Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zatím dobrý. Pokud vyhánějí socany, TOPáky a STANáky od koryt tak je to jak má být. Ale nevypadají že to globálně  udrží.Třeba ve Vsetíně se vylíhli 2 ekopiráti.To se dva členové téhle partičky rozhodli, že za mírný úplatek v řádech desítek tisíc korun, nebudou blokovat stavební řízení firmám.Dařilo se pěkně - než to prasklo.Na druhé straně, jsou to jen piráti.Žádní velcí myslitelé.Chudým i bohatým berou. Nejvíc pro sebe.

  • Jen je třeba si více pohlídat Pospíšila z TOP09,který zřejmě bude z pozadí klást novému primátorovi

    klacky pod nohy,aby byl viděn jako úspěšnější.To jsou známé metody politiků z TOP09,ODS ale i STAN

    a hlavně Lidovců.Přece všichni víme,jak ve Sněmovně,ale i mimo ní,"spolupracoval" např.Kalousek a další.Těm se nesmí věřit ani pozdrav.

  • Tito ubožáci nikdy s ničím kloudně ani nezačnou.

  • V celé situaci je patrný kalkul Pospíšila a Čižinského. Prahu čeká spousta složitostí a oba dva potom ukážou prstem na Piráty. "On nebyl dostatečně zkušený, nezvládl tuto pozici....bla, bla, bla..."

    Takové razantní strany přeci pamatujeme, už si ani nevzpomenu, jak se které jmenovaly.....Postě komety. Piráti by si měli dávat pozor s kým do toho jdou. Neměli asi být tak netrpěliví a ještě chvíli se učit a sledovat, a politicky sílit.

    Ale touha po moci je asi silnější......

  • josef.servit.9

    Piráti si nechali tu geoveš v kožichu? Bude jim obludně škodit, což již za zády koaličních partnerů činí!

  • /P.Hřib/ :"Tak já to tedy vezmu,když to jiný nechce".To je přesný postup Stalina v SSSR,když zemřel Lenin.Byl v tom obdobný kalkul?No,trochu jiný rozdíl,zatímco Stalin poslal svého odpůrce Trockého do vyhnanství v Mexiku,tady zatim totalita nehrozí a p.Hřib -komsomolec od Pirátů-se nemá čeho  obávat.Pouze Pražáků,kteří ve vinárnách a pivnicích budou záhy "rozebírat první krůčky komsomolce Hřiba".A chtělo by se věřit,že to bude tak tvrdá kritika-ne-li ještě tvrdší-,než za éry p.Krnáčové.Jó,a opomenul jsem pražské umělce,ti buďto dolejzaj,nebo vymýšlí různé intriky.Praha je Praha.

  • Mimořádně výstižná je přiložená fotografie. Jak ti kluci vzadu před sebou ženou Pospíšila. Parlamentní všehoschopnou vtěrku. Tady toto před časem vykřikovalo do světa, že největší předpoklady na primátora Prahy má on! Arogancí a vrozenou blbostí si nic nezadá s nějakým Kalouskem. též vševědem.Topáci jsou jak komáři.Ještě že všichni komáři přes zimu pochcípají.

  • Bude to mít nesmírně těžké. Koaliční "partneři" ho v tom nechají pořádně vymáchat. Rozhodně

    si na ně musí dát pozor.Nesmí jim věřit ani pozdravení! K čemu ale ta práce pak bude vypadat?

    Je to boj o koryta, on je nezkušený nováček.

  • Dana

    Stejně se piráti neudrží, jsou to moc chlapci, kteří nemají zkušenosti a hlavně jejich politika nebo světové myšlení se neslučují s většinou voličů....to je možná v Praze ale podle výsledků v komunálních volbách ani toto nestačilo na vítězství....a v parlamentních volbách už vůbec jsou k smíchu jen , jak otevřou ústa a zahraniční politika to je přímo strašné a nemožné....sami se o sebe neumí postarat a budou chtít se starat o Afričany to je přímo na hlavu:-))))

  • Snad ten koráb je plachetnice.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit