Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta jeho amnestie byla významem vlastizrada.
  • Jsem zvědav zda pan Zbořil přiznal zdanění příjmu za ten svůj příspěvek placený Kchárl a spol.
  • První dáma?Spíš první vožralka na hradě *16*
  • Ty seš v ů l jak vrata ! *7* *7*
  • Ale politiloh nemůže být konstantní v názorech Kamilo,to není politolog,ale gynekolog.Jinak máš ovšem pravdu.Myslím však že vzdělaný moc není,to by řekl daleko nco jiného.Je to otázka charakteru a tady se hledá dost těžce.
  • Je to hold zbořil no,na co přijde a co veme do pracek to zboří.
  • To jsi vedle. Ta "diktatura proletariátu" byla dávno ukončena v roce 1961 a od té doby tady byla "Československá socialistická republika", v níž veškerou moc vykonával pracující lid. Což je daleko vyšší demokracie, než třeba v USA, pitomečku !!! Ve fabrikách se lidové ROH podílelo na schvalování a řízení podniku a v občanském životě vykonávala veškerou moc volení lidospráva a samospráva....tak nekecej. Totalita nevzniká tím, že na konci stojí rozhodnutí, kterému jsou ostatní poviini se podřizovat, tak je to přece všude, ale záleží, kdo to rozhodnutí učinil. Za komunistů to byla "kolektívní rozhodnuté" a ne rozhodnutí Kalouska, či Nečase !!!
  • Disidentka Němcová je komunistka ??? To slyším poprvé !!!
  • Blbej Pišta vůbec neví, co je demokracie. Tou je účast lidu na řízení a správě veřejných věcí. Volby žádnou demokracií vůbec nejsou, protože volby jsou jenom podvodem na občanech !!! Ale účast lidu na řízení a správě veřejných věcí je nulová !!! Poslední demokracie, která tu byla, byla za komunistů, tehdá alespoň pracující měli právo mluvit do záležitostí státních podniků, dnes si o tom mohou nechat tak akorát zdát....Mají jediné právo - makat a držet hubu, jinak letí a může se jít i s celou rodinou pást...
  • Není to letiště Václava Havla. Pro miliony občanů je to pořád jen letiště Ruzyně !!! Že to tam nechal slovenský hajzl Fénič napsat, je jenom kvůli jeho zlodějnám !!! Miliony rozumných lidí jeho slinty neuznávají !!! Však, až přijde čas, tak to letiště okamžitě přejmenujeme. A to nemusí trvat dlouho. Nazvat něco po ožralovi, kterého vozila z toho letiště sanitka v bezvědomí, je hanbou a urážkou toho letiště !!!
  • Ne, to je "zez" Plzně !!! Pišta tam předvádí na náměstí u té věže, co přesahuje kopce, jak se souloží s kozou !!! Zatím ještě radnice nerozhodla, jestli ho mají přemístit o pár kilometrů dále, ale nedaleko, jenom do Dobřan !!! Je tam spolehlivý blázinec, obdobný Bohnicím, mají tam teplo a svěrací kazajky, tak tam by mu zima nebyla...
  • Na tvoje přání ti ale kašlou miliony lidí, takže se s tou svojí touhou rozluč !!!
  • To je ale pitomec a ne politolog. Normální člověk dávno chápe, že demokracii, kterou nám politici předvádějí, není žádná demokracie, ale zlodějna, kterou si mohou klidně strčit třeba do svých tlustých prdelí !!! Kéž by tahle demokracie padla, ale ne aby byla nahrazena Babišovou diktaturou !!!
  • Vždyt také máme politiky třetí kategorie,jak můžou zloději prosperovat.
  • Pokud existuje stát, tak nemůže existovat demokracie. Demokracií oblbuje lidi každý režim. Je jedno jest-li je levý nebo pravý. Volby u nás? To je jen honička za koryty. Jakmile se námi volení "korytáři" dostanou na místa v PS, okamžitě na své voliče zapomenou. Aspoň pokud mne neklame paměť, tak žádná strana, která sestavila vládu, tak nesplnila svůj volební program. Myslím si, že by všichni státní úředníci měli mít platy odpovídající průměru v této republice. Pokud by takové platy byly, tak by kandidátky byly prázdné a snad by se tam dostali lidé, kteří to myslí se svými spoluobčany dobře. Nebo bych navrhl, aby čtyřleté poslanecké období bylo pouze jedno, to znamená, že pokud si poslanec odseděl čtyři roky u koryta, tak by již neměl podruhé kandidovat, aby se dostalo i na ostatní občany této republiky. Od kdy u svého koryta v PS mlaská Benda? A co za tu dobu občanům, kteří ho volili splnil ze svých předvolebních slibů?
  • Strašná úroveň příspěvků v diskusi !
    Politolog Zbořil je konstantní ve svých názorech a nikdy nelez do zadku pravdo-láskařům.
    To, že má obavy o to, že se do sněmovny zase dostanou podnikatelské loby na jedno použití
    vidím stejně jako on.
    Jen se podívejte na četnost vizualizace některých stan v mediích bez placené inzerce.
    Pokud například " Člověk v tísni " organizuje zkušební volby nezletilých s výsledkem vítěze TOP 09 a tato organizace podporovala Šwanzenberga tak o čem je tady řeč.
    Zbořil má pravdu a je to oproti mnohým přispěvatelům vzdělaný člověk .
  • Já tvrdím opak, jen levicové strany, nechci pravicová prasata!!
  • Jediné východisko je nevolit nově vzniklé strany.Ne, Hlavu dolů, tak zvanou stranu pana prezidenta a samozřejmě komunisty.Nechci levicový bordel
  • Pan Klaus byl vynikajícím prezidentem, jen ta amnestie se mu trošku nepovedla!
  • V Německu a Rakousku není demokracie, je taková jako u nás, žádná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit