Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Po vybombardování zdejší dětské nemocnice, se může Kyjev pochlubit mimořádně vysokým počtem zavražděných – jak mezi personálem tak i mezi dětskými pacienty. Podobný úspěch spolu s ním zaznamenala rovněž Česká televize, když o tomto nevídaném válečném zločinu jen krátce poznamenala, že viník není znám, neboť „z ostřelování nemocnice se obviňují obě strany“. Úvaha, že svoji nemocnici umístěnou ve středu města si rozstřílela domobrana, je jeden z dalších nedostižných vrcholů cynismu *12* české propagandistické elity. *12*
  • ...Na druhé straně je velká část západní veřejnosti naopak už dlouhým konfliktem na východě Ukrajiny unavena a přestává ho dostatečně pozorně vnímat. Je to velká chyba. Přesun části americké a „NATOvské“ generality do Kyjeva signalizuje, že jsme skutečně opět na hraně, která se vlastně kdykoli může zlomit a strhnout lavinu mezinárodního konfliktu nedozírných rozměrů. Že o tom právě tak uvažují bankéři – obvyklý barometr mezinárodního napětí – svědčí mimo jiné i „odpojení“ švýcarského franku od eura.

    Možná právě k odvedení pozornosti od chystané ofenzívy Kyjeva měl posloužit i „pařížský atentát“, kterým politici a v nekonečných přímých přenosech rovněž média krmili veřejnost evropských států celý jeden týden. O válce se však rozhoduje jinde. A američtí stratégové tím získali cenný čas.
    • Klasická propaganda kremelských fašistů, Že jede do Kyjeva zástupce NATO který je tam vítaný? A že ruští fašisti válčí na území jiného stétu a vraždí tam mj. děti?
      • Fašisti jsou na straně Ukrajiny,špatně tě informovali.
  • Jedině Rusko porazilo Hitlerovce, ostatní se jen vezli, je to hnus.
    • Jendo, blbečku! Stalin se paktoval s Hitlerem již před válkou. A z iniciatovy J.V.Stalina byl
      v Moskvě dne 23.srpna 1939 podepsán Pakt o neútočení (s tajným protokolem o obsazení
      Polska), podepsali NMolotov a Rkibbentrop. Stalin pak připi.l na zdraví říšského Vůdce Hitlera! Za týden na to, 1. září začala druhá světová válka, napadením Německem Polska, rudý
      blbečku. Dne 17. září 1939 začala Moskva obsazovat Polso od východu 'podle tajné dohody
      s Hitlerem. Nee, súdruh! Bolševici dostávali v průběhu války válečná materiál, což jim umožnilo
      vést vítězné boje!
      Seznam se s historií! Putka Tě vodí za nos!
      • Tak znovu. S německem měli smlouvu o neútočení i Poláci "Pakt Pilsudski-Hitler." kterou 28 dubna 1939 Hitler vypověděl a Německo obnovilo územní nároky. Ty ji buď lhář nebo nevzdělanej blbec. Nic jiného. Polsko nebylo protihitlerovsky naladěné, ale naopak.
      • Jo západ se Hitlera taky bál a vykašlal se na nás.
    • Až na to, že CCCP se nejdřív s Hitlerovci spojil a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop). a nebýt vydatné materiální pomoci USA Stalinovi, tak by se dnes Krasnaja ploščaď nazývala Hitlerplatz a myší olej by tam nebyl.
    • Stoprocentní pravda,.
      • Já se stydím za ně, bohužel.
  • Jak vidím, ignorance novinářů i jejich vděčného publika nadále vzkvétá. Novinář hodný toho jména by měl být schopen odlišit akci Evropského židovského kongresu, nad níž prezident republiky na jeho žádost převzal záštitu, od jeho vlastní iniciativy. Občan této republiky, hodný toho jména, by z důvodu sebeúcty neměl hýkat nadšením nad diplomatickými políčky, které jeho státní představitel a potažmo stát samotný dostává. Tím spíše od lidí, kteří úctyhodností zrovna nevynikají. A navíc v situaci, kdy je přinejmenším sporné, zda účast "pomazaných" hlav na pietním aktu v samotné Osvětimi není spíše hanbou v situaci, kdy hostitelé nepozvali zástupce země, jejíž vojáci před sedmdesáti lety německý vyhlazovací tábor na polském území osvobodili. A nick Hans by rozhodně učinil lépe, kdyby se svou ignorancí ohledně historie tolik nechlubil.
  • A ono vůbec nějaké osvobození Osvětimi bylo?? Jaceňuk přece správně sdělil, že šlo o napadení Ukrajiny a Německa sovětskými vojsky. A do Německa mohli Rusáci jít jedině přes Polsko a náhodou šli přes Osvětim, kde se vězni osvobodili sami a Rusáci si z toho udělali jenom svou zásluhu. Konečně heslo na bráně "Arbeit macht frei" bylo velmi správné a nikdo proti němu nemůže nic mít. Tak jaképak oslavy. Přece nebudeme oslavovat vítězství Rusáků nad napadenými státy jako Ukrajinou, Polskem a Německem.
    Je jenom otázka, zda zase USA taky nenapadly s druhé strany Německo a taky u nás plzeňský kraj, Žééé??
    • neosvobodil. Poláci se tam měli jako prasata v žitě, přecpávali se jídlem ve vyhřátých kavárnách přiťukávali si na zdraví v Osvětimském lázeňském a léčebném sanatoriu a pak tam vpadli zlí Rusáci vyhnali mírumilovné Němce a okupovali nešťastné Poláky. Jen nechápu proč těm zlým Rusákům pomáhali hodní demokratičtí Američani a Angličané?
  • Ten titulek je zase grandiózní. *1* *1* *1*
    Zeman tuto akci neorganizuje pokud vím. No, asi udělal chybu že se v tom vůbec angažoval, jako paralelní akce k oslavám v Polsku je to stejně nesmysl. Nevím kterou chytrou hlavu to vůbec napadlo. Byla to židovská obec, která se hned vyjádřila, že tam nechce Putina? No, hlavně že v Polsku nebude chybět Porošenko. Ukrajina to je přímo symbol odporu proti fašizmu, že? *2*
  • Fašisté všeho druhu neradi vzpomínají jak jim vyprášila kožich Rudá armáda, chtěli by vyprášit znovu.?
    • Pomatený komunistický zloději nicku, horší bude až někdo vypráší kožich tobě. *1* *1* *1*
  • on každý soudný a slušný člověk si udělá obrázek sám co zde postkomunističtí zmrdi provedli a stále provádějí. Když ne oni tak jejich spratci! *16*
  • Fašisté všeho druhu neradi vzpomínají jak jim vyprášila kožich Rudá armáda, chtěli by vyprášit znovu,,
    • Zato Nacisté rádi vzpomínají na pakt s Ruskem který umožnil oběma diktaturám
      rozdělit si kořist v podobě sousedních států.

      V Kremlu se tehdy připíjelo na Hitlera - skvělého Německého státníka!
      Tehdy vám ten nacismus nesmrděl soudruzi. *2* *2*
      • No socialismus je vždycky socialismus. Ať rudý nebo hnědý. *2* *2* *2*
        • Demokracie je také stejná. U nás, nebo v Islámském státu... (Není to o nic blbější, než vaše hláčka)
    • Zdá se že by ten výprask chtěli, do těch bunkrů které staví v americe by se jich vešlo jen pár, ostatní by se vypařili.
  • Koukam zase komentuje jeden a ten smaej ubozak :-D

    Tak zeman at je jakejkoliv nekoho pozval na petn akci. Pokud i do neceho takoveho chcete cpat politiku - neni to o poltice ale o debilte lidi.

    Doufam ze putn neprijede byla by to skoda jeho casu, clovek jeho kvalit je potreba jinde - bohuzel tady by jen hazel perly svinim
    • Spíš bych řekla škoda vajec *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit