Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jednou. Článek nepíše o úřadech ani o kancelářích pro styk s veřejností . Chápu vaši frustraci z front a nesdílím vaše zkušenosti. V bance jsem strávil jedinou frontu, při rušení účtu, Teda původně to rušení být nemělo, ale kdyz už jsem tu frontu vystal, tak jsem to rovnou vyhodnotil jako poslední, ale o tom také článek nebyl... Například ta Banka měla openspace a nějak jsem si nevšiml že by fronta chyběla.
    A jestli jedete poníženě to je vaše věc. Já se elektronicky přihlásím na konkretni čas a přijdu v ten vybraný čas.
  • a bude hůř až se bude stát řídit jako podnik... *12* *16*
  • vanhorne
    "že to snižuje produktivitu".
    To "snizuje", protoze to co doma vyridim za 10-20 minut, tady to trva tyden.Ale musi to tak byt, protoze vy byste bez tech vasich front na uradech a ponizeneho klepani na dvere nebyli schopni zit.Posty, banky vsude fronty, kde clovek vleze, fronta.Ty smesne uredni hodiny 18 hodin tydne, ty vam svet take opravdu zavidi.To se vam tak libi?Vzpamatujte se proboha.
  • Ale v článku se nehovoří o tom že by to vadilo... ale o tom, že to snižuje produktivitu. O tom že openspace snižuje produktivitu vychází odborné články už od počátku zavádění openspace.... ale holt ušetřené místo je ušetřené místo.
  • Mobilní kanceláře v KAVÁRNÁCH ???

    A už to komentoval Hradní halónovinář na svém twitteru?
  • No a co, my šlápoty v putykách podnikáme už po staletí.
  • vanhorne
    "jsou velké kanceláře neefektivní, zvlášť pro introverty, kteří pracují lépe, když je nikdo a nic neruší."
    V Canade to nevadi ani tem introvertum.V Europe to vadi kancelarskym krysam, tere nechteji byt vyrusovany a obtezovany. Lidem se mozna, ale libi klepat na dvere a pokorne cekat, az se jeji milosti kancelarske kryse uraci zavolat "vstupte".Velmi casto a zjevne davaji navstevnikovi najevo, jak je "vitan".Ale lepsi se to, protoze uz jsem narazil i na prijemne a pratelske zamestnance, vesmes to, ale byla uz ta novejsi generace.☺

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit