Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekněte mi někdo prosím, zda jste se někdy někdo ohradil proti výpovědi? Tak nějak cítím, že jsem dostala výpověď neoprávněně a dost mě to teda trápí a dost mi to vadí....

    • Myslíte si, že jste dostala výpověď, neoprávněně? Tak potom bych doporučila celkem jednoduché řešení, a to ozvat se společnosti https://neplatnyvyhazov.cz/ , která tohle všechno řeší. Celou situaci zdarma posoudí a pokud opravdu naznají, že se jedná o neoprávněnou výpověď, tak vám pomohou to řešit. I klidně u soudu to pak mohou řešit za vás, kdyby náhodou nebyla se zaměstnavatelem rozumná domluva. U mě to klaplo, já za to nic nezaplatila a ještě jsem pak dostala odstupné.

  • Ty už to nepij ani ředěny. Plácáš nesmysly. To že maji dva měsíce volno jsou výplody tvé fantazie,ale bohužel téhle pověře věří spoustu lidí. On totiž někdo musí také přípravit školu na nový školní rok. Takže první dva týdny v červenci uklizí po starém školním roce a poslední dva týdny v srpnu zase připravuji vše na nový školní rok. To že je stím spojeno mnoho administrativní práce ví už jen málo kdo.
    Takže o tvém vzdělání si dovolím silně pochybovat. I když největší blbosti vymyšlý ty co máj nejvíc škol,ale bohužel jim jsou jak v tvém případě vidět na pendrek.
    Ale když jsi tak vzdělaná,jdi na rok učit a pak tady pouštěj ty tvoje trapné moudra. *1*
    • Dělník dělá stále stejnou práci a když je potřeba naučit se něco nového, tak ho zaměstnavatel pošle do kursu. Učitel se musí vzdělávat sám. A když má ve třídě nějaké "hyperaktivní" jedince (dřív se říkalo nevychované fracky), na které se nesmí křivě podívat... *2*
  • I když jsem hodně vzdělaná dívka tohle ani já nechápu.

    Učitel je tu přeci od učení dětí. Ty o prázdninách ve škole nejsou takže není koho učit.
    Tím pádem by neměl být učitel přes prázdniny veden jako zaměstnanec.

    Dělník často také přes zimu nesežene práci a musí čekat na jaro. Buď bude zatím
    dělat jinou práci nebo počká a bude žít z úspor . . Stejné je to i v případě učitelů.
    • Ty budeš asi hóóódně vzdělaná,ale jestli dívka? No,dejme tomu.Nejvzdělanější v kurníku :-)
    • Jste tak trochu mimo mísu a podle Vašeho příspěvku je vidět, že se s řemeslníky moc nepotkáváte. Znám mnoho řemeslníků, kteří v době kdy nemají práci, pozastaví živnost a jdou na pracák, přes zimu berou podporu a na jaře činnost obnoví a jdou makat. Mám v rodině dva učitele a musím říci, že jim není co závidět, pokud by každý věnoval tolik času své práci, bylo by u nás v republice lépe. To jací jsou se dá dobře posoudit podle chování a chytrosti jejich svěřenců a může to posoudit každý, kdo se s dětmi potká a má možnost s nimi mluvit. Moje snacha dostala na konci školního roku dárek od vycházejících žáků a to básničku, která začínala takto. Milá paní učitelko, jsme moc rádi, že Vás známe, po všech letech co jste s námi, Vás moc rádi všichni máme, atd. O některých nepřizpůsobivých dětech, ze kterých jsou učitelé na nervy, by se dalo diskutovat dlouhé hodiny, ale to by možná nepochopila ani hodně vzdělaná soudružka Pusinka.
    • To je věcí názoru. Učitel si vlastně v létě vybírá dovolenou, kterou si během školního roku vybrat nemůže. Učitel se také musí trvale vzdělávat. Dnes přibývá nových poznatků takovou rychlostí, že člověk už dávno nevystačí s tím, co se naučil ve škole. A o učiteli to platí dvojnásob, protože ten musí ty nové poznatky předávat.

      A dělník? Jak který. Když vykonává sezonní práci, tak ano. Zdeník, pokrývač atd. v zimě odpočívá, zatímco v létě dělá od vidím do nevidím. A zase naopak ten kdo v zimě odklízí sníh a sype silnice, má v létě leháro.

      A zemědělec? To je taky sezonní práce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit