Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dubnu 1998 manažeři Mostecké uhelné společnosti (MUS) v čele s hlavním organizátorem majorizační transakce Antonínem Koláčkem ovládli největší hnědouhelné doly v zemi. Dnes je jasné, že při převedení tak obrovského majetku do soukromých rukou selhaly v letech 1997 až 1998 všechny složky státu až na pár statečných úředníků v čele tehdejšího Fondu národního majetku (FNM). Byla to ze strany ministrů nekompetentnost, nebo záměr? Píšeme-li „selhaly všechny složky státu“, máme na mysli i druhou vládu Václava Klause (1996 – 1997) a půlroční úřednický kabinet Josefa Tošovského.
  • To se mo libi;Najednou Zlodej krici chytte Zlodeje.Jak to ,ze se ted rozpomel p.Kolacek
    na dalsi penize uschovane ve Svycarsku?Zrejme se mu zda Flastr za lumparnu moc velky.
    A ze se musi dat zdravotne do poradku,co na tom ?!Kolik "setrilku "ze statniho jeste vyplave
    napovrch?Kouza ceskych ukradenych penez je jak ulezele "hnojiste-Svycari do nej hodili vidle a mouchy maji poplach a vse smrdi.
    • zajímalo by mě kolk platí Krejčíř a jemu podobní politikům a úředníkům za to, že nic nedělají. V tomto jsou amíci lepší, když někoho potřebují, tak si pro něj doletí, třeba i kdyby byl na druhém konci světa.
      • Podnikatel Krejcir dostal Zelenou,kdyz se sel Vycurat.Bylo to zrejme domluveno ,ale opravdu
        si myslite,ze urcity okruh Cechu ma za na jeho navratu?Z tohoto "organizovaneho " uteku
        zije dodnes par desitek vlivnych lidi.jenze analy dejin mluvi po smrti hrdiny a nebo 2o letech.
        My se vysvetleni komedie nedockame ,ale doufam ,ze nasi mladi nastupci si ohlidaji podnikale tohoto tipu.Omyl ,nasi dokonce posilaji za temi grazly policisty ,aby si udelali
        luxusni dovolenou za statni penize.Jenom sledujte situaci,kolik prizivniku se prizivuje na podobnych kauzach-pripominka k amikum.
  • že by skutečným majitelem PPF byl fakt Klaus ? vrabci si cvrlikají, že ano a to konto ve Švýcarsku a ještě má prý krásný velký penzion v Alpách
    • Klauso sestra je pouha zasterka,umela si vybrat misto k zivotu -potazmo Bratricek Klaus.
      Tusim ,ze jde Davos a tam neziji troskari.Myslim ,ze uz za kratky cas tato rodinna transakce
      prestane byt tajemstvi.Novinari jsou stejni vsude.Uz jednou se zajimali ,jak muze nekdo mit takovy majetek.
  • K MUS - v r. 98 zasedala valná hromada za úřednické vlády Tošovského a za ODS se zúčastnilo 5 ministrů, za ODA 3 a za Lidovce 3 a stát ztratil v MUS majoritu. Tak přemýšlejte , vážení. Je to všechno na internetu a i ten skvělý Tošovský, tichá voda břehy bere, nyní na dotazy neodpovídá, hraje úspěšně mrtvého brouka.
  • Státní dluh narůstá každým dnem o 670miliónu,cesta k bankrotu je zarohem tak obdivovaný západ nás vyraboval a zničil s pomocí vlastizrádců.Jen nechápu proč si lidi tu pakáž volili 24let furt dokola.
  • Největší počet zločinů spáchaných na našem národě má na kontě mafie ODS.
    Hned za ní následuje ČSSD. S oběma vřele spolupracovala kdu čsl která jako
    každá správná levná holka jde za korýtko do postele s každým. *1* *1* *1* *1*
  • Exministr Skalický ke kauze MUS: Byla to chyba naší privatizační cesty

    Bývalý člen vlády v letech 1992 až 1996 a v roce 1998 konstatuje, že ztráta státní majority v Mostecké uhelné společnosti byla mimo jiné způsobena podstatnou systémovou chybou. Odpovědnost za výkon vlastnických práv k majetkovým účastem státu byla rozmělněná, což umožnilo přinejlepším alibismus, selhání úředníků i zanedbání, a to nejen v případě MUS.
  • Za vším svinsvem co se tady stalo je chrchla a US-DEU,ODA,ODS,KDU a Tošovskýho vláda,která prodala i zlatý poklad vše v režii CIA!
    • Za vším je jediný - zupák, křiváík, podrazák, gesterský tupoň - zeman.
    • Presne tak je to ,nejdrive si nakradl pro sebe,pomohl k majetku Spicim ex ministrovi,tise
      prihlizel k rozpadu Republiky a kdyz meli Dasa a on vic nez dost -natahl Backory.Co po nem zustalo ,to vidime vsichni.
    • V ktere z vyse jmenovanych stran byl ochlasta Milous?
      Nejdriv si precti clanek pitomo!
      • ČSSD prodala jen 46% zjisti si kdo před tím prodal těch 54% a proč.
  • To, že o všem věděla ODS a ČSSD mi bylo jasné vždy. Vláda přece ví, komu prodává státní majetek, který tady budovalo dělnictvo v potu tváře 50 let. Okradli prosté spoluobčany pod vedením Kikiny Pružinského, který nyní bude prskat kolem sebe jako vzteklý kocour. Všichni na ministerstech věděli oč jde (klidně se zeptejte uklízeček - taky věděly, ale koho by to zajímalo v té době...). Když se podívám na kapitalistickou společnost, tak největší mafiáni ovládli vždy odbory. Naivně jsem si představoval, že Česku se tenhle scenář vyhne. Konec konců, když se podíváte na Falbrův nebo Zatloukalův obličej - tak to hovoří za vše - prvotřídní morální křiváci, kteří prodají vlastní rodinu za jidášský groš...
    • V konkrétním přípabě se jedná o ČSSD se Zemanem v čele, tak nemlž!
    • Především brečte na "správném hrobě" - ta bestie co to celé zosnovala se jmenuje nějaký zeman. Kdyby jste ho náhodou hledali tak je to to křivé, podrazácké, prolhané, ožralé, tupé hov-x-ado tak ho někteří z vás poslali na hrad, protože jako předseda tehdejší vlády nadělal málo zvěrských zhovadilostí, tak aby měl větší možnosti.
      • Myslíš Havla Veškrnu?
  • Mlynář o případu Mostecké uhelné společnosti něco ví, ale nechce se o to s veřejností podělit. Sejde z očí sejde z mysli. A také ví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit