Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Brrrr, ...patří do kategorie lidí, ze kterých se mi dělá nevolno, jen se na ně kouknu... :-)
    • kdo neskáče není čech---ted skáčete ,jak vám druzí pískají. *12*
  • Z poctivé práce nikdy nezbohatneš. Peníze které za socialismu byly pro všechny ve státní kase jsou dnes v kapsách těchto "úspěšných " podnikatelů.Proto již není zdarma zdravotnictví, léky, školství a vrcholem je i to, že ti kdož si mastí kapsy krize nekrize přidali důchodcům.45-Kč ale některým třeba i 17.-Kč a to jsme to dopracovali tak daleko, že se tito nenažranci nestydí vystupovat ve sdělovacích prostředcích a říkat jak jsou dobří, výjmeční a bez nich by to nešlo.Takový lemplům nevadí zdražování ničeho, oni si jen přidávají tisíce. Hanba je slabé slovo.
  • Kulisák Havel taky prolomil Benešovy dekrety a získal obrovský majetek v nemovitostech, o tom se jaksi nemluví.
    • Přidej "noblesního" Kárla. Ten si přišel pro majetky pomocí rakouských zákonů, jinak by je neměl. A další také. Noblesní šlechta, knížata a hrabata šla si nahrabat, to co jim po válce za kolaboraci právem zabavily úřady.
      • Schwarzenbergové nekolaborovali.
        • Milý "JUDře" Vlku.Přečtěte sobě knihu amerického spisovatele Paula Polanského The Storm ,vyšlou v češtině jako" Bouře" a dozvíte se:
          že Romy z Letů sjednával na práci ve Schwarzenberských lesích za provizi od tehdejší německé vojenské z právy jistý podnikatel Havel, a o zisk z jejich práce se fifty, fifty dělili Schwarzenberci s tehdejší německou zprávou.Jo a mimochodem tu knihu si budete muset sehnat jako samizdat, protože, když se náš bývalý prezident shodou okolností také Havel dozvěděl o jejím obsahu, nechal celý sklad s jejím vydáním zaplavit vodou.Vím, že se zde rád zviditelňujete, ale když už to děláte, NELŽETE!
          • Tedy nyní to chlapec JUDr Vlk dostal tzv. sežrat.Ale on si to v podstatě zasloužil.On ani nebude JUDr, ale nějaké pako z Horní Dolní!
      • Nojo ale Kcharl je starý dědek a nemá intelekt, taky si našel děuku!!! *15*
        • A s ní jako dělá co? To jí ho tam vždycky nasype...?
  • Jen mi je divné, proč se policie a příslušné orgány, nezačaly o jejich "divné" nabití majetku, zajímat mnohem dřív...fakt je ten, že naše zákony lichvu a podvody umožňovaly a vlastně ještě umožňují.
    • Nebyla politická vůle, ODS a celá pravice si to pojistila a oposmluvně se na tom podílela i ČSSD - ve valné většině. Když náhodou některý policista chtěl dělat svoji práci, tak ho donutili odejít nebo byl odejit, zůstali je ti loajální, nebo uplacení, kteří na tom participovali, nebo je zastrašovali - viz. smrt náměstka policejního prezidenta Janíčka - 29 bodnořezných ran i zezadu a pak se ještě oběsil, protože chtěl tyto kauzy řešit a byl neúplatný , tak policisté sdělili resumé - spáchal sebevraždu ve sklepě paneláku. Nádhera , ne? O tom natočil Klíma reportáž na vlastní oči. V takovémto mafiánském státě žijeme. Palermo pod Řípem. A ovčánkové sedí doma, v hospodách a u PC místo , aby se zvedli a konečně si vymohli řešení této otřesné situace.
      • Ano, celá pravice si to pojistila... tedy pravice, která vzešla z levicových soudruhů. :-D Ona tady ta pravice totiž nespadla z čistého nebe!
    • Doporučuji Vám přečíst si knihu od Jaroslava Kmenta, KMOTR MRÁZEK.Tam najdete odpověďi
      na Vaši otázku proč......
  • Stačí se podívat na zločinecký ksicht Bakaly a zvedne se žaludek. Ještě tam chybí zločinec Klausů
  • V roce 1993 jsme si nosili z práce 6.000 a v roce 1988 už to byl dvojnásobek? No toto. Alespoň si novinářský vemeno po sobě přečti co jsi sesmolil. Stát se to jistě může, ale takovýchto blábolů tu najdeme...
    • Pronikavá inteligence těchto pracovníků - pisálků a cenzorů.
  • Miliardy nebo jen miliony nemá nikdo poctivě. A u nás došlo k nahromadění majetku do rukou této mafie obzvlášť rychle.
  • Odporný člověk na tom fotu. Tedy jestli to je vůbec člověk.
  • tomascech
    S čistýma rukama se stát miliardářem nemůžeš, vždycky to smrdí..A nikoliv poctivou prací.
    • Jeden ruský vor v zakoně, co nyní žije ve Francii na interetu to říká zcela jasně a přesně - nevěřte nikomu, kdo vám říká, že si vydělal stovky milionů nebo miliardy poctivě. Poctivě to nemá nikdo, prstě nikdo. Svatá pravda. Moc dobře ví, o čem mluví a u nás tomu není také jinak. Nenechme se ohlupovat. Bohužel policie nekonala a ani dnes nekoná a justice ta je už vůbec k ničemu, ta jim to ještě pojistí, protože z toho jistě má, tak se to dnes dělá. Takto se to dnes dělá - ne abys ukradl pouze flašku alkoholu, nebo něco malého, případně pouze stovky tisíc. Je třeba ukrást miliardy, policii a justici řádně uplatit a máš do konce života vystaráno. Tomu se říká demokracie, svoboda, lidská práva. Prostě tržní ekonomika s neviditelnou rukou trhu evidentně zadlužující a okrádající stát i občany. Ovčánkové to za ně prostě zaplatí. Dluhy se splácet přece musí, jinak to nejde. To je prostě na non stop zvracení u nás v ČR i celosvětově, protože je to všude, akorát je různá koncentrace. U nás je mimořádně vysoká, jako u kyseliny sírové - 98%.
  • Vázení
    Proslýchá se že po úspěšné mši ,kterou pro naši šlechtu celebroval sám velký Duka, bude podobná mše celebrována i na počest našich největších ekonomických celebrit.Pozvání prý už dostali:Janoušek, Klaus, Ježek, Rittig, Kočárník, Dyba, Dlouhý, Bakala, Kellner, Dalík, a jako zvlášť uznávaní hosté přijedou ze zahraničí Kožený a Krejčíř.Oba navíc mají naději, že se stanou adepty na blahořečení .Součástí mše bude i sbírka na umoření astronomického státního dluhu, který se podařilo těmto osobnostem vytvořit.Do zvláště k tomu vyrobeného váčku ,zavěšeném na posvátné berli bude vybírat jeden z nejzaslouženějších aktivistů sametového podvodu , biskup Václav Malý.Všichni dárci budou za odměnu pokropni svěcenou vodou.Na hradním nádvoří se pak bude konat velké děkovné shromáždění prostého lidu, který bude všem těmto osobnostem provolávat slávu a děkovat za blahobyt, kterého jsme dosáhli!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit