včelaři kradou med jen včelám. " Ať žije demokracie, suverenita a vysoká profesionalita politiků" ( za co Pane Bože za co, trestáš tento prostý lid.... Tomáš Klus )
    • To nevadí že je blbá a že tomu nerozumí. Von jí dá Klaus nějakou hodnost, třeba četaře, nebo účetního šikovatele a vono to hned půjde! *2* *3* *14* *5*
  • Matka pluku Píkulínka. S republikou to jde s kopce!
  • inu jedna kr..a již na MO byla- Brdská pěnice , no a teď tam nastoupí druhé takové jelito. Jak vidno, pořád platí prvorepublikové úsloví, o tom, že člen vlády nemusí být nutně úplně blbý, pokud ovšem blbým je, tak to neobyčejně urychlí jeho postup, na paní Peake se to ukazuje v míře. přímo nevídané, v podstatě na celé vládě i s jejím předsedou, konec konců, vždyť my už žádnou armádu nemáme, jenom pár trup žoldnéřů a placených hrdlořezů a a trochu šašků a komiků ve stejnokroji, zaplať Bůh, že už jsem ve věku nevojáka, hanbou bych se propadl v takovém spolku ostrostřelců a veteránů i jenom měsíc na cvičení působit.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Tak , kupčení to skutečně je. Nejhorší jsou vždycky zásahy politiků, kteří nerozumí ničemu a pokurví, co se dá. I Hitler díky svým politickým rozhodnutím dokázal prohrát už prakticky vyhranou válku proti SSSR. Není divu - jeho vojenská hodnost byl lidově "frajtr"... A u Peake je to totéž, stejná hodnost.... Ale nyní je to jedno, naše armáda by neubránila ani malou vesničku, i kdyby si k tomu pozvala Blanické rytíře. Horší je, že za 1 a půl roku se dají ukrást stamiliardy, a o ty také jde, odbornost je v dnešní situaci vlastně úplně na prd...
    • To je přesně ono. Armáda už není téměř žádná ... Takže o co jde? Kdo bude v čele resortu už není otázka odbornosti, ale dobrého bydla. Že se spojí doprava a průmysl? Proč ne, fabrik už je také poskrovnu, tak uděláme "silné" ministerstvo hospodářství. To tady už bylo. Snad se jednou zase vrátí doba, kdy k vykonávání určité profese bude nezbytné mít zkušenosti a praxi a pracovat v oboru tak, aby se nemuselo spoléhat jen na partu podřízených, ale aby nadřízený byl schopen sám dávat radu podřízeným. Ale aby do té doby z tohoto státu vůbec něco zbylo... to si, milý Ježíšku, přeji k Vánocům.
  • Peake na místě ministra obrany:
    Proboha co já budu dneska dělat?
    Co já bych si vymyslela?
    Už to mám, nějakou 3,14-čovinu!
    *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1*
  • Nejen komunisti a ČSSD jsou proti jejímu jmenování.
  • Proti být mohou, ale to je vše
  • Tak to jak jsou socialisti svorně s komunisty proti, tak to je správná ta volba. *3*
    • Odpal kozomrde, koza už čeká, nikdo není na tvé šprochy zvědavý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit