Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Levicoví poslanci se zamysleli také? Proboha čím???
  • Je to jedno který je to poslanec. Stačí si vzpomenout na Špidlovu vládu, Grossovu a nebo Klausovu i ty ostatní. Nikdy nic dobrého pro občany neudělali. Jen ze sebe udělali nelegální multimilionáře a kradou dál. Proto, že dobře vědí že imunita je dokonale ochrání.
  • Jen ať to nesvádí na novináře ! Nebejt jich, tak jsme o jejich podvodech a hamounství nikdy nevěděli ! ! A co se ještě odhalí !
    • Nevěřte,že novináři něco odhalí!Ti to mají od podplacených policajtů.
  • na každou svini přijde jednou řezník., ty naše jsou už řádně vypasený........nejvyšší čas aby už byla zabijačka *1*
  • snad jenom proc bych mel mit rad nekoho kdo me jako pracujciho cloveka okrada uz 20let sorry ale kdyz me nekdo bude 20 let okradat tak ho urcite nebudu milovat
  • Opak je pravdou.Český národ musí své poslance a senátory značně milovat, ač si to vůbec nezaslouží.Občané tohoto státu umožňují těmto partajníkům a politickým prostitutům nadstandardní příjmy, zcela nemorální chování, rozkrádání státního majetku, nezodpovědné a zcela nekompetentní jednání. Tito "volení" zástupci věcí společných tedy národních dělají zcela protinárodní politiku (likvidace policie, armády, zdravotnictví, sociálního systému, církevní tunel restituce) a přesto mohou stále zůstávat ve funkcích.
  • Poslanec Týc z ČSSD se mýlí. Průzkum ukázal pravou tvář a oblíbenost poslanců. Jsou to divadelníci, lháří a hodně jich je zlodějů, a většinou všichni zneužívají svého postavení ke svému obohacení. Chovají se naprosto odlišně od morálních a etických kodexů a to nezávislé, z jakého politického spektra jsou. Je paradoxní, že chování komunistických poslanců je odlišné od všech ostatních. Ale co se týká obsahu jejich projevů, tak to jsou 50tá léta. Žádná změna, proto patří do stejného pytle s ostatními poslanci. Nevím, koho v Parlamentu vlastně zastupují, protože co dělají, k tomu mandát nedostali.
  • Tzv.poslance,senatory a podobnou kriminalni spodinu nema nikdo slusny rad,nebot se jedna o 'byvale' cleny KSC,LM a jinych podobnych uskupeni z onoho polofasistickeho rezimu.
    • Jen hlupáci hlásají podobné blbosti, těch partajníků kteří teď kradou , tam moc není ..většinou jsou to bývalí veksláci a st báci ..., atd.Po revoluci se do politiky nacpali další , lidé bez morálky kteří jen kradou a kradou...no ale když vám to nevadí a pořád je volíte tak je to v pořádku !

      *7*
    • ty si blbec!!!!!!!!!!!
      • A ty komunista - nic horšího není!
  • ve svém okolí reakce a pocity dle své morální úrovně. Musí nabídnout lidem nějakou Vyšší vizi. Masaryk nabídl lidem vizi společného nadnárodního státu a morální politiky, poctivosti a čestnosti. Lidé ho proto milovali navzdory těžkostem jež první republiku provázely. Jakou morální vizi ale může nabídnout morální troska zmítaná svou sebestředností ješitností, touhou po moci nad druhými lidmi a různými skrytými i zjevnými pokusy o obyčejné krádeže a podvody (kterým se v moderním slovníku říká odklonění a tunelování, které však přesto stále krádežemi zůstavají). Tady nepomůžou ani populistická a líbivá gesta, lidé podvědomě morální úroveň těchto trosek cítí a reagují na ně odporem a znechucením. V čele státu by měla být ikona, morální a čestný člověk a ne obyčejný kariérista a prospěchář. On ten stát nakonec podle morální úrovně svého "vůdce" a reprezentanta i vypadá. Za Masaryka se země rozvíjela. Dnes je trend přesně opačný. Stát jde k bankrotu. Inu jaký pán taký krám. Ale chápu, že politici tuhle analýzu neradi slyší. To raději budou argumentovat nevhodnou medializací a bůhví čím ještě. Proč například lidé měli rádi Kennedyho a proč nesnášeli Bushe? Kennedy jednal s lidmi na rovinu, chtěl odtajnit informace o Mimozemšťanech, Federální rezervě atd. Co dokázal Bush? Jen zavlekl zemi do dalších válečných dobrodružství a většího státního dluhu. Dokud budou politici strkat hlavu do písku a hledat "řešení a příčiny" jinde než ve skutečnosti jsou, odpor a hnus k nim se bude stále zvyšovat.
    • Jacií jsou lidé v tomto státě takové jsou vlády , většina lidí touží po mamonu, po materíálních statcích , morálka čest ..to už dnes nikomu nic neříká...
  • Ano nemáme vás rádi. Za to si můžete sami. Nerozumíte své práci, hlasujete o pitominách, vážné problémy se neřeší. Inteligence některých poslanců ke taková, že by se jinde než v PS neuživili. A český volič je takový vůl, že vás volí. Co udělal pan švarcenberg pro naší zemi? Nic. Všechna jednání prospí. Když se hlasuje, tak mu někdo řekne co má stalčit nebo co má odpovědět. Kníže pán patří do jednoho z nejbohatších evropských rodů. A není mu hanba vzít si od čs. státu důchod ve výši skoro 50 tisíc. Kchárl, uř jsi slyšel někdy slovo morálka? Asi ne. Do škol jsi nechodil, nic nevystudoval. tak asi neslyšel. Všude okolo sebe plácáš pitominy. Jak si tě mám ó božský vážit?
    • Nejedná se o všechny poslance,někteří maji dost vysokou popularitu,ale takoví Kalouskové,Nečasové a ta jejich vládní parta zlodějů,kteři okrádají republiku,národ, a sobě zvedaji platy,svému kabinetu dávají nemalé odměny,tak takoví v oblibě samozřejmě být nemohou.Když se podiváme,kdo ve vládě sedí a jaké mají majetky,některým nejde rozumnět ani slovo a navíc se chodi na zasedání vyspat,tak se nedivte pánové.Mě mrzi,že jsem svého poslance vůbev volil,otočil o hodně a nedrží se volebních slibů.Ven s ním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit