Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Vladimir PUTIN je po opravdu dlouhé době 

    RUSKÝ POLITIK SVĚTOVÉHO FORMÁTU!

    A to někteří nemohou překousnout (nejen v diskusi)....

     

    • Příslušník KGB (komitět gosudarstvěnnoj bězopasnosti), jedinec malé postavy a trpící tudíž napoleonským komplexem, chová se jako diktátor a v CCCP prý ztrácí původní popularitu.

      • Inu - úhel pohledu jest úhlem pohledu.

        A tuhle jsem dostal pohled docela pěkný z Alp...

        Zato to Vaše "v CCCP" - to už je pomalu kříšení 

        zesnulých...

        • KIMCID

          něco jako tvé myšlení z dob ČSSR

  • ferda.borek

    Hmm, kolikrát během těch dlouhých let politického působení Putina v Rusku jsem se už v našem mainstreamu dočetl hloupostí. O těch jeho brzkých konců a pádů a ztrátách popularity, podpory, nebo že je autista, gay, že má rakovinu a pár měsíců života. Mainstreamoví presstituti píšou 3,14čoviny a ještě se diví, že jim to lidi přestávají věřit.

    • KIMCID

      Noto víš naši odborníci Pehe,Mitrofanov,Jégl a Just to vědí naprosto přesně.To máš jak s články každý měsíc ,kdy se dočítáme že poslední bašta IS už padla :D

  • josef.chmela

    Vladimir Putin opět ztrácí podporu ruské společnosti.

    Toto tvrzení je pouze zbožné přání našich přisluhovačů teroristům z USA a neschopné  EU.

    • Copak přisluhovači amerických teroristů, ale co vrazi z Volstrýtu, včetně evropských kulaků, továrníků a dalších imperialistických revanšistů, ti určitě sní také.
      • Určitě sní také

        • Oni prý dokonce sní i androidi...

  • "Spekuluje se", "má se za to, že", "veřejnost se domnívá"......to jsou oblíbené výrazy agitátorů a propagátorů svých přání a myšlenek. Kde jsou fakta?

    Putin nemusí napodobovat diktátory z asijské části bývalého SSSR. On je reálným vůdcem ve své zemi. Ať se nám líbí nebo ne, zatím neexistuje nějaká reálná alternativa této osobě. 

    Jde spíše o virtuální a mediální duchy, než osobnosti s reálnou silou Putina nahradit.

    V Rusku nemá současná opozice potenciál ani sílu na změnu. 

    • Opozice v Rusku nemá potenciál.... logické, buď je putinův režim finančně, politicky, nebo silou zmasakruje a pak je nemožné cokoliv měnit.
      • Pán nerozumí významu slov. Finančně nikoho nelze zmasakrovat, stejně tak politicky nelze nikoho zmasakrovat. Zmasakrovat znamená zabít. Takže pán v bláhovém domění, že zesílí propagandistické působení svého textu vytvořil věcně nesmyslná spojení. Je to svědectvím naprosté neschopnosti objektivního pohledu.

        • Pán asi nezná CCCP a nikdy tam nebyl. V opačném případě by psal trochu jinak.

      • To parUL:

        z mé strany šlo výhradně o konstatování, ne o vyjádření podpory.

        Věci je dobré vidět takové, jaké jsou ve skutečnosti. 

  • Dost často se objevují články nepřejících zloduchů ohledně vládnutí prezidenta Putina v Rusku.Přitom je ale přeci vidět,jaký pokrok v liberalismu ekonomiky Rusko zaznamenalo.Muselo překonat sovětský socialismus a zavést prvky tržního hospodářství a to nejde hned.Kapitalismus západní také nebyl ihned anžúr ,trvalo mu to dost dlouho ,než se hospodářství rozvinulo do liberálně demokratické společnosti.Tak proč se nemůže dát ten čas dnešnímu,již bezesporu kapitalistickému Rusku?Žádná pohroma této zemi nehrozí,ani to není žádoucí,neboť je to velmoc se vším všudy.

  • Ruský demokratický systém je natolik vnitřně silný a zocelený vnějšími útoky zavilých nepřátel Ruské federace, že jeden politik, byť prezident RF, nemůže rozkolísat svým odchodem či jinými nečekanými aktivitami stabilitu ruského demokratického systému. Rusko se stává avantgardou evropské demokracie, zatímco státy západní Evropy horečnatě budují systém eurohujerské totality a své občany nutí k participaci na kolektivní sebevraždě na základě prosazování dvou základních trendů - islamizace a afrikanizace Evropy. Prohnilý evropský koráb se potácí na geopolitické scéně a nejdůležitější hráči na geopolitické šachovnici (Čína, USA a Rusko, ale i Indie či Japonsko) upevňují svá postavení a nehodlají vpustit mezi sebe rozeštvávače z Bruselu či Berlína, kteří mají hlavy nabité k prasknutí nad tím, jak přestěhovat celou Afriku do Evropy a tak zničit evropskou civilizaci. Plány EU (merkelizace, islamizace, genderizace atd.) jsou snůškou ireálných přání, která svědčí o zapouzdřenosti evropské politiky v ulitě morálních výkalů. Naopak plány Ruské federace mají silné kontury racionality a respektu k realitě.
    • si děláš legraci? Rus demokracii nechápe,nepotřebuje a nevadí mu,že žádnou nemá.Putin,pokud vypadne,bude nahrazen někým jedině horším.Radost z jeho odchodu mít nebudeme,protože ho už známe,je vypočitatelný a taky zodpovědný.Jen ty vraždy mu moc nejdou,hned se na to přijde.

      ..." kontury racionality a respektu"?Ale kdepak,ti respektují jen sebe a mají leda tak kontury nacionalismu. 

      A ten jak říkáš -prohnilý evropský koráb - ten ještě neměl čas prohnít,on je to spíš falešný koráb,který pluje kam cestující nechtějí,takže to skončí špatně,ale Rusko pro nás žádnou alternativu nepředstavuje.


      • KIMCID

        Ty taky nevíš ani osobně neznáš demokracii

  • taková podpora jakou má Putin je mokrý sen každého politika, falešný makarón by mohl vyprávět, každý večer usíná vedle babičky a zdá se mu o moci Jakou má Putin a probudí se s rukou v nočníku

  • Hodně dlouhý článek o tom, že jediný světový diktátor může být jenom USA v čele s trumpetou.

  • demokraticky zvolený prezident je pro havlofašistické pisálky diktátor? tomu nerozumím,jsou debilní? nebo jen šíří fakenews? proč nejsou za své šíření lži trestáni ? 

    • jako že by je měli poslat do vyhnanství na Sibiř?

  • víte, kdy bude v Rusku podle západních agresorů demokracie a západ jej přestane kritizovat?

    Až se Rusko podřídí globálnímu fašismu a předá své nerostné bohatství do rukou zahraničních firem. Až Rusko si bude půjčovat od MMF a také se řídit pokyny z MMF nebo EU. Až Rusko odevzdá území na Kavkaze do rukou islamistů. Až Rusko zruší své jaderné zbraně a nebude se moci bránit. Tehdy bude Západ spokojen. Co vadit nebude : návrat oligarchů k moci a ruští ultraboháči, vedle toho 90% lidí žijících v bídě. Co vadit nebude, když lidem bude klesat životní úroveň a v zemi bude korupce. Co vadit nebude, když lidé nebudou mít co jíst a budou bez práce, když budou děti bez domova a na ulici. Když budou lidí dřít za otrockých podmínek a za minimální mzdu. Tak toto Západu, ani těm pokryteckým hajzlům za lidská práva, rozhodně vadit nebude. (z diskuse)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit