Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je blbá!
  • Moc by mě zajímalo, co ti Amerikáni na tu Andělu mají, že se z takovou urputností snaží zničit Německo. Nebo že by ještě byla vycvičená Honeckerem a konečně to těm kapitalistům spočítá? Fakt nevím, co má za tohle slíbeno. Jen doufám, že Němci se postaví na odpor, dokud bude ještě čas.
  • Oslavila jsem 70 narozeniny. Je to srandovní. Jsem stará ale vlastně mládnu.

    Znovu jsem místo kalhotek nafasovala plenky a sestřičky mě přebalují.
    Ztratila jsem zuby takže jsem zase začala šišlat jako malá holka. A rozumově
    jsem také na úrovni batolete.
  • Doufam, ze vsichni prijdeme vyjadrit svuj postoj k sebedestruktivni imigracni politice 28. 10. na Hradcanske namesti ve 14 hodin.
    A pokud nechceme muslimske uprchliky, muzeme podporovat IVCRN - Blok proti islamu.
    • Blok proti islámu je náckovská parta, která se liší od islamistů jen tím, že má jiné preference, jejich přístup,. metody i cíle jsou stejné - ovládnout a manipulovat.
      • Ovládnout a manipulovat? A chce snad jakákoliv jiná politická strana něco jiného? :o)))))
  • Křiváci z České advokátní komory směle kráčejí za ministrem spravedlnosti.Neuvěříte.Na svých stránkách komora v y z ý v á advokáty aby se dostavovali do táborů pro utečence a tam s nimi komunikovali případné žaloby na stát! Je doba že běžný člověk na advokáta nemá.Takže ti se kopou nohama po stolem.A najednou přichází státem placená práce.V případě výhry vetřelce ze záchytného zařízení platí náhrady advokátovi stát.Těžko lze uvěřit, ale opravdu někteří advokáti, třetí a horší kategorie už brousí v uprchlických táborech a hledají si takovou práci s "humanitárním podtextem". S odstupem času budou mít jistě v kancelářích narváno zdejšíma lidma.Kteří ocení jejich podlé jednání!
  • Každá znásilněná žena nebo dítě v masivně rostoucím počtu znásilněných v Německu (hlavně ve vlacích, nádražích, záchodcích a v okolí táborů uprchlíků) jde na triko Merklové a to mi nikdo nevymluví. Skoro 75% uprchlíku jsou nadržení zvířata ve věku 20-25 let, rozhodně bych teď nechtěl být na místě žen nebo dětí v zaplavujícím se Německu touto troufám si i říct nemocí.
  • Není možné, aby byla až takhle pitomá. Je podplacená.
    • šejkové zafinancují stavbu 200 mešit v německu... kolik dostává frau Merkel od šekjků to nikdo neví

      http://aeronet.cz/news/tomu-neuverite-saudska-arabie-nabidla-nemecku-pomoc-s-vystavbou-200-mesit-aby-se-uprchlici-meli-kde-modlit-100-tisic-klimatizovanych-stanu-maji-sejkove-pro-poutniky-do-mekky-ne-ale-pro-uprchliky/
  • získala nového spojence.Nechce se věřit že studovaný člověk může přednést takovou snůšku nesmyslů.Dnes náš ministr spravedlnost nějakého bezvýznamného jména přednesl, že očekává vlny žalob od přítomných uprchlíků! Ne odmítám uvěřit, že nějaká guma ve funkci přednese veřejně takový návod proti nám všem.Odmítám uvěřit že se najde takový kolaborant, který ukáže těm ekonomickým parazitům zaplavujícím Evropu, jak na nás. Oni někteří ani nemají ponětí o takto fungujícím systému ve státě.V Africe nic takového není.Ne - on se najednou vylíhne típek, který se sám od sebe veřejně a systemově , nikým nepožádán postaví na jejich stranu!
  • Tím, že začnete nazývat nelegální imigranty uprchlíky nezměníte jejich nelegální činnost na legální podobně jako kdybyste opilému řidiči za volantem začali říkat veselý řidič.
    Nevím, co vás média k tomu nutí. Máte to dané příkazem "shora"?
  • Když jsem byla vzrušená ze sovětské telenovely čtyři v tanku a pes cvrnkla jsem
    si do kalhotek.Pak jsem prala a z televize nic neměla.

    Nyní už jako stará bába v domově důchodců jsem dostala plenky a problém je vyřešený.
    Ráda bych všem doporučila plenkové kalhotky Pampers. V nich jsem i po
    ucvrnknutí stále suchá.

    Bohužel jsou jen bílé. *11* Nemáte červené se žlutým srpem a kladivem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit