Přejít na výpis diskuzí
Skandál s koňským masem změnil chování spotřebitelů v Evropě. A co Češi?
13.3.2013
5 příspěvků
-
Zajímalo by mne co tato bublina zakrývá. Na konině není nic špatného. A ceny tvoří obchodník a není to podle toho z čeho je to vyrobené
-
Je mi jedno co žeru, hlavně, že je to levné!!!
-
-
Další naiva,který si myslí,že čím dražší tím kvalitnější.Okradou tě stejně!
-
-
Koupil jsem si obyčejnou koninu - zadní a kilogram stál 160,-Kč a nebylo to jen čisté maso, byly tam i šlachy. Měl jsem ho jako minutku i guláš a bylo výborné, prý z masného plemene, tvrdil řezník. Tak nevím, jak to s tím, že je levnější než hovězí, myslí, psali, že koňské je 4 až 5 krát levnější. Nedávají tam náhodou chcíplé herky jezdeckých a dalších nemasných plemen? A nemlží teď o kvalitním koňském mase?
-
Ty zprávy o konině dost připomínají kampaň. Určitě za tím něco je, nevím co, nepohybuji se v téhle branži, ale někomu to asi prospívá. Boj různých segmentů potravinářství, nebo snaha o snížení produkce a zvýšení cen, nebo bůh ví co.
Jenom už nikomu nevěřím, že sériová zpráva je náhoda. Šíření takových zpráv je to prostě jen nový druh podndikání.