Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To, že se na území ČR objevují noví, výše uvedení, živočichové mne vůbec nevadí. Zcela mne však děsí, že se zde od konce roku 1989, objevil a nebezpečně rozmnožuje člověk dodo, latinsky Homo Raphus cucullatus, česky člověk blboun nejapný, s typicky výrazným znakem modrého ptáka. Vzhledem k tomu, že zde, na území ČR, páchá značné škody, měl by být v mysliveckém zákoně povolen jeho odstřel, případně stanovena odměna za každý odevzdaný ulovený kus. *1* *1* *1*
  • Byly zaznamenány i nové dva a druhy sladkovodních hlavonožců a to na soutoku řeky Vltavy a Berounky. Mají pracovní název chobotnice Bártova a krakatice Klasnová. Jejich obrovská chapadla dokáží pevně držet k obrazu svému morálku VV a zasahují až do parlamentu ČR, místo barviva používají oba druhy ke svému přežití ABL.
  • Křižák pruhovaný Argiope bruennichi se vyskytuje na celém uzemí ČR již od 90 let k nám do domu na Ustecku se přistěhoval před 2 roky jinak v lučních porostech jej potkávám již delší dobu po celých čechách.
    Takže přírodovědcům z Mikulova doporučuji vylézt ze sklípků a projít se českou krajinou neb z užasu asi nevyjdou. Prostě stálá teplota je již jen ve vinných sklípcích :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit