Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pratele, botanici... uz jste nekdy videli a pozorovali rust konopi ? je to krasna rostlina a kvuli vypatlanym hulicum a politickym pokrytcum jsem se bal kazde jaro tuhle rostlinu vysit jen tak pro radost.. Vazne nehulim ale davam do jidla a delam maste... Snemovne uprimne z celeho srdce dekuji !!
  • To bude velká krása, potkat nemocného řidiče sfetovaného v protisměru. Opravdu to zase vymysleli. Ty nemoce, co se léčí tím sajrajtem, nejsou dnešní. Nedivím se bavorákům, že by nejraději zadrátovali hranice. V tomto státě je hnus žít. Konečně drogová mafie zase protlačila zákon , kde se může řádně nakapsovat na neštěstí jiných lidí. Jiní kradou, tak na co čekáme, začnem taky :))))))))))) Hurá do bank :)
    • Typický Čecháček,hovno o tom ví,v životě si nepotáhl a ječí o tom,co se nikdy patrně nestane jako o hotové věci. *3*
      Dej si prda,to tě vyklidní joudo *4*
    • Tady bych opravdu velmi důsledně rozlišoval skutečně nemocné lidi, kteří si žádnou nemoc a ani zhoršený život určitě nepřáli , od vypatlanců a pitomečků, kteří už tu stejně jezdí dlouhé roky zákon, nezákon a nejen to.., bez jakéhokoliv respektu ke komukoliv a čemukoliv... Možná by bylo dobré si najít či poznat takového dlouhodobě nemocného s problémy o kterých zdravý člověk ani moc neví a popovídat si s ním o jeho životě a o životě tak nějak vůbec..... Já jsem to udělal, proto mám na to i takový názor.
  • Stop čipové totalitě. Lidé nenechte si šikovně posunout zavedení čipů do těl. Napřed elektronické recepty, později IZIP a na závěr čipy do těl a potom Vám seberou poslední svobody, které máte a té je opravdu málo!!! Konopí si můžete zadarmo vypěstovat sami.
  • Konopí je slabá droga s méně škodlivými účinky než tabák nebo alkohol. Zakazovat pěstování v tuzemsku a dovolit pouze dovoz ze zahraničí ???
    • ... no nediv se, já už vidím ten tunel, že si někdo bude mastit kapsy. *12*
  • Už bylo konečně na čase, protože ti co chtějí jakoukoliv drogu zneužít, tak stejně na nějaké zákony kašlou a kašlali i v minulosti... Těm co jsou skutečně nemocní to mnohdy umožní dlouhá léta lépe i důstojněji přežít, když už jiná pomoc příliš nezabírá a mají z toho akorát více trápení...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit