Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomíná se na kauzu Lidový dům, z čeho zaplatí ČSSD úvěr, když nedostane peníze za voliče,nebo podstatně méně než počítala při sjednávání úvěru.Nehledě na to, že rozsudek je pravomocný, ale jakýmsi divným způsobem zatím vykonavatelnost pozastavena.
    • Správně-jak nám může vládnout někdo, kdo neplní své závazky a rozhodnutí soudu???? Asi bude nutné vlítnout do ulic!!!! Zastavil a sebral bych jim majetek a vyhnal žvanit ty oranžový partajníky na periferii Prahy a ne se předvádět z peněz daňových poplatníků. A už je vidět i patolízalství KDU-ČSL, TOP 09 a Kalouska a spol. to je fakt výkvět politiky. ANO by mělo mít ve volbách 55% a byl by klid. Vše je důsledkem, že ANO vyhrálo krajské volby a po slibech přidánípeněz od ČSSD, slibech zvýšit daně bohatým se oranžákům preference před volbami ani nepohnuly. Nechci být nástrojem Fantomase za svý prachy z daní, aby předváděl to hrozný divadlo, co předvádí !!!!! Ať táhne točit gumy do mišelinky!!!!!!
    • Vše se odbrzdí v momentě, kdy sosani projedou volby, zatím mají mocenské krytí... Doufám, že si snad naivně nemyslíš, že soudy + státní zástupci jsou nezávislí a neposlouchají jako hodní mopslíci... *6*
  • Seriál honu na p.Babiše tak velmi připomíná epizodu pádu expremiéra p.Grosse,který způsobil kdo jiný,než mistr intrik Kalousek.800 tisíc vypůjčených od strýce stačilo,aby tento chameleón /Kalousek/ řval v poslanecké sněmovně,co je morální a co není morální.To se děje dnes okolo p.Babiše.P.premiér Sobotka znovu uvěřil politickému hoštaplerovi /Kalouskovi/ a přivítal jeho pomoc k odstranění politického konkurenta.31,5 % preferencí hnutí ANO a 12,5 % ČSSD-to zřejmě zaslepilo i p.Sobotku a to přeci on nemůže dopustit.Hodí se všechno-i nezákonné odposlechy.P.Babiš ještě podzákonné tahy nepoužil,ale je k tomu evidentně dotlačován.Jedno z toho plyne:P.Sobotka to hodně a hodně prohrál u lidí,kteří mu dali před 3 a půl roky svůj hlas.
    • Svatá pravda, socdemáky vyšetřují a obviňují kde se dá. Poslední případ- Zimola s přeplaceným náměstkem a to na druhé straně lidé umírají bez léků a pomoci, kdy do nich některé nemocnice nevrazí téměř ani korunu....vyšetřování kauzy zmanipulovaných dotací na ROP-tam je tuším socdemák a odéesák, nyní údajné podvody s dotacemi na ministerstvu školství včetně právníka Březiny, který už jeden flastr vyfasoval.....kdo vyhází tenhle hnůj z chléva? Vše je jen Sobotkova akce a vzal si do područí celý národ, vytahují kompromitující svinstva, které zcela jistě nechal natočit někdo z politických protivníků na dobu, kdy se to hodí....A teď ten ubožák tlačí Zemana, aby odvolal nejschopnějšího ministra financí a Štěch a spol, co nikdy asi ani nevzali lopatu do pracek jen vyhrožují. Ústava je ubohost, proč tam není, že když někdo dobře maká pro stát, nesmí být bezdůvodně odvolán, platí přece presumpce neviny, kterou vytáhne Sobotka aspol., když se mu to hodí!!!! Ať v ní rozdělí, když chce odejít premiér (nebo může být odvolán-viz neschopný všehoschopný korytář a prospěchář Sobotka) nebo vláda nebo ministři, když tam být nechtějí. To je politické svinstvo co tu předvádějí, to je ubohost, žumpa, hrůza....A jen útočí na Zemana, že musí podpořit to jejich politické svinstvo....to je na zvracení na celý víkend, ne-li na dýl !!!!
      • fosilie
        Březina,to je zas-tupitel všeho slušného!Jako dítko jej papá vozil do školky Tatrou 613 v majetku ˇUV KSČ a výchova je na něm znát!Praha,to je ten správný prostor pro něj,tam se nechá rejdit a loupit!Neznám jiné město,kde by byl zastupitelem soudně trestaný podvodník!!!To jde pouze a jen na centrální mezi!
  • Všem zdejším menšinovým nohsledům teroristů z USA a vzývačům barevného obohacení evropské kultúry. Uvědomujeme si, že ve své ideologické zaslepenosti, nejste schopni rozlišit dobro a zlo, pravdu a lež. Urážíte našeho většinového prezidenta, který právem zametl s trapným premiérem a brojíte proti nejlepšímu ministru financí kterého jsme kdy měli.
    Nechte, se sběratelé červených mínusů, vycpat a vyfotit.
    • Svatá pravda !!!!
  • konečně běží ....nešlo by to urychlit pane,,premiére" a konečně vypadnout a potěšit minimálně půl národa? kdo se má za svoje peníze / poplatky ČT/ na Slávka dívat a navíc jej poslouchat????
    • vanhorne
      "potěšit minimálně půl národa?"
      To jsou ti "normalni lidi" pro ktere 7 hodin rano je hluboka noc.
    • Totéž se vztahuje i na Zemana. Na něho jste zapomněl.
  • Strach, to je to co Bohušovi hýbe s nožičkama. V době, kdy se zase derou napovrch otázky privatizace OKD kde se Bob podepsal a namáznul, ztráta korýtka a preferencí ČSSD z něj dělá kamaráda houvada kalouska.Je třeba je spláchnout a pokud tím nástrojem má být p. Babiš proč ne! Alespoň se vyčistí povětří.
    • Štěstí, že složka "MAN" byla ještě v listopadu 1989 zlikvidována, ovšem v Kremlu mají nejspíš kopii a tak se musí tancovat jak tam brnkají na balalajku. Horší je to s Burešem. Slovenský ústavní soud zrušil osvobozující rozsudek a vrátil to k novému projednání. A teraz eště aj tie dlhopisy. *2*
  • Havel říkal, že se nemám bát. Nezaměstnanost, že nebude, abych se nenechal zastrašit.

    Zdražovat se nebude, abych se nenechal zastrašit.

    Že budu moct cestovat po celým světě, abych se nenechal zastrašit.

    Že budu moct říkat, co si myslím. O všem že budeme rozhodovat v referendu, abych se nenechal zastrašit. *1* *1* *1* *1* byl to ale šprýmař *3*
    • A cos čekal od ČSSD?
      KDYŽ TAM MAJÍ TAKOVÉ LIDI:
      Bc. František Adámek
      V letech 1979 až 1990 byl členem KSČ, v prosinci 1989 byl zvolen do funkce tajemníka ÚV KSČ. Následně vstoupil do KSČM a v letech 1990 až 1992 byl poslancem České národní rady.A dnes zase poslanec.
      • Františka Adámka jsi nám popsal. A teď nám tu popiš tu svoji. Dost možná bude ještě zajímavější. Nedávno jsi se tu na tiscali například chlubil, že jsi každého půl roku v Rusku.
  • Politikům se bránit můžeme (alespoň částečně) tím, že je nebudeme volit. Ale jak se bránit bahnu, které na nás chrlí ČT. A z názvu "veřejnoprávní" se mi dělá zle. Tam se "kope" vyloženě jedním směrem. A je hanba, co všechno udělá člověk za "pár stříbrných".
    • Ano, je jednoznačně vidět jejich jednostranný přístup- kdy naposledy zviditelnili a opakovali v součtu, kolik kauz za poslední půlrok má na triku ČSSD, její lidi, v čem jsou, podezřelí, vyšetřováni, obviněni či namočení...Babiše a komploty a kompromitující asi na objednávku provedené materiály vytahují pořád. Nikdy nikdo z úřadů Babiše neobvinil dle zákonů republiky z úniků, podvodů, nedostatečných zdůvodnění- nikdy nevzali požadavky na vysvětlení apod to nedali odpovědi a neřekli- zde jsme chtěli něco jiného apod....pořád po něm něco chtěli, nikdy jim nic nestačilo, musel platit audity (teď bych jim to dal k úhradě!!!!) pořád jim ustupoval- nebyl v STB, odešel z firem, zbavil se majetku, není v orgánech a přitom to je člověk, co sem přináší zisky ze zahraničí, zaměstnává lidi, platí obrovské daně, vyrábí v ČR nejedovaté maso a kuřata., Sobotka, Štěch, Fiala, kalousek atd, atd...nikdo mu nesahá ani po podrážku, natož po kotníky. To jsou jen profesionální štváči, podrazáci a řvouni a prospěchář i a někteří způsobem vystupování a intrikaření naprostí hulváti.
  • fosilie
    Panická hrůza ze ztráty moci a koryt dělá se Sobotkou divy a soukmenovci jej jeden den odepisují a druhý den tleskají.Kalousek jej nazve jeden den zbabělcem a za dva dny chlapem.ČT zásobuje čekárny lékařů,protože dáváním prostoru v televizi Kaloskovu ksichtu se u mnohých objevují žaludeční neurózy!Kdysi protivníci,dnes největší spojenci,strach je spojil a po volbách je budou pojit potíže s pradlenou!Těžce se opouští život parazita!
    • Když mu Becherovič hrozí holí... *1*
      • Ještě jednou tady nelži a pust si záznam.Ukazuje mu křivě natočený mikrofon.Tvrdíš že Zeman je lhář a sama tu Simonko lžeš jak když tiskne.
  • Celá poslanecká sněmovna stále nic nepochopila a pan Sobotka už vůbec ne. Všichni bojují proti Babišovi,ale nějak všem uniká proč je pan Babiš ministrem financí. Za dobu naší "svobody" se změnilo jen to,že obyčejný člověk se má čím dál hůř. I Čína nás dohání s platy dělníků. Jestli by to šlo takhle dál,budeme laciná pracovní síla ne jen pro západní Evropu,ale i pro Číňany. *9* . Pan Sobotka na pana Babiše nemá,vlastně se mu v poslanecké sněmovně může rovnat málo kdo. Je to rváč,ale v našem podnikatelském prostředí to jinak nejde. Není to vždy férový boj. Ale kdo to tady tak nastavil? Pan Babiš asi ne. Pan Sobotka by v tom prsty asi mohl mít. Poflakuje se v politice už hodně dlouho a nic dobrého od něj nevzešlo. Snad jen OKD pro pana Bakalu. Ale abych nehanil jen pana Sobotku. Je tu spousta jiných,třeba pan Kalousek a jeho korunové dluhopisy pro spřízněné duše. Pak se tradiční politické strany diví,že jim klesají preference a lidi zvolí někoho jiného. Pan Sobotka by měl odvolat z vlády sám sebe a pa jít do práce za 17000 hrubého na tři směny. Pak by se mu možná rozsvítilo a zjistil by jak žiji obyčejní lidé. To by jeko člen ČSSD měl vědět,ale očividně to nevííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* Pak by přišel na to,proč je ve vládě ANO.
    • čekáte spásu od miliardáře Babiše???? Čekáte, že kdyby měl Babiš parlamentní většinu a prosazoval si zákony podle vlastního uvážení, že se vám bude dařit lépe? Svatá ty prostoto. Je mi vás opravdu strašně líto.
    • Krásné a pravdivé, skvělý příspěvek !!!!!!
    • vanhorne
      "ale očividně to nevííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!"
      Milous to vííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!
  • Z celého dění je patrné, jak se nám to před volbama rozhýbává. Více než tři roky se drželi u koryta společně. Babiš podstatně zlepšil parametry ekonomiky českého státu a vládní plešoun tleskal a vezl se slintajíce blahem.... Krajské volby, přetřes kauzy OKD a bytů, a poslední průšvihy s dotacemi v nichž figurují členové ČSSD.... Je zapotřebí odpoutat pozornost voličů od skutečných problémů a "namazat" špinavé soukolí předvolební mašinérie zástupnými problémy a kauzami. A ideální oběť? Babiš. Důvody prozajické. Volební preference hnutí, jejímž je předsedou, silně ohrožují postavení ČSSD. Navíc výsledky ministerstva financí jsou hmatatelné. Mnoho penězovodů pro stranické kasy přerušeny. Takže řešení? Pryč s Babišem, je nebezpečný jak politicky, co kdyby vyhrál volby a stal se premiérem, tak ekonomicky, dovolil si sáhnout do zaběhnutých praktik "tradičních" politických stran. Co kdyby Babiš uspěl a "tradiční" politici si neškrtli. A jsme u naší politické scény. V boji o koryta se spojí s kýmkoliv. Jen aby se udrželi u koryta a pevně ovládali možnost blahobytně vegetit. Najednou si Sobotka a Kalousek broukají do noty. ODS tleská, že by na tom mohli vydělat a černoprdelníci? Těm je jedno s kým se spojí, vždy se najde s kýmkoliv "společná řeč", hlavně když z toho kape blahobyt.
    Blíží se volby. Nezbývá než apelovat na všechny voliče! Pojďme volit, udělejme přítrž těmto politickým kreaturám typu Kalousek, Sobotka, Benda a mnoho dalších.
    • Konečně někdo napsal jak to ve skutečnosti je. Preference socanú klesají tak je třeba tomu za každou cenu zabránt, přeci nepříjdou o koryta. A kdyby se to nepovedlo tak se po volbách spojí třeba s čertem jen aby neskončily v propadlišti dějin. Měly 25 let aby něco dokázali společně s ODS viz. koaliční smlouva nebo s TOP 09 a kam to dotáhly. Z vládnutí si udělaly doživotní zaměstnání. Je to výhodné, peníze dobré a zodpovědnost žádná. Nevyšší čas udělat změny. Doufám že to lidi pochopí a půjdou k volbám aby ta změna nastala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit