Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakmile se nenažraným bankám sáhne na jejich zisky, hned hrozí ekonomickou krizí, nestabilitou atd....a hned zvyšují poplatky. To je fakt neuvěřitelné, co si tyto instituce dovolují. Více je zdanit je jedině správné, ale chtělo by to taky zařídit, aby si to nekompenzovaly na klientech zvýšením poplatků....aby to fakt musely zaplatit ze svého.
    • A kdo lidi nutí k zadlužení se? Kdo musí mít doma lepší auto, než soused? Kdo musí na zahraniční dovolenou za každou cenu, i když si na to musí půjčit? Atd., atd.....a už úplně mimo je to zadlužování ,"abych mohl podnikat"....to je ta podpora těm lichvářům, na kterou čekají a ty reklamy v TV o půjčkách a všelijakých bankách jsou tak ubohé...sotva se človíček narodí, už si "musí spořit na důchod"....no to je mi pěkná filozofie a státní politika!!! Něco je hódně špatně. *16* *16* *16*
  • Bankám neuškodí, když je Poláci trochu podojí...z Velkého Byznysu krev neteče.
  • http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/ljasko-co-s-tim-ma-putin-kdyz-ukrajinska-vlada-krade-a-podvadi-lidi/

    *5*
  • Držím polské vládě palce......palec nahoru,premiérka má větší koule jak náš Sralbotka *15*
  • A opět přízpěvek na objednávku ,
    Polsko je zlé.. bubu ,..krachuje..bubu ...nesvoboda.. bububu,
    to jenom pro to že si Poláci nenechají diktovat od Bruselu
    ,chtějí zdanit nadnárodní vyžírky,přeji Polálům hodně štěstí ať to vydrží
  • Mocná sílá konspiračních teoretiků zde v diskuzi.
    Pravda je ale prostá: když se populisté pokusí své
    sliby splnit, blbě to dopadne.. Viz Řecko.
    • Zjisti si kdo vymyslel termín konspirační,jinak se to dá říci též jako neoficiální-nepropagandistické,Potom rozdávej moudra.Víš čím bylo Řecku vyhrožováno.
    • co si poláci vymodlili to mají.
      jinak to stejnak bude znamenat jenom ještě větší rozprk poláků mimo polsko
  • Ekonomické problémy budou hrozit kdykoliv se oligarchům z NWO zachce. Dosavadní bankovní lupičský systém tomu dal zelenou. Tzv. krize -celosvětové, vždy vzniknou jako neudržitelná chyba bankovné-lichvářského systému. Falešný dolar a zadluženost USA nikomu problém nedělá. Americké dluhy v dolarech, které má v rukou Čína, jsou k ničemu, nikdo je nevyplatí...a privátní banka-FED si dělá, co chce. Díky změně Americké ústavy a prodejným, nastrčeným prezidentům-truhlíkům typu Nixon, Obama...takto to je, a ne jinak!!! *12* *16* *12*
  • Pokud má národ Čechů pro budoucnost přežít tak se musí proti zde šestadvacet roků vládnoucím lumpům zvednout a vybít je na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.Navíc znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Také místo dalšího dlužení na debužírování důchodců začít většině důchodců vyplácet zasloužené a spravedlivé důchody převážně na holý zadek bejkovcem.Tak důchodcům roupy chválit opilce Havla a další lumpy přejdou.To co důchodci za svůj život do důchodových fondů vložili je za šestadvacet roků vlády lumpů rozkradené a na debužírování důchodců si stát dávno dluží.To nejde dělat věčně.Proto bude nutno většině důchodců třeba naordinovat takovou dietu jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Ve zdravotnictví je třeba aby měli uvedení důchodci nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých ůspor.Tak zbydou finance na splácení starými lumpy nasekaných dluhů.
    • avyboje vy víte všechno nejlíp. Vaše názory by měly otisknout všechny vědecké časopisy
      a všechny tiskové kanceláře. Vy musíte mít IQ nejméně 30 ( nejvíce 31 ).
      Všichni psychiatři se už těší na vaše další příspěvky.
    • Jeden ze způsobů smrti starého komouše je to,
      že ho vztek sežere zevnitř...:-)
      • no co tak seš vyhlodanej a vzteklej ...... brzo proběhne kontumace
      • no tak to už ti moc času nezbývá...
      • Mauglí je krásná literární postava ty ne....:-)debunker maugli se k tobě hodí víc:-)
  • Je patrno,že se Merkelové daří to co nejvíc potřebuje a tím je dotlačit Polsko do státního bankrotu a pak zabrat Němci tu ˇčást Polska která do konce války patřila k Říši.Podobně za dluhy Česka zabrat Sudety a má to hned Merkelová vychytané aby byla nejslavnější političkou Německa,která se po válce dostala k moci.Pokud se národ ˇČechů včas nezvedne proti zde šestadvacet roků vládnoucím lumpům,tak Češi za většinového souhlasu vedení EU a za asistence vojsk NATO budou navagonováni do dobytčích vagonů a odsunuti do stávajícího Izraele,aby po odtržení Sudet mohli Židé budovat na zbytku území Česka nový stát Izrael v lepším a bezpečnějším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.Češi budou končit ve stávajícím Izraeli podřezáni od Arabů.Se zde šestadvacet roků vládnoucími lumpy se nic lepšího čekat nedá.
    • Němci jsou nejlepší zemědělci v Evropě. Dokáží s jedinou krávou pohnojit celou Evropu. *14*
  • Banky jsou oficiální lichva několika vylulánků, viz FED*. Bankovní systém, tak jak jej známe, je zcela špatný systém a musí se nahradit novým. JInak zde v horizontu několika let bude vládnou oligarchistická banda bankéřů a jejich NWO.

    *FED (1913), tehdy započala platit "daň z příjmu".
    Porušení Americké Üstavy v roce 1973 -prezident Nixon a umožnění toho, co se děje doteď, kdy FED-privátní banka!!! okrádá všechny ostatní. Bankovky již nejsou kryty zlatem (stříbrem) a nemají žádnou cenu. Padělání, které bylo dříve trestné, se nekoná, nejde o bankovky...přeberte si to jak chcete...
    • A sen všech lichvobankéřů je zrušení peněz,všehcny očipovat a mají to pod kontrolou.:((
      • A tyhle nápady jsou už na světě a je pouze otázkou času, kdy se začnou realizovat. A to myslí naše EU smrtelně vážně. *16* A proto, pryč z takové EU!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit