Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a proto kradou patenty viz kontaktní čočky
  • Ty ruskej hlupáku.
    Normální pracující občan jde za lépe placenou prací.
    USA nabízí lepší finanční podmínky než tvé prašivé chudé Rusko.
    Proto špička ve vědeckém oboru odchází z celého světa do USA.
    Tak nezáviď Ivane a raději si udělejte pořádek v tom vašem ruském komunistickém chudobinci ze kterého každým rokem odcházejí tisíce lidí za lepším životem do USA a EU
  • No jistě když to USA neukradne tak to koupí *7*
  • A o vzdělání Ruský vadisi pomlč. USA vaše Rusko poráží na hlavu.
    To není rusofobie, ale rusoreálie. Západ zkrátka nabízí kvalitnější vysokoškolské vzdělání než moskevská říše. Přesvědčivě to dokazuje nejnovější pořadí pěti set nejlepších univerzit na světě sestavené univerzitou v Šanghaji.

    Normální člověk usiluje mít pro sebe to nejlepší. Já sám vyhledávám prodejny s kvalitními potravinami, oblečením, obuví, elektronikou atd. Vietnamským tržištím se zásadně vyhýbám. Kvalitní vzdělání je přitom pro člověka klíčové, protože ono je zásadním předpokladem pro nastartování zdárné profesní kariéry. Je známou věcí, že absolventi Harvardu, Yale, Princetonu, Cambridge, Oxfordu apod. bývají v životě úspěšní a diplomy z těchto prestižních škol jím otvírají cestu k nejlepším místům.
    Odborníci z univerzity v čínské Šanghaji sestavili žebříček 500 nejlepších světových univerzit za rok 2016. Číňani nemají důvod stranit Západu proti zbytku světa a tak ho považujme za objektivní. Není překvapením, že první místo obsadila Harvardská univerzita a americké univerzity mezi dvacítkou nejlepších výrazně převažují. To je ovšem dlouhodobá záležitost. Letos se mezi dvacet nejlepších mimo USA dostaly pouze prestižní anglické školy v Oxfordu, Cambridgi a Londýně a proslulý Technologický institut ve švýcarském Curychu.
    Z Ruska je Moskevská státní univerzita na 86. místě. Sankt-Petěrburská státní univerzita se v žebříčku nachází na 301-400 místě. Více ruských vysokých škol se do šanghajského pořadí nedostalo. Pro informaci Karlova univerzita se umístila v rozmezí 201 – 300 pozice.

    V tabulce bezkonkurenčně převládají americké univerzity. Lepší než Rusové, jsou v této oblasti Švýcaři, Britové, Němci, Izraelci, Švédové, Francouzi a další.
  • Nejlepší vědecké mozky z celého světa odvházejí do USA protože tam dostanou největší platy a nejlepší podmínky k práci.
    To že vaše východní EUropa může nabídnout jen nízké mizerné platy protože 40 let budovala zcela nefunkční sovětský model ekonomiky je váš problém. Ne USA.
  • Již konečně piš pod stejnou přezdívkou a ne každých 5" pod jinou.
  • To je asi stejné jako NOVÉ EUUSA presentované dějiny Druhé světové války- lži, falsa a vymývání mozků. V naší neobjektivní vylhané a prolhané ČT můžeš shlédnout tyto "doccumenty" o tom jak jedině s Hitlerovským Německem bojovali západní státy a lže se o jejich zásadní roli v tomto konfliktu. Český dabing je ještě pokřivenější a smrdí exkrementy západních zadečků.
  • V rámci souvislostí jsi jaksi neřekl, že amerika kradla, krade a loupí po celém světě. Pokud se stát vzepře americké zlodějině, tak jej vojensky a demokraticky rozbombardují. Příkladů máš desítky. Loupí vystudované mozky, protože nechtějí platit vzdělávání. Jejich jediný bůh jsou peníze, které když nejsou tak si je vytisknou, však je svět zaplatí. Pokud s nimi někdo osobně nesouhlasí, tak ho zavraždí a jdou si do kostela pro rozhřešení. Tato pokrytecká filosofie urychluje rozpad civilizace a ničí homo sapiens na zeměkouli. Takže ty máš hlavu, ale v ní zrůdně myslící mozeček.
  • no ještě si jo tak přečíst abys věděl co tam píšou.ale to bys asi musel číst umět *7*
  • Miloš Flus,avasta,pan Krabs těžko říct kdo je pod tvojim nickem? ty moulo co vidíš všude zlého trolla *7*
  • jak to byl s Krymem ví celý svět, není třeba číst ruským bolševikem dotované plátky, které jsou určeny jen pro primitivní část obyvatel
  • Ahoj zlejBTWtrolle, koukám, že jsi opět vybrousil nové nicky ? pěkné *3*
  • *15* dobrý
  • No a co? Je fuk co čina udělala na to že to jsou komáři jim západ nestíhá.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/412197-bin-ladinuv-syn-vyzval-ke-svrzeni-saudske-vlady.html
  • ... vždy potěší, když zoufalý primitiv bez špetky fantazie použije mé objevné slovo "bijec" :)))
  • Ty C. S čínou se vy komouši často oháníte ale už neřeknete že.
    1. Čína se ekonomicky zvedla až poté co přijala západní tržní model ekonomiky a zavrhla nefunkční sovětský ekonomický model který číně přinesl jen chudobu a hladomory.
    Čína je komunistická už jen podle jména a podle totalitní vedoucí úlohy komoušů.
    Jinak děti rudých papalášů a běžní občané si dopřávají západní radovánky - mobil, cestování po celém světě atd. Za sovětské éry lidem nedostupné že.

    A ty Pavlíku Caligulo nyní Pamele s pořád stejnou barvou za jménem. Zase jsi neřekl také B - že na potravinovou pomoc má právo každý občan USA který bere méně než 31 000 !!! dolarů měsíčně - takže: Čili podle jejich měřítek by ji brala v Rusku tak odhadem 95% populace protože ruské platy jsou oproti USA mizerné.
  • No marx-leninské učení přitom sotva použili. *2*
  • Hmm, nejde o potravinové lístky, ale o poukázky na jídlo. Je to lepší než rozdávat dafki, které by se prolily hrdlem. A v Rusku se nemohou rozdávat, protože by za ně dotyčný nic nedostal a mohl by si s nimi tak akorát vytřít "píp".
  • Čína vyslala do vesmíru první kvantový satelit.Jak to ty komunisté dělají *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit