Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amerika si hraje na Boha, všude se montuje (okupuje) a pal se diví, že jim srazí dvojčata. Měla by se raději starat o svůj kontinent.
  • Máš problémy s přerostlou trávou? Nasaď si tam USA a sto let tam tráva neporoste!
  • "Pokud si s radikály z organizace Islámský stát (IS) neporadí Irák sám, měly by mu vypomoci americké pozemní síly". Vážení pravicoví soudruzi, dovedu si představit jak by jste reagovali na to, kdyby takovou nehoráznost, jakou si dovolují váleční zločinci z USA, prohlásil někdo z Rusů. Kdo dává právo představitelům země s tak pochybnou minulostí a přítomností, jako je USA, někam posílat bagančata svého prohnilého totalitního státu, který je tak křivý, že se na venek snaží krýt rouškou demokracie a lidských práv? Pokud po roce 68 jsem považoval Rusy za okupanty, pak považovat Američany dnes za okupanty je slabé slovo a Rusové jsou proti nim výspa demokracie.
    • To psali v Haló kravinách, blbečku?
  • A co na to fašista Putin?
    • Alina ta má ráda Šutina
    • Fašista? Jsi blb.
    • že by počkal, až se USA pustí do toho, co navařilo? PAN Putin? zdá se, že islamisté napálili USAm, shrábli zbraně pod maskou umírněných islamistů bojujících proti chalífátu, a jak je převzali hr ručku v ručce s chalífátem na ně. ale co záruka? běží? *15*

      Myslím, že by USA udělalo nejlépe, kdyby se odevšad stáhlo , kam vstoupilo, vzniklo ohnisko letitého konfliktu v němž umírali nevinní hlavně
    • KIMCID
      Pan demokrat Putin má uplně jiné starosti.
  • Je načase, aby Američanům zase spadl nějakej barák. Aby si uvědomili, že válka a teror může být i na jejich půdě a ne jen tisíce kilometrů daleko, kde to sami vyvolávají a podporují...
    • nepřeju jim to, ale faktem zůstává, že zkušenost s tím, co válka dovede je nad všechny výklady a naučení
  • KIMCID
    Islamiste jako křesťané maji svého papeže.A pokud jsem si všimnul ten se k situaci nevyjádřil ,ani nijak své ovečky nenapomíná.Tak že je jasné že oni klid nechtěj .A přijde mne že každá mešita jsou vlastně náborová střediska.Proto jsem pro jejich zákaz na našem uzemí.Muslimové nemaji v Evropě co pohledávat.
    • Proč nepoužíváš stejný metr. Vždyť evropané do islámských zemí lezou již od 11. století! To je v pořádku? no, jasně, jde přece o prachy!
      • KIMCID
        Ale používám ,dal jsem jen příklad.Kolik ale asi bude v radikálních muslimských zemích kostelů?
  • a až islamisti obsadi bagdad budou bombardovat damašek_? preventivně? si z nás zas amíci dělaj kozy!
  • Pokud se Evropa nevzepře USA tak zle dopadne,


    Rusko je svíráno USA a NATEM jako svěrací kazajkou. USA a její CIA dělají vše,aby rozbili Putinovo vládu a nastolili tam loutkovou,podobnou té Jelcinovo. Dokonce až z vysokých amerických politických kruhů prosakují do médií zprávy,že USA jsou rozhodnuté využít výhodné konstelace ve vedení EU a Rusko "dobýt" doslova za každou cenu. A hypoteticky vzato...jak by se tvářil Obama,kdyby si rusko otevřelo základnu na Kubě či třeba ve Venezuele...?!! S úsměvem a pochopením by řekl,že může v souladu s mezinárodním právem ?! Je zcela jisté,že by rovnou na Rusko zaútočil. Však si vezměme paralelu z r. 1962,když USA namířily z Turecka na Rusko své jaderné střely a SSSR chtěl udělat totéž z Kuby. USA TO VŽDY UDĚLALY PRVNÍ !!! ZROVNA JAKO TEĎ !!! A TEĎ JE TO Z JEJICH STRANY MNOHEM VÍC A VŠUDE KOLEM RUSKA. A byl to SSSR,kdo ustoupil,vědom si možných fatálních důsledků pro celý svět. USA nikdy neustoupily a nikdy nepřistoupili na kompromis. Od té doby zvýšily USA počet voj. základen ve světě na +-1.000...USA použily jadernou zbraň proti lidem již 2x,přičemž ta druhá byla jasně zbytečná !!! Rusko nikdy ! TO JSOU PŘÍZNIVCI USA A ODPŮRCI RUSKA TOLIK ZATVRZELÍ IDIOTI,ŽE SI TAK SEDÍ NA VEDENÍ ??? Asi ano a to je největší tragédie ve společnosti. Je mi špatně,z té Němcové,Kalouska,"knížete",Bursíka i blekotající vlády a ze všech těch pseudohumanistů kolem nich... DOUFÁM JENOM,ŽE NÁSLEDUJÍCÍ KOMUNÁLNÍ VOLBY BUDOU REFERENDEM O PODPOŘE VÁLEČNICKÉ POLITIKY USA A EU !
  • gen.Šedivý nerozumí islámu a kryje vliv USA na radikalizaci islámu.
    generál se plete. U těchto lidí to není žádné překvapení. Do roku 1989 sloužil do roztrhání těla socialismu a chtěl zničit kapitalismus. Po roce 1989 se dokonale obrátil a sloužil do roztrhání těla kapitalismu. Potom se nelze divit tomu, že řekne takovou zhovadilost, že nerozumíme islámu. Jaký je islám to snad je každému trochu jasné. Určuje dění ve velké části světa, je jeho neštěstím , že v této části světa jsou úžasné zásoby nerostných surovin. a také je pro něho neštěstím, že nevyznává demokracii západního světa. Ne islám, ale euroatlantická aliance (zejména USA) chce již dlouho všechno změnit. Jak? Jednoduše , nerostné suroviny za babku, demokracii podle našeho střihu. Bohatí budou více bohatí a chudí budou více chudí. Toto však není vlastní islámu jako učení, nebo vyznavačům praktického života. V islámu je vždy na prvním místě spravedlnost a to za všech okolností. To, že to někdo chce měnit je základní příčinou radikalizace islámu. Nyní to došlo tak daleko, že již to nelze vrátit zpátky. Ne, že my nerozumíme islámu, my západní civilizace jej chceme změnit a to za jakoukoliv cenu. Je s podivem, že nejvyšší zlo, které to přinese si odnese Evropa díky přistěhovalectví. USA se nám smějí , k nim půjdou přes louži jen ti bohatí a to USA potřebují(příklad skoro celá rodina Bin Ladina žije v USA). všechno neštěstí co přináší Západní civilizace islámským zemí odnese v plné parádě Evropa. Šedivý, kdyby byl čestný chlap tak musí říci, že vším jsou viny USA. Strach mu to nedovolí.
    • Je to dílo světových jelit.

      V Rusku je 15 milionů muslimů na 150 mil. obyvatel a nikdo je neprotěžuje, v Belgii je z 12 mil obyvatel 2 mil, muslimů a původním Belgičanům už sdělili, že pokud se jim nelíbí právo šaría, tak se mají odstěhovat... ;)
  • V pozadí je zase USA ,zbraně se dodávají přes
    Saudskou Arabi a Katar , výsledkem má být útok na Asada v Syrii !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit