Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybička se vloudila, o normálních lidech psát netřeba. Ale občas by ty uměle nafukované křivdy, dějící se protěžovaným homosexuálům, mohly být doplňovány i o zprávy týkající se počínání maniaků těžkého kalibru, ohrožujících chod státu a zbytečky zdání o demokracii. Hlídacími psy dlouho utajovaný incident s cisternou postavenou do cesty letadlu s maníkem, na kterého byl vydán mezinárodní zatykač, na příkaz a plnou "zodpovědnost" Mirka Kalouskovýho, zatím stále do "zprávy.tiskali.cz" ještě nepronikl. Šláfenberk když se dozvěděl o vydání zločince, se dle novin, prý málem zhroutil. Co k tomu dodat? Slovy synka Torubarova po zeměpisném upřesnění:
    Politická situace v ČESKU se dá přirovnat k nějaké málo rozvinuté africké zemi, kde systému vládnou skupiny mafiánských grázlů. Korupce dostihla nejvyšší možné úrovně. Policii a prokuraturu absolutně nelze kontrolovat, mají obrovský vliv a fungují pouze k uspokojování osobních zájmů, aby vydělali na falzifikaci trestních případů.
  • A něco ze života o normálních lidech a ne teplouších by nebylo?Proč mají ti pražáčtí Pepíci pořád v oblibě hrát jen o buznách a děvkách?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit