Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se jim tam hrnou hordy vandráků s nataženou dlaní. Není důvod aby se i tito měli jednou dobře. A ostatně co je tam sprostých páchnoucích jugošů, kteří se vnutili a mají občanství. Ostatně tuhle jelo u nás po dálnici jedno švýcarské mačo v protisměru. A ejhle pikolík - ukázalo se, že to byl jen sprostý jugoš, s jejich občanstvím.
  • Je to tristní, že zrovna ta, ale nemá pravdu?

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-nejbrutalnejsi-vystoupeni-proti-EU-mladou-ceskou-politicku-nepoznate-Silene-splacete-Uprchlici-Ukrajina-Ransdorf-Priznavaji-ze-mame-pravdu-ale-potichu-Zhrouceni-455479
  • analytiku,sametový podvod byl převrat určité části komunistů ,těch horších z prognosťáku.
  • Jak můžete srovnávat Čechy a Švýcary, když chudší švýcarský důchodce má min. 2x větší kupní sílu, než český pracující s průměrným českým platem?
    A když český volič vidí kauzu, kde chlap nabízí za pozici státního úředníka 100tis měsíčně (šéf věznice) a dostane 3 roky podmínku - kolik se asi rozkrádá výše? - tak má asi taky ten pocit, že co odevzdá na daních, skončí v nenasytných chřtánech mafií navázaných na státní orgány.
    To není o zodpovědnosti voličů, ale o poměrech diametrálně odlišných od švýcarských.
    Kdyby mi bylo 22 let, taky bych byl schopen zmastit takovou rádoby pravičáckou, černobílou hovadinu.
  • Skutečně, lepší důkaz pro nereálnost zavedení přímé demokracie v ČR, nelze podat. Tato zpráva likviduje veškeré naděje jejích příznivců.Češi nejsou, bohužel, Švýcaři. A to ani náhodou! Týká se to i důchodů a důchodců. Důchodů ovšem především.
  • Top 09 proti navýšení pro důchodce : 200,-Kč !!! Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1.ledna 2017 !!! Nesouhlasilo 13 : Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek ,Marek Ženíšek,Věra Kovářová, Michal Kučera,
    Helena Langšádlová, František Laudát,Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček

    Nepřihlášeni: 4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg,
    František Vácha Zdrželi se: 3: Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková

    Omluveni: 6: Markéta Adamová, Jitka Chalánková ,Daniel Korte, Miroslav
    Kalousek,Rom Kostřica, Herbert Pavera
    Všichni z TOP 09, ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!!!!! ... za TOP 09 pro BYLO VŠECH .............26 poslanců !!!
    Rozpočtová zodpovědnost nebo vychcanost? To je důvod, proč zastupitelská demokracie u nás nemůže fungovat a proč je stát rozkraden a s dvoubiliónovým dluhem....
    • U nás totiž nemůže fungovat žádná demokracie, pokud něco takového existuje vůbec někde jinde, než v hubách politiků.
  • My v Rusku žijeme bez peněz už dlouho.
    Nejsem ruský trolla nešířím zde ruskou propagandu!
    • Místní idioot Simon, kripll na kriplkáře a blbec..hi..hi
    • jsi jen zloděj cizího nicku co ví o Rusku howno
  • Stalingrad
    Raději ty peníze posílají -jak uvedeno níže.....
  • Stalingrad
    EU začala vydávat migrantům v Turecku platební karty

    Evropská unie v pondělí zahájila program vydávání platebních karet uprchlíkům v Turecku, na které budou pravidelně jednou měsíčně dostávat peníze. Ty má zhruba jeden milión nejchudších syrských uprchlíků používat na ubytování, jídlo a nejnutnější potřeby.
    Pomoc je součástí balíčku unijní podpory vůči Turecku v hodnotě tří miliard eur (81 miliard Kč), jež byla vyjednána v rámci migrační dohody mezi oběma stranami letos na jaře. Výměnou za pomoc Turecko výrazně omezilo migrační tok přes své území do Evropy.

    "Dnes jsme spustili největší a nejširší humanitární projekt, jaký kdy EU podporovala. Bude poskytovat základní zdroj příjmů pro jeden milión syrských uprchlíků," oznámil eurokomisař pro humanitární pomoc a řízení krizí Christos Stylianidis.
    Pomoc zavádí speciální elektronické karty v rámci programu Emergency Social Safety Net (ESSN - Nouzová sociální záchranná síť). Rozdávat je budou pracovníci Světového potravinového programu (WFP), tureckého Červeného půlměsíce a několika tureckých vládních úřadů.

    EU financuje také další humanitární projekty, zejména provoz uprchlických táborů.
  • Švýcaři mají v sobě vlastenectví, ale hlavně nepoznali sovětskou diktaturu, mohou si to dovolit
    • Švýcaři dodnes vegetují z peněz milionů zavražděných židů
    • peníze po naci partaji a mrtvých židech jim nesmrdí *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit