Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Článek je nesmyslný a manipulativní. LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD, která je součástí ústavního pořádku ČR, v hlavě první, článku 1 říká:
    "Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech." Z toho plyne, že KAŽDÝ občan ČR, nikoli pouze pan Svěrák či pan Kocáb, je svébytná OSOBNOST, která si může svobodně a rovně podpořit koho chce. Proto nechápu, proč je za OSOBNOST vydáván pouze divadelník či hudebník, a ne třeba řidič autobusu nebo učitel. Proto tento nesmyslný a manipulativní článek má mít titulek: "Některé osobnosti podpořily S."....

    P.S. Nejsem řidič autobusu a napsal jsem 9 divadelních her...
    • No ono ty pracující občany považovali za osobnosti pouze komunisté. Ostatní jimi pohrdali...a tak zvaní "umělci, kteří umí pouze ječet byli považováni za rovnocenné s pracujícími. A to je nejvíc štvalo, jelikož oni umělci sebe sami považují za "nadlidi". Inu obdivovatelům Hitlera se nedivte, ten také stvořil německé "nadlidi a slovanské potkany"...Umělci považují pracující také jen za "potkany", i když se jim na jevišti pak uklání - žijí totiž z jejich peněz. Ona to správně zpívávala Ljuba Hermanová " My jsme ti blázni, blázni z povolání, my jsme ta banda, banda kašparů... " a Ljubu jsme měli všichni rádi...ta se za "nadčlověka" nepovažovala, opravdová umělkyně....
    • No ono ty pracující občany považovali za osobnosti pouze komunisté. Ostatní jimi pohrdali...a tak zvaní "umělci, kteří umí pouze ječet byli považováni za rovnocenné s pracujícími. A to je nejvíc štvalo, jelikož oni umělci sebe sami považují za "nadlidi". Inu obdivovatelům Hitlera se nedivte, ten také stvořil německé "nadlidi a slovanské potkany"...Umělci považují pracující také jen za "potkany", i když se jim na jevišti pak uklání - žijí totiž z jejich peněz. Ona to správně zpívávala Ljuba Hermanová " My jsme ti blázni, blázni z povolání, my jsme ta banda, banda kašparů... " a Ljubu jsme měli všichni rádi...ta se za "Nadčlověka" nepovažovala, opravdová umělkyně....
  • Kníže v době, kdy byl Havlovým kancléřem, poradil Havlovi omluvu sudeťákům.Drze naznačil, že za odsun by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu. To jsou skandální výroky. Pokud je něčeho tato kreatura zárukou, tak rizika nového Kosova. To, že by vrátl Sudety sudeťákům a zůstal by nám jeno protektorát B§M.
    Konečně s uznáním Kosova to už předvedl. Ty ventry tzv.osobnosti, prosazované německými, česky psanými medii nám přece nemohou pořád vládnout!!
  • Milenec Thomas Prinzhorn, s nímž jeho dnešní žena Karla Schwarzenberga podvedla a zplodila syna, byl také nacista.
  • Gabal, Kocáb, Ruml, Gál. Tyto kreatury jsou osobnosti?? Třeba Jan Ruml, syn redaktora rozhlasu Jiřího Rumla, který při vysílání "procesů " v 50tých letech vyzýval národ k rezolucím za podporu trestů smrti. Ten rád podpoří spojence sudeťáků, který mu pomáhal v disentu výměnou za slib restituce a prolomení Benešových dekretů, že??
  • Právě jsem se přesvědčil o bludech těchto rádoby osbností. Ano, kníže Karel může sdružovat, ale co to tedy přinese občanům - sdruží nás se Sudeťáky? Před poslednímy parl.volbami posílal společně s Kalouskem složenky se státním dluhem ve výši 112 tis.Kč na hlavu- po třech letech vlády ODS a jeho partajníků je to přes 180 tis. na hlavu - ano to je asi také sdružování, toho se občané ČR najedí, nezaměstnanost stoupá, omezení všeho možného, vyšší DPH a tím základní potraviny, o energiích nemluvě. Církevní restituce také schválil - kolik že je občanů ČR s restitucemi zadobře? To je jen hodně malý výčet toho co nám kníže Karel přinesl, Kdo s ním souhlasí ať ho volí, pak také volí omezování osobní svobody na úkor vládnoucí garnituře - a to už není sdružování, tomu se říká totalita, potažmo otrokářství. Za názory se snad nebude zavírat, jak si někteří posranci, pardon poslanci myslí, to už je vše napováženou *10* *10* *10*
  • Mám svůj názor a nějaké "osobnosti" mě můžou být u prd.le!!!
    • No jistě. Tak zvol hospodského žvanila, hulváta a ochlastu Zemana a pak se nediv, že nás bude svět také tak posuzovat.
      • Je to jinak. Já taky nepotřebuju kampaně a "osobnosti" a volím KS.
        • Vol si koho chceš čubo
        • Vol si koho chceš, ty Rampepurdo Rampepurďácká. Vždycky jsi byla jen "čééééska slůůůška, tóóópra slůůůška...
      • A jak ty ňoumo víš, koho budu volit? Ja se tím nepotřebuji chválit, ani někomu dělat reklamu!
  • Jestli je Kocáb,Gabal,nebo Ruml osobnost,tak už je u nás vše možné. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Naprosto s Vámi souhlasím a budu volit Miloše Zemana u toho mám záruku, že nebude posílat vládu prezidenta Eduarda Beneše k mezinárodnímu soudu do Hágu za odsun sudetských Němců. Lidi už asi zapoměli, že první ze Sudet byli vyhnáni v roce 1938 Češi a následovalo obsazení Československa fašistickým Německem.Benešův dekret o odsunu sudetských Němců byl schválen vítěznými mocnostmi v druhé světové válce. Tak ať drží ústa pan kníže i když je můj jmenovec.
      Nazdar.
    • Kocáb který vytuneloval fondy a Ruml kter ( vystudoval ) Plzeňská páva.. a je podvodník
    • Můj pes byl větší osobnost; a kocour také. *14* *10* *12* *16*
  • Tak,tak - vosobnosti nám zase vzkazují abysme drželi hubu a krok. Koho, že to Schwanzenberg sdružuje - havlisty, zelené idioty, půlku šašků z kulturní fronty, prosudeťáky, eurohujery, německá a Bakalova média, ČT, a s těmahle se máme "sdružit" - ne - děkujeme odejděte do "brusele".
  • Stačí si přečíst ty jména co podporukjí Karkla tak je hned jasné , že není volitelný. Takové kamarády to by jsem věru nechtěl.
  • Tito lidé nejsou u mne žádné osobnosti, právě naopak se na ně dívám s despektem takže mi jsou u pr...e.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit