Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no to se mi snad jenom zdá !!! Jak to může "politik(čka) vůbec vypustit z huby !! Dvacet let se tu korumpuje a najednou je to trestný - jdu blejt velebnosti !
  • Existuje návod na osvědčené řešení - ale začít s ním právě u Bárty - přesně potvrzuje jeho účelovost...
    Aby Ti nejvyvolenejší mohli pokračovat ve své korupčnické krasojízdě:

    Stará pravidla vztahů ve společnosti roku 1356. Z kroniky Beneše z Veitmile.

    ... stanoveno právem, aby kdokoli z pánů šlechticů, vladyků nebo měšťanů, nebo kterékoli osoby laické, ať je kteréhokoli stavu nebo vynikajícího postavení, která by byla pro zločin krádeže, lapkovství nebo loupeže obžalována a nemohla se z tohoto zločinu ve lhůtě jí stanovené podle zemského práva ospravedlniti, anebo jestliže byly její přečiny obecně známé a veřejné, aby potom ta osoba navěky bezectná a beze všeho práva a nebyla připuštěna k žádným úkonům právním nebo čestným.
    A onen člověk, kdyby mu bylo dáno vrácení cti nebo náprava z milosti královské a neutrpí ze shovívavosti panovníkovy časnou smrt, kterou za své špatnosti zaslouží – odškodní majetkově ty, kterým způsobil škody a i když všechno nahradí – přesto však ať zůstane bezectným a bez práva a úcty, po celou dobu svého života…
  • Buďme soudní. Komu vadí pan Bárta? A kde jsou dnes ti Dybové, Čermáci ....... . A co na to pan "profesor"? Lidi, nebuďte hloupí.
  • Opět se schovavají velké strany (megaprůsery)za malinkaté (průseříčky). ..komedianti. Groteska, kteoru si platíme...my s "průměrným platem".
  • Zničit krtka ., kdo vrtá do mafie a sáhne jí na peníze ...uvidíme jak to dopadne
  • Hele, Peaková,
    někde ten vládou inzerovaný boj s korupcí musí začít! Ale přece ne u vlastních. Bárta je jediný známý korupčník mimo ODS, takže oběť je jasná. Lidi se nažerou a ODS zůstane celá!
  • To je ten jejich boj s korupcí.Mám dojem,že to není žádná omluva,že holt Bárta uvízl v síti.Někdo musí být první,když dříve nebyl žádný zájem to řešit a korupce byla vlastně vstupenkou do vládních sfér.To by se jim hodilo,aby John byl ministr vnitra a řešil se každý jiný,jenom oni ne.Já bych to pozavíral a byl by pokoj!. *1*
    • Plně souhlasím,proš se pani Peake tak vehementně zastává pana Bárty,který se projevil tím,že dal čestné slovo premierovi a nakonec se ukázalo,že jeho čestné slovo bylo falešné.
  • Jaké důvody má pan president Klaus,že si zve ministra vnitra Kubiceho na výslech,na hrad???Připomíná to jak pan Nečas si také pozval na výslech tehdejšího ministra vnitra v případě jeho nekonání v kauze Drobil!!!Mají nějáké obavy z toho ,aby něco na ně nevypadlo z politické žumpy???Mohlo by v budoucnu začít vyšetřování a spravedlivé potrestání,jejich kriminálních činů z minulosti.
    • To jenom hradní pán potřebuje navodit u poddaných zdání, že se opravdu, ale opravdu snaží o právní stát. Ostatně většina fízlovaných jsou jeho kamarádi a to teda naštve i nejmocnějšího!
  • On totiž pan Klaus již v roce 1997,nevěděl,kteří lidé přispívali do pokladny ODS,přestože byl předsedou strany.Samozřejmě neznal původ milionů a vše padlo na pokladníka Nováka.Jak to bylo vyšetřeno policií,nikdo neví dodnes,jen Novákovi hrozilo vězení.To bude již jistě promlčené.Ale začal korupci v Česku.Nakonec jeho vila,když byla vykradena,byla plná šperků za miliony.To už se zapomnělo???
    • Pan Klaus v roce 1989 byl řadový úředník , bydlel na Proseku ve státním bytě 3+1 a jezdil trabantem . Takže je opravdu čaroděj n e dobroděj , když dokázal ZA 8 let UŠETŘIT MILIONY.
      TAKHLE SE HOSPODAŘÍ , KDYŽ JE TO Z TUNELU
  • Paní Pík, to je bordel , že v české zemi, za celých 21 let ptákovlády, nebyl ještě nikdo odsouzen, nejen za korukci, ale i za vlastizradu, zronevěru svěřeného státního majetku, genocidu českého národa a podobně, co ?
    Paní Pík, víte, že jazyk český, u ženských příjmení používá, tzv. přechylování . Nechápu, jak můžete být tak drzá a opovrhovat základními principy české identidy, a přitom vystupovat jako poliotický a státotvorný představitel české republiky. STYĎTE SE !!! Anebo míst pindy máte modrý vocas ? *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit