Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poroščenko ty už nemáš o čem vyjednávat, ty máš statut vraha vlastního národa.
    • Poroščenko tebe nečeká osud azylana u přátel z Česka (ODS, TOPO9, VV) ale osud rumunského Čaučeska, neboť jsi stejný de me nt ní de-il.
    • Na mírových jednáních je podle Porošenka nutné mít silné postavení, které může zajistit jen "jednota národa, silná země, silná armáda".
      "Jsme s to zajistit svrchovanost, nezávislost, územní celistvost. Bojujeme o nezávislost Ukrajiny. Určitě zvítězíme," zdůraznil šéf státu.
      • Po tom,jak tam vládnoucí banda Ukrajinu rozmlátila lze jen pokračovat v občanské válce a tam dnes vládnoucí lumpy odporážet.Ukrajina se pak,v delším časovém horizontu, bude postupně vžebrávat pod ochraná křídla surovinově bohatého Ruska,jako jednotlivé gubernie.Nebude pak už žádná Ukrajina.
  • Dostávají na frak a dochází jim žrádlo a munice zlodějům ukrajinským.
  • Pracující lid Doněcku který měsíce odolává Kyjevské genocidě si zase žádá oprátku
    pro vraha Porošenka. Jeho podniky jsou už znárodněné - to stejné by se mělo
    udělat zdejším podnikatelům a bankéřům. Nejedná se o zlodějnu. Pouze by se náš
    rozkradený majetek vrátil do našich rukou.

    Porošenko předvádí jen ubohá gesta: jednání u kulatého stolu bez zastoupení druhé
    strany. Jednání? ne monolog. Chce mír a zatím blokuje humanitární pomoc provlastní válkou strádající občany. On prý pošle vlastní pomoc - kdy? no až jeho odpůrci pomřou hladem.
    Porošenko patří před soud za válečné zločiny!
    • Vše co se v Česku prolhalo k moci a naši zemi zbídačilo je třeba,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Na Ukrajině dělat to samé.
    • Už se zase třeseš na cizí, co, ty bolševickej zloději. Já ti dám lid! *16* *16* *16*
      • Tebe je třeba narazit na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělá počádek tak to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.
  • a proč s Putinem ten tam přece neválčí??
  • Ten je zralý pověsit za koule do průvanu.
  • S Porošenkem,jako agentem CIA by Putin neměl vůbec mluvit a to ne ještě jednat.
    Doporučuji všem si vzpomenout na Kijevskou oranžovou revoluci a vystupování
    Porošenka z tribuny spolu s pí Timošenkovou. Celý národ je na Vás hrdý, celý svět
    k Vám s úctou a s obdiven shlíží. To je počátek Majdanu r.2013. Nevíte, kdo to asi
    z inscenoval a na čí popud? Porošenko je jeden velký hnůj a proradní bastard !
    • Putin a jeho tým okolo.., jsou uvažující a dost rozumní pragmatici co opravdu hájí zájmy své země a svých občanů, bez snahy si dělat kdekoliv víc problémů, než je nezbytně nutné a ve snaze raději obchodovat a vydělávat peníze, než válčit, protože toho si ve 2sv. užili opravdu až až..a klidně si s ním dá řeč, proč ne ?.. ale trochu "jinou" a podle úplně jiných "not".., než si představuje hlavně USA spolu se svojí protektorátní a ustrašenou Evropou plnou impotentních a předražených politiků neschopných řešit i vlastní problémy s ještě větším podříznutím větve ve zlikvidování si vztahů na i pro Evropu velmi obrovských a důležitých, východních i asijských trzích, na které když opustí se budou vracet jen velmi dlouze, těžko a určitě už ne za takových podmínek, jako měli nyní. USA jde jen o to, aby ve vystrašenosti Evropy, před "viníkem všeho"..,Ruskem, sem naflákali co nejvíc zbr. zakázek a oslabila ve všem konkurenčně Evropu na hodně dlouhou dobu ve svůj vlastní prospěch, protože má sama velké problémy doma a u svých občanů až až ...
    • Normální lidé, kteří jsou proti násilí, shlíží na Ukrajinu ne s obdivem a s úctou, ale s opovržením a zhnusením. Jenže Ukrajinci jsou tak omezení, že si myslí, jak je svět obdivuje. Není to civilizovaná země, to předvedla na Majdanu a na východě. Ukázala nám jen vraždy policistů, odpůrců, civilního obyvatelstva a nevinných dětí. Patří před soud za vraždy. Co jim ty děti udělaly? Názor jejich politiků: východ vyvraždit, vyhnat, a to se jedná o jejich občany.
  • Když se ponechá komentář o "jiných věcech".. a vynechá se ta hloupě propagandistická omáčka "Ukrajiny a jejich rádců" okolo., tak zbyde vcelku zdravá podstata a jádro pudla v tom, že Porošenko si začíná uvědomovat, že to k ničemu stejně nevede.. a pokud nezačne být rozumný, tak brzy bude "vyjednávat" a mít co do činění s úplně jinými generály.. a silnějšími, než všechny armády i NATO a "pravý blok" dohromady..!!!.. Jsou to maršálové Zima, Hlad, Bída... a ti už porazili a "umravnili" kromě Napoleona a Hitlera.. i jiné "pány" s tím, že půjde hlavně o velmi pragmatickou řeč s Putinem o plynu a jiných důležitých věcech, kde jde na Ukrajině doslova o holé přežití všeho a to na obou stranách !!! .. na což Rusové třeba nakonec rovněž pragmaticky i přistoupí, když se do toho "někdo" zas nebude rozesírat..Je to nakonec i v jejich zájmu mít už před zimou taky víc klidu a navíc dobře ví, že další velmi zajímavá beseda u ohníčku.. bude zas na jaře, až i jiným "pánům" v Evropě ve vychládlých hlavách zas konečně docvakne, že dobývat východ silou, je totální kravina co se ještě nikomu zatím bez strašlivých ztrát na životech i "jiných" ztrát..nepovedla či jen na velmi krátko a budou to ještě hodně zajímavá témata.. z kterých bude hodně EUpolitikům nejen moc "smutno"..EUpolitici jsou velmi špatní a jak je vidět přímo impotentní hráči šachů, kteří nedokáží myslet "šachově" ...Jen ať si ti dva popovídají, však oni už budou mít o čem....Porošenko si zřejmě uvědomuje realitu i cenu svého krku na špalku od svých "vlastních" lidí s vědomím, že ani USA, ani EU, když na lámání chleba přijde.., mu kromě "blbých keců a rad "..své hlavy na majdanský špalek dávat sami nebudou, když se "ukrajinský scénář " tak totálně a diletantsky podělal v původním záměru si jít lehce, rychle a za pusinku kapitálově "zaprivatizovat" a nahrabat si i dál směrem na Rusko...Na východě si musí udělat hlavně pořádek sám "východ", protože USA to jak se ukazuje nedokázala historicky zatím nikdy a nikde na světě !!!.. a Evropa ta to zas s "východem" zatím vždy prohrála...USA je cizák, který nemá co dělat a co řešit v zemích a vztazích směr Evropa-Asie..!!!
  • měl by být Putin na té schůzce opatrný, ať mu nenasypou něco do jídla nebo do pití
    • Na Rusa platí jedině pořádný klacek. Vyprášit kožich a zahnat zpátky do stepi. Zlý skřet Puňťa je Rus.
      • Kdo šel na Rusa s klackem, vždy dostal na hubu.
      • zalez ty č u r á k u
      • Punťa je Rus. Walzman - Porošenko a i Jaceňuk jsou židi. U nás byl jediný president nežid Dr.Emil Hácha a proto to takhle vypadá. Všichni herci a politici 80%. Čechy,Čechům.
        • to pise pivo s rumem ?
      • a co s tim má společné??v UA bojuji pro ruští separatisté...né ruští
  • S vrahy a zrádci Ruská Medvědice nevyjednává, z takových si dělá předkožku, pardon chtěl jsem říci předložku. *1* *2* *3* *14*
  • Americký pokus rozjebat Evropu pro své zájmy začíná pomalu krachovat, musíme však počkat, jak dopadne letecké cvičení NATO v ČR. Za dveřmi jsou komunální volby v ČR a houvada, která po komunistech našla zkratku k cestě do pekel by se ráda udržela u koryt, já říkám seberte jim ty koryta vážení voliči, oni si vás za váš hlas neváží. Už delší dobu přelézají do jiných stran a hnutí a snaží se Vás oklamat.
    • Přesně tak, volte Svobodné s Machem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit