Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzhledem k tomu, jak to u nás jde od deseti k pěti po zásahu pana Dlouhého známého jako převlékač kabátů, a jeho znalých přátel /Dyba, Ježek, Klaus.../ bych doporučovala těmto radám nenaslouchat
  • Jako i s váma souhlasím jen dodávám,že bolševik nikdy nebyl ON jen byl u bolševiků !!!
    Až příjdou muslimové tak bude mávat koránem skřet podrazáckej !!!
    To jsou ti jak se říká:"Kam vítr tam plášť !"
  • nebylo slyset. Ale koukam , neztratil se chlapec. A dobre si vybral. Teplo v zamestnani , nepredre se , zodpovednost zadna .... Jo maminko chlapec se umel postarat , jen tak dal hochu .
  • „Pokud existuje země, která spáchala nevýslovné krutosti na světě, pak to jsou Spojené státy americké.“

    Nelson Mandela
  • Zdá se, že na kolaps celé naší západní civilizace stačí podvodníci a naprosto nezodpovědní státní činitelé Řecka. Takhle kdyby se chovaly i ostatní státy EU jako Řecko, tak to všechno krachne, lidově řečeno: jde to do kopru. To si EU nasadila pořádnou veš do kožichu, když přijala Řecko do svého společenství. Hlavně, že to Ci prase (a další z jeho okolí) se na nás na všechny jenom smějí, spíše to dělá dojem, že se přímo posmívají, jak nás ti "hrdí" Řekově doběhli. No, uvidíme, jak jim to ještě bude všechno vycházet a jak jejich zadluženost bude ochotna neustále řešit EU. Já bych se na ně z vysoka vy..al, na podvodníky a vyložené lemply, kteří si půjčují na rozmařilé žití, ale nic z toho nesplácejí.
    • Souhlas, jenže je tu i druhá strana mince. Lichvářská charakteristika politiky EUUSA bank cestou vlád těchto " demagogických " pardon dodokratických zemí.
      Pozn. Jestli je toto předseda hospodářské kamory, pak nás potěš pánbůh Snad, aby jsme vyklidili tento Středoevropský prostor. Hitler a Stalin bydosáhli svého bez boje.
    • Ono to do kopru jde, díky politikům v Bruselu a v jednotlivých státech. Kdy se starají jen o své blaho a na státy kašlou!
  • Dlouhý, Dlouhý, malá privatizace se v 2. kole vymkla z rukou a zlodějíčci se státníma úředníkama to už uměli využívat. Tajné holandské dražby na okresních městech, kde se podnikavci z řad komunistických synáčků spojovali se státní lůzou. To byla 90-léta. A všem je již odpuštěno a případy uzavřeny. Vše zameteno pod koberec a právní ochrana maximální. Část státní kasy rozkraden.
    • Tzv. privatizační projekty sepisovali soudruzi komunističtí papaláši, kteří v příslušných podnicích za komunistických časů ředitelovali. 90% majetku v tzv. malé i velké privatizaci se pak dostalo , za babku, do rukou těchto soudruhů, kteří ochotně odhodili rudé rubašky a bez kapky studu zaplavili svými nenažranými ksichty ODS i ČSSD.
    • Přesně tak, ti komunističtí synáčci zprivatizovali v Ostravě všechny doly, poslední komunistický ředitel soudruh Otava byl otcem následujícího majitele OKD, a tak to bylo všude, komouši jim ušlapávali cesty a jejich děcka kradly. A KSČ si přidala k názvu M a myslí si, že je moderní levicovou stranou, banda zlodějská.
    • pod pojmem "komunističtí synáčci" musíš myslet Dlouhéf¨ho a sebe... jinak proivatizovali zelináři, automechanici, veksláci, Želůezní, a podobní podnikaví spoluobčané
  • byl velký soudruh. léta je Havloidní econom. Obojí je smutný příklad, jak by to být nemělo. *12* *16*
  • Mistře Dlóhý Vy jste genius. Co říkáte tomu, když si vyrobím takové dluhy, že je za živého Boha nesplatím, je tedy třeba, aby mi je odpustili. No, nekupte to!
  • Soudruh Dlouhý s jeho prognostickou minulostí (slouha agentů KGB) a strůjce českého hospodářského "zázraku" by se měl stejně, jako jeho spoluprognostičtí kumpáni radši starat o to, aby nepřišel o miliardy, které si naprivatizoval.Neřešit zbankrotělé Rusko ani pohodové Řecko, které je na tom hospodářsky líp, než Česká republika.Ta by při daňovém "zatížení" jaké mají Řekové a při jejich platech, důchodech a sociálních dávkách, vydržela nejvýš tak 2 měsíce než by totálně zbankrotovala. *11* *11* *11*
  • Právě tento, by měl velmi dobře znát rozdíly mezi socíkem co byl.. a "vyspělých západem".. nyní.. s ukázkou, jak je vše vždy velmi relativní vůči občanovi tenkrát a nyní..sečteno podčrtnuto :
    V socialismu zloději kradli toaletní papír, mýdlo, tužky.
    V kapitalismu zloději kradou fabriky, vyrábějící toaletní papír, mýdla,tužky.
    V socialismu dělníci dostávali přebytky.
    V kapitalismu, jsou dělníci přebytkem.
    V socialismu kradlo hodně lidí, ale málo.
    V kapitalismu krade málo lidí, ale zato hodně.
    V socialismu se o zlodějích psalo v černé kronice a seděli v base.
    V kapitalismu se o zlodějích píše jako o celebritách a sedí v daňovém ráji.. Takže asi tak....
    • nesouhlasím s tím, že v socialismu kradlo hodně lidé , málo, to ano, ale rozhodně i počet kradnoucích lidí byl nižší než dnes, dnes totiž někteří krást musí.
      • Samozřejmě je to velmi zjednodušená nadsázka u pořadu ve kterém to pan Suchý použil vůči divákům a posluchačům.., ale o samotném principu.., že dnes krade velmi malá a neskutečně drzá menšina darebáků a to dokonce i podle "zákonů" k tomuto tak záměrně špatně nastavených, přímo astronomicky o to víc, právě na úkor naprosté většiny lidí, kteří jsou z toho stále víc už na nervy a dělají pak bohužel..co umí a dovedou a že taky tedy i kradou, což je o to nedůstojně hroznější, protože většina skutečně celý život dělala a tzv. přes účtárnu, si vše řádně platila a nyní na ně "stát" doslova "politicky korektně kaká".., tak na tom bychom se snad mohli nějak kompromisně shodnout ne ?
    • *1* *1* *1* *1* To je jak projev Dr. Ráta v parlamentu *1* *1* *1* *1*
      • Zdaleka ne..tak "dobrý" jako on určitě nejsem ...,ale férově přiznávám, že něco jsem trochu okopčil od pana Jiřího Suchého..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit