Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen řekl pravdu a to jak známo se u nás neodpouští. Ano náš národ je národ ovcí kterej brblá a volá po změně ale nic pro ní není ochoten udělat. Jen čeká a doufá že se najde spasitel co za ně bude bojovat a jim pak spadne lepší život zdarma do klína.
    A dnešní komedianti to je hnus. Berou miliony a přitom to jen chlastá nebo paří na večírkách od rána do večera.
    100 000 dávaj ženský za šatičky na jeden večer. Kde to jsme? proboha.
    Poslat je makat do továren za 8000 kč a uvíidíme jak pak budou spokojení se životem a jak si naspoří na luxusní život. Sportovci herci a komedianti jsou přepláceni nehorázně.
    Co to je za svět kde 20 holka zavrtí zadkem pro pár fotek na kalendář a má větší peníze než lékař nebo hasič kteří dělaj nebezpečnou a pro společnost důležitou práci.
    • ... a ty jsi vyhlášený ovčák :))))
  • Zdá se že šlápl politikům na "kuří oko". Pro pravdu se každej nejvíc zlobí! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *14*
  • Panáci v kravatách šílej. Landa totiž nehraje jejich komedie kdy se na sebe před kamerou všichni usmívaj a tleskaj naučeným nic neříkajícím frázím. Jak je poznat i z reakcí zdejších provokaterů PRAVDA může opravdu křiváky bolet.
    Lando drž se.
  • Letošní ocenění "nejlepšího slavíka" a landovy "řeči".., kde i on si ocenění nakonec taky převzal o něčem v této zemi svědčí, včetně toho, jak málo slov stačí, aby naši politici vystřelili jak vrabci na honu se spěchem si všichni honem přihřát svoji polívčičku, aby národ viděl, že všichni tito účastnění včetně Landy a toho "nejlepšího slavíka".., jsou vlastně ti co za peníze všech těchto lidí v zemi co je dost dobře platí ze svých peněz a práce, zas tak moc nepředvedli...Hlavně, že jdou slyšet jejich "moudré" řeči a gesta..Lidi nepotřebují takové politiky..,ani živit předražené, nafoukané i ochlastané a skandální tzv."celebrity", bez kterých by bulvární tisk už dávno neměl co psát, protože ze slušných lidí a jejich práce i životů by žádný skandál jako příběh nepostavil ... Slavík se tímto zdegradoval na obyčejnou a stejnou komedii jako, když celá EU dostala Nobelovu cenu za mír. Tohle jsou jen soutěže ve stylu "přidělujem si sami sobě" a ještě jim to hodně lidí baští a k tomu i velmi dobře zaplatí...Kdyby se politici i mnozí až na vyjímky..takoví tzv. "umělci" měli jít živit skutečnou prací, tak by neměli čas ani sílu vymýšlet takové hovadiny a otravovat lidem s nimi život.
  • v.kubica
    Jasně že má pravdu. Postižená husa nejvíc kejhá. Politici by měli držet huby a ne kritizovat toto vystoupení, protože jestli je někdo odtržen od reality, tak současní politici. Ti si vůbec neuvědomují, že je tady nikdo nechce.
    • ... ani tebe nikdo nechce, kejhadlo :))))
  • Politici vyznávají demokracii a souhlasí, aby si každý řekl svůj názor. Pokud se ale týká jich, a navíc kriticky, tak je to názor špatný. Naprosto si protiřečí. Není divu, demokracii si představují podle sebe a svých korýtek a více možností, než mají ostatní. A pořád u nich slyším lživé formulace, jako za komunistů, že mluví za celý národ. Kdyby se každý, kdo s nimi nesouhlasí na ně vy..al, byli by všichni pod velkou vrstvou hezkého lejna.
  • Pan Gazdík se spletl. Landa si může říkat, co chce, i když ho publikum poslouchat nebude.
  • chtěl se zviditelnit,jej ani jeho repertuár nemusím a scházet mi nebude.Špičkoví zpěváci kdysi vráceli Bratislavskou Lyru,on slavíka s chutí převzal.Letos byl slavík nějak nevyvedeny,vyhral podprůměrný zpěvák a ještě Landova fraška navíc.
  • Ale ho.no. Má pravdu. Má pravdu. MÁ PRAVDU ! A na rozdíl vod jinejch může z týdle země vypadnout. Za chvíli se vodstěhujou bohatý - proč platit takový daně - na hnědočechy a politický nemakačenka ? Pak se vodstěhujou chytrý. A pak všechny mladý - jako v Polsku. Joooo, to pak budou voliči... a všichni budeme mít po pi.i.
    • ... ty už zjevně máš :))))
      • ale zase tu máme tebe,antoši a to není k zahození *1*
        • ... to si piš, děkuji za poklonu :))))
          • no a ty seš první posel novejch voličů. Blbej jak troky. Pochodující blábol
  • To je super překrucování faktů, přes 90% lidí není spokojených s touto vládou
    • Nespokojených je 147%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit