Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V normální, slušné společnosti by už po této větě musel okamžitě odejít z funkce,
    To že politikům dovolujeme říkat to je naše věc, je cesta do pekel.
    To jsou naši zaměstnanci, placeni z našich daní,. Oni musí zveřejnit informaci o doslova
    každém chlupu na jejich těle. To je daň za veřejnou činnost.
    a je na každém zda ji zaplatí či ne. Kdo nechce dobře ale pak nesmí být ve veřejném prostoru.

    Dzixy, uteklo ti že to není obyčejný podnikatel ale podnikající ministr vlády. Je to střet zájmů jako prase. A já si pamatuju jak ČSSD křičela že je nepřijatelné aby VV podnikatel Bárta seděl ve vládě ODS a TOP. Nyní jim ještě větší střet zájmů vůbec nevadí.
    • Závistivci kvičí. :-D On nemá přijmi jen z funkce ministra, tak proč by říkal kdejaké nahé díře kolik bere peněz. *1*
  • Proč? Protože jsi veřejně činný a navíc jako ministr financí. A pod svícnem bývá největší tma, tak se nesmíš zlobit. Ale jelikož je Tvé působení čisté jako "slza", nebudeš mít s prokazováním žádný problém.
    My Ti věříme!
  • Ze života, jedu takhle z Brna vlakem v 89 a na vedlejších sicnách 2 borci, vysmátí a povídají si.... jen cinkejte. jeden byl bývalý spolupracovník (místopředseda buňky KSČ) a před ostatními pracovníky jsem byl kárán, že chytám západní větry. Dnes je z něj majitel vinárny
    a jiných aktivit - rychle přeskočil k ptákům ... no a druhý, říkalo se mu somrák, protože
    somroval Clea cigáry, no a dotáhnul to s ptáky až do poslanecké sněmovny. Před sametem
    sháněl ručitele (uklízečku), aby se mohl do KSČ nacpat. Samet byl rychlejší, tak valil k ptákům. A to ho podepřel kámoš, velké koryto na KV KSČ, aby zprivatizovali fabriku, což se jim povedlo. Sami měli Mazdy, každé z děcek taky a postavený krásný baráky v satelitu.
    Tak to bylo a my jen čuměli.
    • A co jste čekal, pane?
  • v dnešní době toto nejsou moderátoři,ale banda tupců.Denní tisk nečitelný,zprávy na ČT neobjektivní,neschopní moderátoři v rádiich.Je to hnus,kam sme to od roku 1989 dopracovali,štvání,rozprodáná ekonomika,krach OKD.Toto studenti vycinkali kličema a nyní chtějí tento svátek přejmenovat.Jen díky studentům jsme nyní v tomto hnoji,kde kradou politikové,cikáni nepracuji a hrnou se k nam migranti.Zrušily se normy a nyní v obchodech koupíme kdejaký humus.Fuj.
    • tak to nečti BTW ty ruskej parazite, pokračuj ve fetování parlamentních listů a sputniku, bolševická nulo
      • napiš soudruhu sajmone něco hezkého o sovětským svazu
  • Dovolte malou ale hodně důležitou odbočku mimo téma.
    Všimněte si, jak se blíží porážka údajného islámského státu v Sýrii a Iráku tak se množí i záhadná úmrtí údajných vůdců islámského státu. Neznámé komando ( vojenské?) se
    zničehonic ukáže na scéně a zabije slavného kata IS. Další vůdce je prý otráven.
    Nepřipomíná vám to spíše zametání stop? Likvidaci loutek které vědí příliš mnoho?

    Odpůrci migrantů jásají že Trump stopl migraci ale co to znamená pro nás? To že USA která tu oblast rozdrbala si svoje hranice chrání ale tím pádem další vlny nasměruje do naši EU:
    • To jsou důsledky tzv. národně osvobozeneckého boje, kdy CCCP v zájmu rozšíření svého vlivu a oslabení západních zemí podporoval zemích 3.světa různé bandy dobrodruhů, kteří rozvraceli zavedený řád a za pomoci CCCP se zmocňovali vlády v zemi a hráli si na "představitele svobodného národa". aniž by vůbec tušili co to je.
      • vznikem CCCP kapitalisté vyváželi své otrokářství a kolonialismus kdy rabovali jiné země a vraždili jejich obyvatelé v koncentračních táborech. Viz např. Transvaal bůrská válka a Brity vynalezené koncentráky které po nich teprve převzali Sověti a Brity milovaní Nacisté. Ani jinde ve světě se z "civilizovaných" kolonialistů a uzurpátorů netvářili dvakrát nadšeně ať Indie Amerika zbytek Afriky Vietnam atd. Není divu že otroci se snažili vzepřít svým lupičům a vrahům a přijali nabízenou pomoc CCCP. Taky bych ji přijal.....
      • Tak tohle je správnej zmat. Pán jistě pilně sleduje ČT a nic jiného. Včera jsem sledoval na Kabel eins doku, jak CIA dělala bordel a převraty po celém světě. Chtělo by to sledovat více informačních zdrojů. Ale Trump za toto opravdu nemůže, to je pravda, ale USA stoprocentně.
    • Naprostý souhlas se vším, ale v tomhle je Trump nevinně. On to ani nezapříčinil. On má teď plné ruce práce, aby zkrotil tu židovskooligarchickou mafii, dobrosrráčskou smečku a barevnou havěť, která dělá po ulicích binec.
    • To že migranti z Afriky a Blízkého východu jsou divoká zvířata je jasné.
      V podmínkách a kultuře nebo spíše nekultuře ve které žijí to nemůže být jinak.
      Ale odpovědnost nesou ti co je sem bez dokladů vpustily - politici.
      Je to jako vpustit mezi lidi divokou zvěř, Násilí a podopání nevinných lidí tomu odpovídá.

      Jeden reportér z rádia kápnul na dobrou myšlenku: jak víte že vůdci IS jsou skutečně Muslimové? všichni mají zahalené ksichty a bez mrknutí oka likvidují i arabské památky. Není náhodou to jak neustále zdůraznují že jsou muslimové důkaz že to řídí někdo jiný?

      Smrdí to na sto honů. Někdo se tu opravdu snaží vyvolat konflikt mezi Islámem a EU.
      • Možná by ten konflikt byl k něčemu dobrý, možná by se tím problém jménem islám po krutém boji definitivně vyřešil. Já už jsem na ten islám alergickej, už jsem vzteky bez sebe. Když si představím, že se tady pořád řeší něco, co neexistuje.
  • Jen pan Babiš dá republiku do latě!
    • přéééésně

      stejně jako dal Stalin do latě CCCP






      YEAH !!!
      • a ty to pamatuješ teplý křenku
        • najdi si svůj nick ty retardované prase *11*
        • "Teplý Křenku" to sedlo!
          • jo, jo jsem čtverák *15*
            • máš na to

              www.dearputin.com
  • Ať se to veme z kterékoli strany vláda a spol "jeden větší ču.ák než druhej", hlavně že chtějí daně a prokazování majetku od normálních občanů.....zákazy všeho možného, pokutování za každou hovadinu, zdražování a šmírování to by jim šlo, ale jen pokud nejde o ně!! *16* *16* *16*
  • No asi proto, že jsi veřejný činitel a musíš se ze své činnosti zodpovídat občanům. Pokud se ti to nelíbí, tak se věnuj podnikání a necpi se do politiky. Zatím ještě neřídíš stát jako svůj podnik. Zatím!!!
    Tak ovečky zase příště volte toho drzého rádoby diktátora, dostanete koblihu.
  • Nechápu, jak někdo může krást do nekonečna. Babiš si nahrabal dost, určitě i nelegálně, jinak by k takovému jmění nepřišel, stbstyky mu jistě také pomohly, ale furt má málo!? Už se beztak nemůže dočkat, až ho ten ožralý jmenuje předsedou vlády a bude si moci hrát malá i velká domů ze státních zakázek. Inu, Česko.
    • Je to jako droga, jak s tím jednou začneš, nemůžeš přestat, ta jeho stará musí mít 1000x víc kabelek než Nečasová, ale chybí jí ta 1001.
      • proti burešovi je nečaska jen prachové zrnko a za Nečase aspon na některé a právem došlo.Teda dnes též Forejt nepodpoří evidentně lži hradu a ejhle s lehkou děvou dorazí koks a vše je nahodně nahráno.To je jako když tik tak nejede a náhodný švédský turista položí telefon na přední sedačku a náhodně natočí turbo u AAAtaxi.STBe neobejdem se bez tébe-dyt je to furt stejný jen osoby a čas se mění a samozřejmě jako stbak v komunismu by miliardy po kapsach neměl.Tak pravil strejda Vik a praštil s igelitkama že takový množství už nosit nebude protože neni blázen a zmizel zpatky do léčebny v Bohnicí. *1*
    • ten ožrali ale má transparentní příjmy ty malá domů. na rozdíl od tebe který třeba kradeš a ale kážeš nám tu o morálce.
      • Diskuze není uplně o ovarovi, ale připomen si že Agrofert začal vzkvétat za premiéra Zemana a korunní princ Gross byl přímo kůň miloška a bureše.Zemana prachy moc nezajímaj ten vždy toužil po moci.Tak bylo psáno v bamberskym kufru.
      • Ožrali se v ovčinci všichni, to jste měl na mýsli?
  • že straničtí samozvanci (kteří chtějí vymýšlet zákony kterými by nás sankcionovali) si sami sobě schválili imunitu,tak proč by mělo někomu vadit že ministr financí který chce sledovat finanční toky druhých, odmítá zpřístupnit své příjmy. JEN HOUŠŤ A VĚTŠÍ KAPKY....jsem pro aby si politruci schválili zákon že plebs například nesmí jíst maso a sami nechť se cpou masem k prasknutí. Možná to plebsu někdy v té hlavě zarachotí a rozhodne se konečně věci změnit. A KDYŽ NE, DOBŘE MU TAK.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit